Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Valla aynen bende dışarı çıkmak istiyodumda havaya güvenemiyorum üşür fln diye. Yarın yaparsın artık akşam oldu. Ben sabah bi süpürdüm topladım

Bende 2 tane var buda güzelmiş zaten ne kadar kullanabilicezki benimki şiödiden belimi çürütüyo

4 diyorlar, 6-8 ayda anca geçiyor diyolar...

Hayır aklımı kurcalayan bizim sütümüz bile bu kadar gaz yapıyorsa , ek gıda da mahvolur bebişim öyle değil mi?
Ek gıdaya kadar bagırsakları gelişmiş olur diye umut edıyorum
Ilk ıkı ay sadece haslanmıs tavuk ve haslanmıs kabak yedım yedıklerıme cok dıkkat ettım cıg sebze meyve yemedım baklıyat yemedım gazlı ıcecek ıcmedım kendımde gaz damlası kullandım ama pek ıse yaramadı sanırım yada yeseydım daha mı kötü olurdu bılemıyorum
Her bez degısımınde gaz masajı yapıyorum
Tum kurallara harfıyen uymama ragmen yıne kolık yıne kolık

Kızz nerde eşimin amcası geldi bebek görmeye. Bide eşimi değil babasını aramışlar gidelim diye. Eşimde dedi babasına keşke beni arasaydı diye amaa nerede onlarda o nezaket
Ayyy en uyuz olduğum şey zaten bi başkalarını arayıp söylemeleri bizede öyle yapıyolar pazar tatildie böyle gidiyo

Sızınde saçlarınız acuc avuç dökülüyor mu?
Ay dökülüyor, yeni başladı
Saçlarım normalde gür olduğu için problem etmedim ama böyle giderse kötü olabilir.
Umarım bir süre sonra bu dökülme biter.

Bebek hareketlenince biraz daha hafifler .benimkinin gazi benim bulgur yememle başlamıştı o yüzden ben yiyeceklere bağladım .biz de hep masaj yapardık. Hatta gece yarısı yapardım. Çok faydasını gördük. Tabi kolik bambaşka bir şey. Gaz sadece bir nedeni .Kolik zor bir durum. Gaz hemen hemen her bebekte oluyor ama kolikli bebek çok zor .çok az kalmış senin de bir bakarsın bir gün pat diye bitmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…