Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bir tanidigin bebeğinin yüzünde oldu . 2 şeyden suphelendiler .şark cibani ya da bağışıklıkla ilgili bir sorun .bağışıklığı düşükmüş.gecti zamanla

Sizin bebeler de kucaktayken kendini hediye doğru atıyor mu kızlar? Etrafa daha iyi bakmak için mi yapıyor anlayamadım bi o tarafa bi bu tarafa atıyor kendini. Beli kırılacak iyi tutmasam
Evet doktora sormuştum hatta tedirgin olduğum için yay gibi geriyordu etrafı merak ettiği için yapıyor dedi

Tabiki çok kaka yapmasın ama günde 5 kere normal sayiliyormus.soyle de bir şey var bizimki emerken kaka yapıyor çünkü yeni süt eskileri itiyor .Yani aslında yeni yediğini çıkarmıyor. Eskiden içinde yağlar olurdu o bile olmuyor artık. Günde 2 kere ideal bence .büyüyünce bağırsakları büyüdüğü için daha az yapar tabi .şimdi bunların bagirsagi miniciktir hemen dolar boşalır

Sizin bebeler de kucaktayken kendini hediye doğru atıyor mu kızlar? Etrafa daha iyi bakmak için mi yapıyor anlayamadım bi o tarafa bi bu tarafa atıyor kendini. Beli kırılacak iyi tutmasam
Bu zamanlar yapardı. Bizim zamanlara gelsin dimdik tutar .Bir de bebekler artık öyle tutulmak istemezlermis.yuzu sana bakmayacak. Yere meyilli tutmaliymissin.doktor artık böyle tutun yere eğimli baksın dedi

Evet doktora sormuştum hatta tedirgin olduğum için yay gibi geriyordu etrafı merak ettiği için yapıyor dedi
Meraktan belini kıracak
Bu zamanlar yapardı. Bizim zamanlara gelsin dimdik tutar .Bir de bebekler artık öyle tutulmak istemezlermis.yuzu sana bakmayacak. Yere meyilli tutmaliymissin.doktor artık böyle tutun yere eğimli baksın dedi
Anladımm

Pazar miskinliği var üzerimdeeee evi temizle topla kahvaltı fln derken oturdum kalkamıyorum havada güzel dışarı çıkmalık
Benim de misafir vardı 2 gündür. Arkadsim gelmişti şehir dışından kocasıyla. Onlarla dışarı filan gittik. Evde takıldık biraz. Şimdi kizin emmesi bitse bende ortalık toparliycam. Gerçi çok dağılmadi da temizlik için bu saatten sonra üşeniyorum.

Kızlar bu kangurular da indirim varmış nasıl acaba? Bizde oglumdan kalan bir tane Chicco var. Ben hiç.kullanmam da babası seviyordu. Onu çıkardım yıkadım geçen plastikleri çürümüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…