- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.041
Bende hep boyu kısa sanıyordum ama geçen ölçtüm 63 cm yani kısa değil. Ama yapı meselesi demek ki kolları bacakları ve yüzü tombik. Vücudu normal. Kemikleri iridir belki dediğin gibi.Boyu mu kisa ya da belki kemik iriligi galan etki eder ne bileyim bosver ya kadına guldüm gectim hee dedim alır. Bi de bu bebeler yatarken goze büyük geliyor ama bi insan kucaginda kücük görünüyor göze koca insana kiyasla göz bence kücük buluyor o denli kücük de degiller
Bence de ürkütücü ama bazı kameralar öyle gösteriyor . Yine de öyle güldüm kiBence o oyuncak bebek. Gerçek olamayacak kadar ürkütücü
Niye hayirdirDelircem
İki gecedirsaat 1 dedi mi uyanıyor en az 1 saat ayakta ağlma yok ama eller kollar durmuyor konuşuyor uykuyu açtıkça açıyorNiye hayirdir
Büyüyorlar. algıları açılıyor.İki gecedirsaat 1 dedi mi uyanıyor en az 1 saat ayakta ağlma yok ama eller kollar durmuyor konuşuyor uykuyu açtıkça açıyor
Asla böyle yapmazdı noluyor anlamıyorum
Bence doğumdan ya 1.5 yıl sonra ya da 7-8 yaşından sonra dusunulmeli benim kızım Ocak ayının sonunda 3 yaşına girecek yaşım 37 ve tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım tüp bebekte ilac kullanımı oluyor birde sezaryen olduğu için iki çocuk arasıni en az 2 yıl istiyorlar bebeklerin arasını uzatamadim yaşımdan dolayı 2.bebegim doğduğunda kızım 15 gün hasta oldu üzüntüden çok kez doktora götürdük doktorumuz duygu değişimi alışma süreci en az 6 ay dedi bu süreç sonunda kabullenmesi de muamma söylediği şey şuydu hiç bir çocuk kardeşi olsun istemez kardeş olduktan sonra hiçbir çocuk kardeşi ölsün istemez yakın yaşlar olursa alışma süreci zor arada fark olsa yine alışma süreci zor olur gibiBizim hep aralıklı abimle 6 kardeşimle 11yaş var bunlar çok
4yaşında planlıcam 5olmadsn doğum yapsam ilki okula başlayıncaya kadar oda 1yaşında olur zor zamanları azda olsa geçerbakalım biz planlıyorda hayat ne göstericek
Bu da öyle aksam uykusuna yattı mı 4 saat sonra falan kalkardı simdi yenidoğan gibi iki saate bir kalkıyor resmenBüyüyorlar. algıları açılıyor.Benim ki de emerken uyurdu her gece. 1 haftadır bıraktı emerken uyuyor emmesi bitince açıyor gözlerini. 2-3 uyuyana kadar canım çıkıyor. 2-3 saate de tekrar uyanıyor. Önceden 8 den önce uyanmazdi. Artık düzen değişti maalesef
Kesinlikle katılıyorum o yüzden aslında 6 7 yaş veya daha fazla.Ben biraz maddi acıdanda bakıyorım ilki üniversiteye gitsşse 4 yıllık okusa o bitirir diğeri gider üst üste ilerdr zorlanmambunlarıda düşünün en önemlisi zaten onların gelecekleri
Ben de 2 kez adet oldum gecikmesiz. 3.yü olamadim 18 gün geçti. Düzensizlik olabilirmiş. Hamilelik te tabi ki.Hanımlar doğumlar sonra 40 ım çıkınca hemen 10 gün geçmeden adet oldum.. Şimdi ise 1 ay geçmesine rağmen adet olmadım. Bu normalmi. Kızımda hemen adet olmuştum. Bundada oldum ama şimdi adetim geçti.
Aklıma hamilelik geldi ama normal dediler 3 ay adet olmayan var. Hatta 1 yıl.
Ama ben 1 kere adet oldum doğumdan sonra.
Lütfen beni bilgilendirirmisiniz
Icırebilirsin de suyu anlayamadim. Ek gida öncesi suyu sütten aliyorlar diye biliyorum.Kizlar rotavirus asisi verecegim birazdan uzerine su icirebilir miyim acil cavap lutfen
Bu hikaye de yanan ben oldum....Herkeain bebesi uyuyor anlaşılan. Giriyorum giriyorum, bakıyorum ses yok çıkıyorum..
