- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.141
Aynen manevi olarak oluyor malesef olsun yinede evlatlarımız var çok şükürMaddi açıdan şimdi de ilerde de çok şükür problem yaşamam aslında tüp bebekle bebek sahibi olmak maddi manevi çok zor farklı hastanelerdeki negatif denemelerle çocuklarım bir ömür rahat ederdi hatta çalışmalarına bile gerek kalmazdıolsun buna şükürler olsun Rabbim bana iki çocuk nasip etti Aslında ikisine yetebilmek manevi olarak arada fark da olsa az da olsa zor çünkü ikisinin ihtiyaçları değişiyor hep aklımda acaba birine az mı ilgili gösteriyorum oluyor iki çocuk olduğunda manevi yıpranma biraz fazla oluyor maddi degilde
Yüreğim hop etti. Benim büyüğü 1 yaş 8 aylık oda bebek sayılıyor bu 3 aylıkBence dikkat et canım benimde 40m bitti regl oldum. Şuanda düzenli olmaya devam ediyorım .. sen bence dikkat et
Ay yok benimki bakar uyanıksa alır hemenbu benim adam kesinlikle agliyor gunduz ben iş yapiyorum yani başinda hic bisey yapmiyor tam ben o tarafa gelirken pış mıs edip almaya yelteniyor. Geldigimi biliyo ya çakal hemen sanki bebege bakiyor ilgileniyor gibi yapio. Artk laf carpiyom ya da bagiriyrm su cocuga bak bi diye. Gamsız mıdır nedir
Arada bir bisey olmazBen çok takıyorum ayrı yatma olayına
Bazen bana bile rüya gibi geliyor onlara masıl gelmesinEşimin de derin değildir uykusu. Odada yürü uyanıp bakar. Rüya gibi geliyor galiba benim bebekle ilgilenmem o an.
Biz a dese arka odadan duyuyoruz ama onlar bebe bağırsa da anne nasılsa ilgileniyor diye bakmıyorlar
Kukulinin tüm şarkılarını ezbere biliyoruz.5 te oturma odasına geçerdik oyundan sıkılınca tv açardım o saatte kukuli izlerdik artık her bölümü her şarkısını ezberlemiştim
Ben henüz pasaklı kukuli, hıçkırık, arkadaaan ağlaaarr tabağında kalanlaağğğrr, bir de beze bay bayı biliyorumKukulinin tüm şarkılarını ezbere biliyoruz.
Erken başlamışsın broBen henüz pasaklı kukuli, hıçkırık, arkadaaan ağlaaarr tabağında kalanlaağğğrr, bir de beze bay bayı biliyorum
Aynen hiç taktırmıyor Bi kere resmen elini attı çekti çıkardı banyodan sonra takıyorum çünkü mecburen onu bile istemiyor.. Neyse üşüymezse sıkıntı yok diğer yerler üşümez uyku tulumu kullanıyorum çünküYok canım sapkayi hiç sevmiyor takınca ağlıyor. Kafasını yukarı atıp çıkarmaya çalışıyor. Kulakları burnu elleri soğuk benimkinde ama bu konuda yapılacak bir şey yok. Önemli olan sırtı ve göğsünün sıcak olması diye biliyorum. Şapka taktirsa onla uyuturdum bu arada ama taktirmiyor
1. Yıldan sonra oldu zor zamanlar gecirdim ha düzeldi ha düzelecek dedik bakalım 5. Yılıda devireyim ne olacak kızlarım büyüsün bakacağım hal çaresineHep mi böyleydin doğumdan sonra mı böyle hisseder oldun eşine karşı ?
Benim ilk baştan beri 2-3 saatte bir uyanıyor. 90 küsür gün oldu artık cidden çok yorucuBu da öyle aksam uykusuna yattı mı 4 saat sonra falan kalkardı simdi yenidoğan gibi iki saate bir kalkıyor resmen
Bak saat 1de uyandı hala uyanık
Ben çok yoruldum artık hem ruhen hem bedenen
Şimdilik araba koltuğu pusetine oyuncak asıp denicem ona göre karar vericem çünkü kucak seven bebeği hiç biri oyalamaz diyorlarBen çok aktif kullanıyorum anakucagini ve işimi kolaylaştırıyor . Uyanıkken yerde pek durmak istemiyor oyun halisinda en fazla 15 -20 dk .
Dün ilk defa evde tek duşa girdim , anakucagina koydum ,önüne de oyuncak ve kitap koydum . Onlara bakarken hemen yıkandım sorunsuzbabyjorn muadili bakabilirsin belki 1 yaşına kadar koltuk gibi de kullaniliyor
Benim ilk baştan beri 2-3 saatte bir uyanıyor. 90 küsür gün oldu artık cidden çok yorucu
Ne yalan söyleyeyim böyle yazanları görünce aa yanlız değilmişim diyorum bi mutlu oluyorumBenimkide 2 3 saate bir uyanıyor hep ne zaman düzelecek acaba
Bizim gece uykusu 9 buçuk civarı oluyor. Ben de burada okudum az önce son uyanmasına 5,6 gibi yanıma alacağım belki görürüz 8 buçuğuNe yalan söyleyeyim böyle yazanları görünce aa yanlız değilmişim diyorum bi mutlu oluyorum. Ben 3 saat olduğunda mutlu olup bir sonraki gun eşime sürekli söylüyorum 3 saat uyudu hep böyle olur umarım diye ama gece uykusuna 20:00-21:00 arası yatar. Sonra 1.5 -2 saate bir emmek için uyanır . 2 yudum da olsa emip daliyor tekrar . Vermesem ağlayıp uykusunu kaçırır , bende alışmışım artık 3 saat uyudugunda garip geliyor
Biz çekirdeksiz domates dinliyoruz sabah sporundaKukulinin tüm şarkılarını ezbere biliyoruz.
Benim ilk ay öyleydi. Her hafta birkaç gece ellerim göğsümde bebek emiyormuş gibi tutarak uyandım. Bir de uyuşmuş her yerim öyle durmaktan.Bazen bana bile rüya gibi geliyor onlara masıl gelmesin
Bir gün ellerim bebeği tutar şekilde uyandım
Bakıyorum bebek yok neye uğradığımı şaşırdım
Yatağa bakıyorum yok
Yazdı o zaman pikeyi kaldırıyorum yok
Meğer ben emzirme kısmında kalmısım beyin olarak
Halbuki çocuğu yerine koymuşum bile
Olur olur bence , biz 12 saat yatakta kalıyoruz . 9 da uyuduysa 9a doğru kalkmış oluyoruz yataktan. Bazen memeyi ağzına verip uyuyorum mis gibi oluyorBizim gece uykusu 9 buçuk civarı oluyor. Ben de burada okudum az önce son uyanmasına 5,6 gibi yanıma alacağım belki görürüz 8 buçuğu
büyüyüsun Şubadap cocuk konserine gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.Biz çekirdeksiz domates dinliyoruz sabah sporunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?