Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
11de derin uykuda olması gerekiyormuş, 11 ile 2 arası büyüme hormonlarının en sağlıklı salgıladığı saatler olarak biliyor, yani 9 - 10a çeksen iyi olabilir gerçekten
şuan ki düzenler geçici aslında kırk kere bozulur, mühim olan yine aynı şekilde yinelemek.

Yorgun değil misin yani uyusana
Aslında yorgunum ama bu saate uyumak çok garip geliyor . En azından 23.00 e kadar en azından kendi kendime takilayim . Aslında ev o kadar berbat halde , cumartesi özel derse başlayacağım öğrencim gelecek ama temizlik yapsam net uyanır . Evin çok ilginç bir ses aktarımı var

Bizde şimdi yatağa geçtik. Bakalım bu gece neler olacak. Saat 20 gibi 1.5 saat kestirdi. O vakitten beri iyalayacagiz diye mahvolduk. İnşallah bu sefer eski düzene dönmeyi başaririz.
Yarın ben de gündüz işin bi program yapıp uymaya çalışacağım bakalım nolacak

Bizde şimdi yatağa geçtik. Bakalım bu gece neler olacak. Saat 20 gibi 1.5 saat kestirdi. O vakitten beri iyalayacagiz diye mahvolduk. İnşallah bu sefer eski düzene dönmeyi başaririz.
İnşallah geceniz çok güzel geçer.
Morkahve biraz önce gözleri bir açtı dünkü paylaştığın bebe gibi oldu

Eklentiler

• IMG20221013231433.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 68
Yarın ben de gündüz işin bi program yapıp uymaya çalışacağım bakalım nolacak
Denemekte fayda var. Ben ilk zamandan beri hep aynı saatlerde yatırmaya kaldırmaya çalıştım. Şimdiye kadar iyi gidiyordu aslında. Nedense bu hafta bozuldu. Hem banyolar azaldı hem de hastalık bozdu bizi.

Denemekte fayda var. Ben ilk zamandan beri hep aynı saatlerde yatırmaya kaldırmaya çalıştım. Şimdiye kadar iyi gidiyordu aslında. Nedense bu hafta bozuldu. Hem banyolar azaldı hem de hastalık bozdu bizi.
Ne zmaan büyüyecek bunlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…