- 10 Haziran 2022
- 92
- 95
- 8
- 31
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.141
Benim bebenin kilo alimi az oldugu icin sagip veriyorum.iki gun hic emzirmeden hastane tipiyle sagdim en basta bi gogusten 90 cc gelirken ikinci gunun sonunda 30 cc ye kadar dustu.Ben de bebek uyuduktan sonra silikon gogus ucuyla emzirmeye calisiyorum az az da olsa emiyor.o emince hemen sut artiyor.sizinki tutmuyorsa bi silikon ucla uykuda deneyin belki faydasi olur.Kızlar sütü kesilen oldu mu? Nasıl bir süreç?
Hastane tipi makine ile sağıyorum, sabah ve akşam. Her seferinde 30 ml çıkıyor sadece. Günde toplam 60 ml anne sütü alıyor sadece
Bir ay daha uğraşacağım.
Sonra birden sağmayı bırakınca mastit vs olur muyum?
Bir bebek sütten nasıl kesilir
Bu konu amy in dedigi gibi tartismaya kapali , ama şuda var isal olan cocugu neden hemen durdurmaya calisyoruz vucudundan su gidiyor diye degilmi ayni sekilde cok kaka yapan cocukta yedigi karninda durmuyor demek ve bunu cogu anne istemez bence ,daha yeni emzirdim hemen kaka yapti demeyi istemem şahsen herseyin normali iyidir ne cok kaka yapacak ne cok kabiz olacak cocuk.Buna inanmıyorum ben .bizimki ilk 2 ay 6 kere yapiyordu ve bezinde yağlar oluyordu .şimdi günde 1 kere yapıyor daha az kilo aldı. Senin dediğin doğru olsa kabız bebeklerin aşırı kilolu olması gerekir .belki çocuk çok kaka yapıyor ama bağırsakları vitaminleri kolay emiyor .Ben bu kaka konusunu bir ara çok araştırdım. Kk de çok şey yazılmış. Onları okursan aslında öyle olmadığını anlarsın. Ben de kaka yapan kilo alamaz diye bilirdim ama pek çoğu öyle olmadığını yazmış. Kilo işi sadece sütle alakalı değil. Taş gibi oturan çocukla hareketli çocuğu kiyaslayamazsin .himm bizim çocuk çok kaka yapıyor kilo almıyor demek sana mantıklı geliyor mu ?
Aslında durdurmak da hatalıymıs vücut atması gerekeni hızlı bir şekilde atmaya çalısıyor ishalle. Bu büyükler için de geçerliBu konu amy in dedigi gibi tartismaya kapali , ama şuda var isal olan cocugu neden hemen durdurmaya calisyoruz vucudundan su gidiyor diye degilmi ayni sekilde cok kaka yapan cocukta yedigi karninda durmuyor demek ve bunu cogu anne istemez bence ,daha yeni emzirdim hemen kaka yapti demeyi istemem şahsen herseyin normali iyidir ne cok kaka yapacak ne cok kabiz olacak cocuk.
Ah ah silikon uç denemedim ama ne yazık ki asla memeyi almıyorBenim bebenin kilo alimi az oldugu icin sagip veriyorum.iki gun hic emzirmeden hastane tipiyle sagdim en basta bi gogusten 90 cc gelirken ikinci gunun sonunda 30 cc ye kadar dustu.Ben de bebek uyuduktan sonra silikon gogus ucuyla emzirmeye calisiyorum az az da olsa emiyor.o emince hemen sut artiyor.sizinki tutmuyorsa bi silikon ucla uykuda deneyin belki faydasi olur.
