- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.181
Valla aynen bende dışarı çıkmak istiyodumda havaya güvenemiyorum üşür fln diye. Yarın yaparsın artık akşam oldu. Ben sabah bi süpürdüm topladımBenim de misafir vardı 2 gündür. Arkadsim gelmişti şehir dışından kocasıyla. Onlarla dışarı filan gittik. Evde takıldık biraz. Şimdi kizin emmesi bitse bende ortalık toparliycam. Gerçi çok dağılmadi da temizlik için bu saatten sonra üşeniyorum.
Bende 2 tane var buda güzelmişKızlar bu kangurular da indirim varmış nasıl acaba? Bizde oglumdan kalan bir tane Chicco var. Ben hiç.kullanmam da babası seviyordu. Onu çıkardım yıkadım geçen plastikleri çürümüşEki Görüntüle 3149824
Kızz nerde eşimin amcası geldi bebek görmeye. Bide eşimi değil babasını aramışlar gidelim diye. Eşimde dedi babasına keşke beni arasaydı diye amaa nerede onlarda o nezaketGezmeyemi gidiyosunuzzben arada kaldım ya
Ben sabahtan beri uyutamadığım için aldım çıktım, anında uyuduBen çıkacağım birazdan minik canavarım uslu durur inşallah
Ek gıdaya kadar bagırsakları gelişmiş olur diye umut edıyorum4 diyorlar, 6-8 ayda anca geçiyor diyolar...
Hayır aklımı kurcalayan bizim sütümüz bile bu kadar gaz yapıyorsa , ek gıda da mahvolur bebişim öyle değil mi?
Ilk ıkı ay sadece haslanmıs tavuk ve haslanmıs kabak yedım yedıklerıme cok dıkkat ettım cıg sebze meyve yemedım baklıyat yemedım gazlı ıcecek ıcmedım kendımde gaz damlası kullandım ama pek ıse yaramadı sanırım yada yeseydım daha mı kötü olurdu bılemıyorumGenelde çok hareketli olmayan bebeklerde oturmaya başlayınca geçiyormuş. Ayağı kolu oynuyorsa zaten kendi cikariyor .Ben 2 ay gaz ihtimali olan bile şeyleri yemedim .millet aa yesene ne olacak ki bebek bu alışır. Kendini kasma falan dedi .hayır yemedim.ilerisini bilmem ama bile bile yemek bencillik .yemedim ve bebeği çok zorlamadim. 50 günlük falandı bitti .şimdi çoğunu yiyorum .iyiki milleti dinleyip her şeyi yememisim. Bunu bana diyen gorumcenin eşi.kendi çocuklarının ki 7.ayda geçti. Öyle pis bogazlik yaparsan geçmez. Görümce her şeyi yiyordu.kimyon atıyordu.kimyon mucize değil işte.cok geç bitti .
Ayyy en uyuz olduğum şey zaten bi başkalarını arayıp söylemeleri bizede öyle yapıyolarKızz nerde eşimin amcası geldi bebek görmeye. Bide eşimi değil babasını aramışlar gidelim diye. Eşimde dedi babasına keşke beni arasaydı diye amaa nerede onlarda o nezaket
En korktuğum şey vallaSızınde saçlarınız acuc avuç dökülüyor mu?
Ay dökülüyor, yeni başladıSızınde saçlarınız acuc avuç dökülüyor mu?
Ya ben de çok seviyorum ama ev felaket kokuyor sonraCanım irmik helvası istedi.
Yapmaya üşendim
Hazır soyledım
Yok ben tasiyamam zaten eşim taşırBende 2 tane var buda güzelmişzaten ne kadar kullanabilicezki benimki şiödiden belimi çürütüyo
Ayyy çok kolay 2 dk yapıyorum hemen benCanım irmik helvası istedi.
Yapmaya üşendim
Hazır soyledım
Avuç avuç dökülüyor benim deSızınde saçlarınız acuc avuç dökülüyor mu?
Hatta daha çok gürleşti benimmhayatımda uzamadığı kadar uzadı hamilelikteAvuç avuç dökülüyor benim de2 haftadır başladı. Hamilelikte 1 tek bile dusmuyordu.
Dogu illerinde olurmuş. Bir sinek isirirmis özel bir sinek ,sonra böyle koca koca yaralar oluşurmuş .iz bırakırmış.Allahtan bebekte o çıkmadı. Yoksa çocuğun yüzünde iz kalacaktıŞark çıbanı mineden olmuş
Bebek hareketlenince biraz daha hafifler .benimkinin gazi benim bulgur yememle başlamıştı o yüzden ben yiyeceklere bağladım .biz de hep masaj yapardık. Hatta gece yarısı yapardım. Çok faydasını gördük. Tabi kolik bambaşka bir şey. Gaz sadece bir nedeni .Kolik zor bir durum. Gaz hemen hemen her bebekte oluyor ama kolikli bebek çok zor .çok az kalmış senin de bir bakarsın bir gün pat diye bitmiş.Ek gıdaya kadar bagırsakları gelişmiş olur diye umut edıyorum
Ilk ıkı ay sadece haslanmıs tavuk ve haslanmıs kabak yedım yedıklerıme cok dıkkat ettım cıg sebze meyve yemedım baklıyat yemedım gazlı ıcecek ıcmedım kendımde gaz damlası kullandım ama pek ıse yaramadı sanırım yada yeseydım daha mı kötü olurdu bılemıyorum
Her bez degısımınde gaz masajı yapıyorum
Tum kurallara harfıyen uymama ragmen yıne kolık yıne kolık
DondurmalıAyyy çok kolay 2 dk yapıyorum hemen ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?