- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.161
Hicbir sey olmuyor guzelce yorgani duzeltiyorum mis gibi uyuyor :)Kızlar son uykusunda yanınıza aldığınızda nasıl yatırıyorsunuz yorgana dolanır diye korkarım ben
Ben bebeği yastıklarımızın hizasına koyuyorum kendi battaniyesi ile örtüyorum yorgana dolanma üstüne gelme ihtimali olmuyor öyleKızlar son uykusunda yanınıza aldığınızda nasıl yatırıyorsunuz yorgana dolanır diye korkarım ben
Bnmkide sadece bende...Ay yok benimki bakar uyanıksa alır hemen
Hatta bazen ben gergin olduğumda benimki bende durmuyor resmen
Bir tek babasıyla sakinleşiyor
Uyanık olduğu zamanlarda açıyorum ben karşısında şaklabanlık yapıyorum gülüyorErken başlamışsın bro
11de derin uykuda olması gerekiyormuş, 11 ile 2 arası büyüme hormonlarının en sağlıklı salgıladığı saatler olarak biliyor, yani 9 - 10a çeksen iyi olabilir gerçektenBakıyorum da çoğumuz gece uykusuna 9-10 aralığında yatırıyor. Bizim yemek 8 gibi yeniyor. Çay vs oturma derken 9-10 arası uyuyor biraz yanımızda. Işık vs açık tabii o sıra. Gece uykusuna 23 bazen 23 30 gibi geçiyoruz. Uyuması 12 gibi oluyor.
Ben mi yanlış yapıyorum diye düşünmeye başladım. Uyku kalitesi etkileniyor mudur? Yada en kaliteli zaman dilimi bebek için nedir? @ekeblad araştırmışsındır sen
Yani normalYüreğim hop etti. Benim büyüğü 1 yaş 8 aylık oda bebek sayılıyor bu 3 aylık
Öyle birşey olursa psikolojim bozulur
Tam ortamıza uastığın üstüne yatırıyorum misssKızlar son uykusunda yanınıza aldığınızda nasıl yatırıyorsunuz yorgana dolanır diye korkarım ben
Kukulinin sadece adını bilen benBen henüz pasaklı kukuli, hıçkırık, arkadaaan ağlaaarr tabağında kalanlaağğğrr, bir de beze bay bayı biliyorum
Yorgun değil misin yani uyusanaKızını 45 dk öne uyutmuş,kahvesini içmiş ve duşunu almış bir anne . Saat daha 21:30 . Ama hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden suan galiba yatıp boş boş tavana bakacağım
Aslında yorgunum ama bu saate uyumak çok garip geliyor . En azından 23.00 e kadar en azından kendi kendime takilayim . Aslında ev o kadar berbat halde , cumartesi özel derse başlayacağım öğrencim gelecek ama temizlik yapsam net uyanır . Evin çok ilginç bir ses aktarımı varYorgun değil misin yani uyusana
Yarın ben de gündüz işin bi program yapıp uymaya çalışacağım bakalım nolacakBizde şimdi yatağa geçtik. Bakalım bu gece neler olacak.Saat 20 gibi 1.5 saat kestirdi. O vakitten beri iyalayacagiz diye mahvolduk. İnşallah bu sefer eski düzene dönmeyi başaririz.
İnşallah geceniz çok güzel geçer.Bizde şimdi yatağa geçtik. Bakalım bu gece neler olacak.Saat 20 gibi 1.5 saat kestirdi. O vakitten beri iyalayacagiz diye mahvolduk. İnşallah bu sefer eski düzene dönmeyi başaririz.
Denemekte fayda var. Ben ilk zamandan beri hep aynı saatlerde yatırmaya kaldırmaya çalıştım. Şimdiye kadar iyi gidiyordu aslında. Nedense bu hafta bozuldu. Hem banyolar azaldı hem de hastalık bozdu bizi.Yarın ben de gündüz işin bi program yapıp uymaya çalışacağım bakalım nolacak
Yaaa tüh inşallah uyur geriİnşallah geceniz çok güzel geçer.
Morkahve biraz önce gözleri bir açtı dünkü paylaştığın bebe gibi oldu
Ne zmaan büyüyecek bunlar yaDenemekte fayda var. Ben ilk zamandan beri hep aynı saatlerde yatırmaya kaldırmaya çalıştım. Şimdiye kadar iyi gidiyordu aslında. Nedense bu hafta bozuldu. Hem banyolar azaldı hem de hastalık bozdu bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?