Azalarak biterse mastit olmazsiniz ilk oglumda da sagip veriyodum azala azala bitti .goguslerimde hicbir rahatsizlik olmadi
Süt az gelince pozisyon değiştir futbolcu tutuşu mu neydi ona geçir farklı pozisyonlarda süt farklı kanallardan daha rahat geliyormuş memeyi daha iyi boşaltıyor ben ağladığı zaman pozisyon değiştiriyorum işe yarıyo gibiAh ah silikon uç denemedim ama ne yazık ki asla memeyi almıyorsüt az geldiği anda çığlığı basıyor. Zorlayınca da çıldırıyor sanki
Silikon uç da fayda eder mi bilemiyorum…
Evet ama müdahale etmek istiyorsun anne olarak cok direncsiz ve halsiz oluyorlar insallah olmazlar diş döneminde isal falanAslında durdurmak da hatalıymıs vücut atması gerekeni hızlı bir şekilde atmaya çalısıyor ishalle. Bu büyükler için de geçerli
Önemli olan sıvı tüketimini arttırmak zaten zamanl azalıyor ishal de. He tıbbi müdahale gerektiren bir durum olur o ayrı
Almayan bebe almiyor.ilk oglum asla almamisti silikon uc.bazen elden bi sey gelmiyorAh ah silikon uç denemedim ama ne yazık ki asla memeyi almıyorsüt az geldiği anda çığlığı basıyor. Zorlayınca da çıldırıyor sanki
Silikon uç da fayda eder mi bilemiyorum…
Benim oldu ama mastit olmadım zaten yok, mastit süt gelen göğüslerde olur.. senin yine iyi geliyo benim 10 cc anca çıkıyodu iki göğüsden sonrs tamsmen gitti şuan göğüsümü sıkıyorım damla geliyo ancaaa sadeceKızlar sütü kesilen oldu mu? Nasıl bir süreç?
Hastane tipi makine ile sağıyorum, sabah ve akşam. Her seferinde 30 ml çıkıyor sadece. Günde toplam 60 ml anne sütü alıyor sadece
Bir ay daha uğraşacağım.
Sonra birden sağmayı bırakınca mastit vs olur muyum?
Bir bebek sütten nasıl kesilir
Ahh kıyamamm onun minnik ellerineBunlarda güncel fotograflar
Bence hiç beklemeden özelde bir doktora götürseydin canım çok geçmiş olsun insan bakamıyor bileBunlarda güncel fotograflar
Benim oğlumun kakasi öyle geçmişi okumadım bir sorunmu oluyor canım bende bunlar ne derdim hep doktora sormak da hiç aklıma gelmemiştiKakada böyle boncuk boncuk parçalar var zaten yağ olduğı bile belli
Kızlar bisi sorucam ilk serçe parmaktakı yara cıktı kızımın elinde yanık gibi cok kucuktu neden oldugunu anlyamadık derken 3 .4 gun sonra bas parmakta ufak bı sekılde cıktı oda buyumeye basldı bu ne olabılır ya saka gibi aklm almıyor basına gelen bi fikri olan varmı yarın acıle goturecegım ordanda normal polikliniğe randevu aldm orayada goturecegım ama baska hic bir yerinde yok bu yaralar cıkmadan bikacgun once bebegmde asırı huysuzluk basladı sureklı kucakta olma halı bıraktgmda cıglık atar gbi gozunden yas gelerek aglamalar flan hala oyle ilerliyoruz ne yapacagımı sasırdım bu fotolar guncel degıl bir gun oncesıne ait suan dahada buyudu sankı elı yanmıs gbı tek gozlemledgm ve dıkkatımı ceken aptamıl mama kullanmaya basladktan sonra oldu baska birseydende olabılır ama onlada bir alakası olabılırmı dıye kfama takıldı
Anne sütündeki sindiremediği yağlarmış bir sorun teşkil etmiyormus canımBenim oğlumun kakasi öyle geçmişi okumadım bir sorunmu oluyor canım bende bunlar ne derdim hep doktora sormak da hiç aklıma gelmemişti
Ooo çok geçmiş olsunBunlarda güncel fotograflar
Günaydinnn,kocami parcalayasim geliyor şuanGÜ - NAY - DINNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?