Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Tamam tamam alarm kurmuyorum sakin olun ama ne bilem hic uyanmadiysa helal olsun koca insan gibi 8 saat araliksiz uyudu resmen ben de gecen esime şöyle araliksiz bi uyusam diyordum. Bebem sagolsun bu sefer bana kıyak gecti sanrm
Kız benim bebe en baştan beri öyle uyuyordu. Gündüz 5-6 saat gece 7-8 saat. Vallahi rahattım. Ama son zamanlarda sapıttı. Uyumaz oldu. Ne güzel işte uyu keyfini çıkar.

Benimki yatar bensiz tv izlerken uyur kalır falan ama ben onsuz uyuyamıyorum ya geçen gece kabus gördüm uyandım baktım yanımda değil gittim kaldırıp yanıma getirdim
Yok o şekilde bizde de oluyor canım
Ben de bazen gürültüsünden kaçıyorum horluyor bazen
Ana genel olarak sürekliliğini diyorum aslında

Merak ettğm bakacam kimmiş bu Adem Güneş

E uyumayinca ne yapcan benim kızin öğlen 2 farklı uyuma saayi var. 13.30 da uyursa 17 gibi uyaniyor. 15.30 uyursa 19-20 gibi uyaniyor. Hatta bazen ben uyandiriyorum yeter diye.
Benimki gündüz o kdar uzun uyusa uyumaz tabi bizim gündüzleri çok az uyku. O da benim müdahalemle yani ona bıraksam 20 dk uyur ger yatısında. Geceye yorgun oluyor

Benim cocuk da 8 9 gibi uyumuyor yani gece uykusuna gecmiyor. 8 9 civari uyur uyanir 10 11 civari gece uykusuna gecer. Keske 8 9 da uyusa ama malesef

Kız benim bebe en baştan beri öyle uyuyordu. Gündüz 5-6 saat gece 7-8 saat. Vallahi rahattım. Ama son zamanlarda sapıttı. Uyumaz oldu. Ne güzel işte uyu keyfini çıkar.
Anaa vallaha mi ne biliyim ilk defa oldu halbuki bana iyi oldu tabi araliksiz 7 saat uyumusum eşimin alarmı calmasa daha da uyurmuşuz yani

Ben de çalıştığım için yanımda yatırmak daha çok işime gelirdi. Uykum çok bölünmezdi.

14 aylıkken odasında yatırmaya başlayınca çocuk için çok bir şey farketmediğini anladım. Yine aynı sayıda uyuyup uyanıyordu. Ama ben daha sık gidip kontrol etmeye kalkardım. Bu açıdan yanımda yatırmak daha iyi oluyordu

Benimki de sabah kalkmış gece emdi mi diye soruyo
Yanında ceryan eden olaylardan bi haber.

Bu gece emdikten sonra dalamazsa dürtücem kalk uyut ben uyucam diye
Ya o kadar derin değil aslında da bebeğin 7/24 yanındayım zannediyor galiba ondan kalkmıyor geçen wcye gittim çocuk ağladı ha aldı alacak derken ben wcden çıktım anca aldı

Ya o kadar derin değil aslında da bebeğin 7/24 yanındayım zannediyor galiba ondan kalkmıyor geçen wcye gittim çocuk ağladı ha aldı alacak derken ben wcden çıktım anca aldı
bu benim adam kesinlikle agliyor gunduz ben iş yapiyorum yani başinda hic bisey yapmiyor tam ben o tarafa gelirken pış mıs edip almaya yelteniyor. Geldigimi biliyo ya çakal hemen sanki bebege bakiyor ilgileniyor gibi yapio. Artk laf carpiyom ya da bagiriyrm su cocuga bak bi diye. Gamsız mıdır nedir

Kız ne koması deli bozuk

3 4 saat fazla uyudu diye 3 aylık bebek hemen kilo vermez.
Gıda kadar uyku da önemli. Bak biz az uyuyunca süt üretebiliyor muyuz?

Acıkınca zaten başka şeyle tatmin olmuyolar artık. O meme/mama buraya gelecek diye bas bas bağırıyolar

Aynen öyle sürekli her sese kalkıyordum uykum da hafif zaten. Ben 6 aylıktan beri odasında yatırmıştım. Bana da çok zor oldu. En sonu da 2 yaşında aldım yanıma babayı postaladim. Daha rahat oldu. En azindan uyansa da yanımda oynuyordu kendi kendine bende uykuyla uyanıklık arası yatıyordum. Öbür türlü kalkıp başında oturucam. Sabahlara kadar oynardı karanlıkta. Her şeyi denedik uyutamadik. Kreşe gidiyordu orda da ön uyumuyordu. Uykusuz çocuktu ne bileyim. 3-4 yaşa kadar böyleydi. Sonradan uyumaya başladı. Ama uykusu gelse de uyumak istemiyirdu. Şimdi de öyle yatmak istemez ama yatar yatmaz bayılır.

Eşimin de derin değildir uykusu. Odada yürü uyanıp bakar. Rüya gibi geliyor galiba benim bebekle ilgilenmem o an.

Biz a dese arka odadan duyuyoruz ama onlar bebe bağırsa da anne nasılsa ilgileniyor diye bakmıyorlar

ayy vallahi ne bilem ya hala kafam eskisi gibiyse demek. Neyse tamam şuan kendime bi güncelleme yapıyorum hemen

5 te oturma odasına geçerdik oyundan sıkılınca tv açardım o saatte kukuli izlerdik artık her bölümü her şarkısını ezberlemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…