- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.201
Bende uyuz oluyorum çok düşüncesizce bi davranışAyyy en uyuz olduğum şey zaten bi başkalarını arayıp söylemeleri bizede öyle yapıyolarpazar tatildie böyle gidiyo
Çok korkutucuDogu illerinde olurmuş. Bir sinek isirirmis özel bir sinek ,sonra böyle koca koca yaralar oluşurmuş .iz bırakırmış.Allahtan bebekte o çıkmadı. Yoksa çocuğun yüzünde iz kalacaktı
Yavuz Sultan selim 'in bu çıban yüzünden öldüğü söyleniyorÇok korkutucu
Bize de aynısı oldu annemi aramışlar. Hosgelmisler ama bana deyin .neyse uyuz oldum .10 da kalktılar taa .bıraksan daha da oturacaklardi .Afiyet olsun ama 2 demlik de çay içtiler. Kucumsemiyorum ama getirdikleri de hiç giymeyecegi sarı bir elbiseKızz nerde eşimin amcası geldi bebek görmeye. Bide eşimi değil babasını aramışlar gidelim diye. Eşimde dedi babasına keşke beni arasaydı diye amaa nerede onlarda o nezaket
Yaprak bizimkine gaz yaptı. Herkese yapacak diye bir şey yok belki de başka bir şey yaptı bilmiyorum. Çok gaz çıkardı gümbür gümbürBen malzemeleri çıkardım. O, ona yaptırıcam sandı girişti
Ben de bişi demedim
Bizde olduğu için yaptı işte
Bizimkiler altın taktıBize de aynısı oldu annemi aramışlar. Hosgelmisler ama bana deyin .neyse uyuz oldum .10 da kalktılar taa .bıraksan daha da oturacaklardi .Afiyet olsun ama 2 demlik de çay içtiler. Kucumsemiyorum ama getirdikleri de hiç giymeyecegi sarı bir elbise
Valla hiç sormaaaBende uyuz oluyorum çok düşüncesizce bi davranış
Bak hürremdede var dizide acaba odamı öyleYavuz Sultan selim 'in bu çıban yüzünden öldüğü söyleniyor
Neyse az kaldı gaz sancıları yakında biter sende tahatlar yersinYaprak bizimkine gaz yaptı. Herkese yapacak diye bir şey yok belki de başka bir şey yaptı bilmiyorum. Çok gaz çıkardı gümbür gümbür
Sonucu güzelBizimkiler altın taktıAllah var o kadar durmaz bizimkiler bebiş uyur diye
Valla gazi önemsemiyorum artık canim.Yaprak bizimkine gaz yaptı. Herkese yapacak diye bir şey yok belki de başka bir şey yaptı bilmiyorum. Çok gaz çıkardı gümbür gümbür
Sesi olunca bizimki uyanıyor amaValla gazi önemsemiyorum artık canim.
Gazi yok zaten bizimkinin sadece fazla ses çıkıyorNeyse az kaldı gaz sancıları yakında biter sende tahatlar yersin
Hic izlemedim o diziyiBak hürremdede var dizide acaba odamı öyle
Oo altına gelsinlerBizimkiler altın taktıAllah var o kadar durmaz bizimkiler bebiş uyur diye
Korkuyor mu pekiSesi olunca bizimki uyanıyor ama
evet doğru biliyorum. Gerçekten nalet bir şeyYavuz Sultan selim 'in bu çıban yüzünden öldüğü söyleniyor
Burada S Sedose karlı çıkmış ama sarı elbise ile zararda olan sensinBize de aynısı oldu annemi aramışlar. Hosgelmisler ama bana deyin .neyse uyuz oldum .10 da kalktılar taa .bıraksan daha da oturacaklardi .Afiyet olsun ama 2 demlik de çay içtiler. Kucumsemiyorum ama getirdikleri de hiç giymeyecegi sarı bir elbise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?