Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynen manevi olarak oluyor malesef olsun yinede evlatlarımız var çok şükür allah onlara sağlık sıhat versin

Ay yok benimki bakar uyanıksa alır hemen
Hatta bazen ben gergin olduğumda benimki bende durmuyor resmen
Bir tek babasıyla sakinleşiyor

Eşimin de derin değildir uykusu. Odada yürü uyanıp bakar. Rüya gibi geliyor galiba benim bebekle ilgilenmem o an.

Biz a dese arka odadan duyuyoruz ama onlar bebe bağırsa da anne nasılsa ilgileniyor diye bakmıyorlar
Bazen bana bile rüya gibi geliyor onlara masıl gelmesin
Bir gün ellerim bebeği tutar şekilde uyandım
Bakıyorum bebek yok neye uğradığımı şaşırdım
Yatağa bakıyorum yok
Yazdı o zaman pikeyi kaldırıyorum yok
Meğer ben emzirme kısmında kalmısım beyin olarak
Halbuki çocuğu yerine koymuşum bile

Aynen hiç taktırmıyor Bi kere resmen elini attı çekti çıkardı banyodan sonra takıyorum çünkü mecburen onu bile istemiyor.. Neyse üşüymezse sıkıntı yok diğer yerler üşümez uyku tulumu kullanıyorum çünkü

Bu da öyle aksam uykusuna yattı mı 4 saat sonra falan kalkardı simdi yenidoğan gibi iki saate bir kalkıyor resmen
Bak saat 1de uyandı hala uyanık
Ben çok yoruldum artık hem ruhen hem bedenen
Benim ilk baştan beri 2-3 saatte bir uyanıyor. 90 küsür gün oldu artık cidden çok yorucu

Şimdilik araba koltuğu pusetine oyuncak asıp denicem ona göre karar vericem çünkü kucak seven bebeği hiç biri oyalamaz diyorlar

Benim ilk baştan beri 2-3 saatte bir uyanıyor. 90 küsür gün oldu artık cidden çok yorucu

Benimkide 2 3 saate bir uyanıyor hep ne zaman düzelecek acaba
Ne yalan söyleyeyim böyle yazanları görünce aa yanlız değilmişim diyorum bi mutlu oluyorum . Ben 3 saat olduğunda mutlu olup bir sonraki gun eşime sürekli söylüyorum 3 saat uyudu hep böyle olur umarım diye ama gece uykusuna 20:00-21:00 arası yatar. Sonra 1.5 -2 saate bir emmek için uyanır . 2 yudum da olsa emip daliyor tekrar . Vermesem ağlayıp uykusunu kaçırır , bende alışmışım artık 3 saat uyudugunda garip geliyor

Bizim gece uykusu 9 buçuk civarı oluyor. Ben de burada okudum az önce son uyanmasına 5,6 gibi yanıma alacağım belki görürüz 8 buçuğu

Benim ilk ay öyleydi. Her hafta birkaç gece ellerim göğsümde bebek emiyormuş gibi tutarak uyandım. Bir de uyuşmuş her yerim öyle durmaktan.

Sonra eşime dedim, öyle görünce beni uyandır diye. Hala arada koynumdaymış gibi tutuyorum. Sonra uyanıp kontrol edip yeniden devam ediyorum. İçime işlemiş

Bizim gece uykusu 9 buçuk civarı oluyor. Ben de burada okudum az önce son uyanmasına 5,6 gibi yanıma alacağım belki görürüz 8 buçuğu
Olur olur bence , biz 12 saat yatakta kalıyoruz . 9 da uyuduysa 9a doğru kalkmış oluyoruz yataktan. Bazen memeyi ağzına verip uyuyorum mis gibi oluyor
Biz çekirdeksiz domates dinliyoruz sabah sporunda
büyüyüsun Şubadap cocuk konserine gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…