- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.161
Bir tanidigin bebeğinin yüzünde oldu . 2 şeyden suphelendiler .şark cibani ya da bağışıklıkla ilgili bir sorun .bağışıklığı düşükmüş.gecti zamanlaKızlar bisi sorucam ilk serçe parmaktakı yara cıktı kızımın elinde yanık gibi cok kucuktu neden oldugunu anlyamadık derken 3 .4 gun sonra bas parmakta ufak bı sekılde cıktı oda buyumeye basldı bu ne olabılır ya saka gibi aklm almıyor basına gelen bi fikri olan varmı yarın acıle goturecegım ordanda normal polikliniğe randevu aldm orayada goturecegım ama baska hic bir yerinde yok bu yaralar cıkmadan bikacgun once bebegmde asırı huysuzluk basladı sureklı kucakta olma halı bıraktgmda cıglık atar gbi gozunden yas gelerek aglamalar flan hala oyle ilerliyoruz ne yapacagımı sasırdım bu fotolar guncel degıl bir gun oncesıne ait suan dahada buyudu sankı elı yanmıs gbı tek gozlemledgm ve dıkkatımı ceken aptamıl mama kullanmaya basladktan sonra oldu baska birseydende olabılır ama onlada bir alakası olabılırmı dıye kfama takıldı
Evet doktora sormuştum hatta tedirgin olduğum için yay gibi geriyorduSizin bebeler de kucaktayken kendini hediye doğru atıyor mu kızlar? Etrafa daha iyi bakmak için mi yapıyor anlayamadım bi o tarafa bi bu tarafa atıyor kendini. Beli kırılacak iyi tutmasam
Tabiki çok kaka yapmasın ama günde 5 kere normal sayiliyormus.soyle de bir şey var bizimki emerken kaka yapıyor çünkü yeni süt eskileri itiyor .Yani aslında yeni yediğini çıkarmıyor. Eskiden içinde yağlar olurdu o bile olmuyor artık. Günde 2 kere ideal bence .büyüyünce bağırsakları büyüdüğü için daha az yapar tabi .şimdi bunların bagirsagi miniciktir hemen dolar boşalırBu konu amy in dedigi gibi tartismaya kapali , ama şuda var isal olan cocugu neden hemen durdurmaya calisyoruz vucudundan su gidiyor diye degilmi ayni sekilde cok kaka yapan cocukta yedigi karninda durmuyor demek ve bunu cogu anne istemez bence ,daha yeni emzirdim hemen kaka yapti demeyi istemem şahsen herseyin normali iyidir ne cok kaka yapacak ne cok kabiz olacak cocuk.
Bu zamanlar yapardı. Bizim zamanlara gelsin dimdik tutar .Bir de bebekler artık öyle tutulmak istemezlermis.yuzu sana bakmayacak. Yere meyilli tutmaliymissin.doktor artık böyle tutun yere eğimli baksın dediSizin bebeler de kucaktayken kendini hediye doğru atıyor mu kızlar? Etrafa daha iyi bakmak için mi yapıyor anlayamadım bi o tarafa bi bu tarafa atıyor kendini. Beli kırılacak iyi tutmasam
Oooo hiçsevmemm öyle şeyleri seesssize alsın hep telefonuHepimiz uyuyorduk eşimde 9 da evden çikyordu tam kapiyi kapayacak telefonu çaldı hepimiz uyandik sagolsuntabi hemen whatsaptan kufurlerimi ilettimm eşşoğlusunaaaaa
Meraktan belini kıracakEvet doktora sormuştum hatta tedirgin olduğum için yay gibi geriyorduetrafı merak ettiği için yapıyor dedi
AnladımmBu zamanlar yapardı. Bizim zamanlara gelsin dimdik tutar .Bir de bebekler artık öyle tutulmak istemezlermis.yuzu sana bakmayacak. Yere meyilli tutmaliymissin.doktor artık böyle tutun yere eğimli baksın dedi
Ya senin kv ne iyiymis iş yaptiriyorsun falan. Kizina yapiyor hep diyon da sen de az degilain ha diyince yapiyorsa iyi vallaSelam ulen
Kayınvalide ben de sarma sardırdım
Ben çıkacağım birazdan minik canavarım uslu durur inşallahPazar miskinliği var üzerimdeeee evi temizle topla kahvaltı fln derken oturdum kalkamıyorumhavada güzel dışarı çıkmalık
Ben malzemeleri çıkardım. O, ona yaptırıcam sandı giriştiYa senin kv ne iyiymis iş yaptiriyorsun falan. Kizina yapiyor hep diyon da sen de az degilain ha diyince yapiyorsa iyi valla
Gezmeyemi gidiyosunuzzBen çıkacağım birazdan minik canavarım uslu durur inşallah
Sen saracaktin ya haniSelam ulen
E tamam işte. Ona yaptırıcam sandı başladı işeSen saracaktin ya hani
Şark çıbanı miBir tanidigin bebeğinin yüzünde oldu . 2 şeyden suphelendiler .şark cibani ya da bağışıklıkla ilgili bir sorun .bağışıklığı düşükmüş.gecti zamanla
Ben ki de atıyor canımSizin bebeler de kucaktayken kendini hediye doğru atıyor mu kızlar? Etrafa daha iyi bakmak için mi yapıyor anlayamadım bi o tarafa bi bu tarafa atıyor kendini. Beli kırılacak iyi tutmasam
Tabi kv sarmalı bence de.Selam ulen
Benim de misafir vardı 2 gündür. Arkadsim gelmişti şehir dışından kocasıyla. Onlarla dışarı filan gittik. Evde takıldık biraz. Şimdi kizin emmesi bitse bende ortalık toparliycam. Gerçi çok dağılmadi da temizlik için bu saatten sonra üşeniyorum.Pazar miskinliği var üzerimdeeee evi temizle topla kahvaltı fln derken oturdum kalkamıyorumhavada güzel dışarı çıkmalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?