Bnmki 3 te başladı saçma salak rüya ile uyandım baktım çocuk uyuyor ama bn rüya etkisinde tabi. Yarım saat sonra bebiş uyandı. Emzir altını kirletimce altını al derken 4ü geçti. Bu kezde uyumaya inatlaştı. Bnde koydum beşiğine kendi kendine konuşmaya başladı uyku bastırınca başladı ağlamaya. Bnde aldım dizime salladım. inşaallah son bulacak bi derinlere dalışa geçecek. Zafer bnm olacak. Sonra namaz hemen peşine uykuuuuu...
Benimki de öyle bu ara. 4 de kalktı. Emdi sonra da tamamen açtı uykuyu. Pusete koydum açtım bilgisayarı dizi izledim. Şimdi yatağa götürücem bakalım kaça kadar uyuyacak.Bu da öyle aksam uykusuna yattı mı 4 saat sonra falan kalkardı simdi yenidoğan gibi iki saate bir kalkıyor resmen
Bak saat 1de uyandı hala uyanık
Ben çok yoruldum artık hem ruhen hem bedenen
Benimki uyanıktıHerkeain bebesi uyuyor anlaşılan. Giriyorum giriyorum, bakıyorum ses yok çıkıyorum..
Bnmki 3 te başladı saçma salak rüya ile uyandım baktım çocuk uyuyor ama bn rüya etkisinde tabi. Yarım saat sonra bebiş uyandı. Emzir altını kirletimce altını al derken 4ü geçti. Bu kezde uyumaya inatlaştı. Bnde koydum beşiğine kendi kendine konuşmaya başladı uyku bastırınca başladı ağlamaya. Bnde aldım dizime salladım. inşaallah son bulacak bi derinlere dalışa geçecek. Zafer bnm olacak. Sonra namaz hemen peşine uykuuuuu...
Niye böyle yapıyorlar acabaBenimki de öyle bu ara. 4 de kalktı. Emdi sonra da tamamen açtı uykuyu. Pusete koydum açtım bilgisayarı dizi izledim. Şimdi yatağa götürücem bakalım kaça kadar uyuyacak.
7.30 uyudu sonra ağlayarak uyandı. 10 dakka emdi uyudu. Sonra 10 dakka uyudu uyandı..Benimki uyanıktıyeni daldı aynen benimkide uykusunu açtı çene yaptı uyutmaya çalışınca mızırdadı.... Neyse ben bebe uyanmadan yatağa götüreyim
Ben de öyle oldum .şimdi 2.yi oldum. Normal adet gibi değildi ama olsun .Yani benim bildiğim 1 kere başladıysa devam etmesi ama yanılıyor olabilirimHanımlar doğumlar sonra 40 ım çıkınca hemen 10 gün geçmeden adet oldum.. Şimdi ise 1 ay geçmesine rağmen adet olmadım. Bu normalmi. Kızımda hemen adet olmuştum. Bundada oldum ama şimdi adetim geçti.
Aklıma hamilelik geldi ama normal dediler 3 ay adet olmayan var. Hatta 1 yıl.
Ama ben 1 kere adet oldum doğumdan sonra.
Lütfen beni bilgilendirirmisiniz
Masallah. Aman saglikli olsunlar da bakalm. Bana da benim cocugum iyi hatta bir miktar tontiş geliyor ama etrafa gelmiyorsa demek. Neyse tartiya güvenmesem de az bucuj ne kilo aliyor belli. Icim rahat. Anne sutuyle 2 şer kilo alcak hali yok yaBende hep boyu kısa sanıyordum ama geçen ölçtüm 63 cm yani kısa değil. Ama yapı meselesi demek ki kolları bacakları ve yüzü tombik. Vücudu normal. Kemikleri iridir belki dediğin gibi.
Benim de 1 haftadır 5 6 da kalkıyordu tabi bizim gece kakalari bitmedi .bugün 7 de kalktıBüyüyorlar. algıları açılıyor.Benim ki de emerken uyurdu her gece. 1 haftadır bıraktı emerken uyuyor emmesi bitince açıyor gözlerini. 2-3 uyuyana kadar canım çıkıyor. 2-3 saate de tekrar uyanıyor. Önceden 8 den önce uyanmazdi. Artık düzen değişti maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?