Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim bebenin kilo alimi az oldugu icin sagip veriyorum.iki gun hic emzirmeden hastane tipiyle sagdim en basta bi gogusten 90 cc gelirken ikinci gunun sonunda 30 cc ye kadar dustu.Ben de bebek uyuduktan sonra silikon gogus ucuyla emzirmeye calisiyorum az az da olsa emiyor.o emince hemen sut artiyor.sizinki tutmuyorsa bi silikon ucla uykuda deneyin belki faydasi olur.
Azalarak biterse mastit olmazsiniz ilk oglumda da sagip veriyodum azala azala bitti .goguslerimde hicbir rahatsizlik olmadi

Bu konu amy in dedigi gibi tartismaya kapali , ama şuda var isal olan cocugu neden hemen durdurmaya calisyoruz vucudundan su gidiyor diye degilmi ayni sekilde cok kaka yapan cocukta yedigi karninda durmuyor demek ve bunu cogu anne istemez bence ,daha yeni emzirdim hemen kaka yapti demeyi istemem şahsen herseyin normali iyidir ne cok kaka yapacak ne cok kabiz olacak cocuk.

Aslında durdurmak da hatalıymıs vücut atması gerekeni hızlı bir şekilde atmaya çalısıyor ishalle. Bu büyükler için de geçerli
Önemli olan sıvı tüketimini arttırmak zaten zamanl azalıyor ishal de. He tıbbi müdahale gerektiren bir durum olur o ayrı

Ah ah silikon uç denemedim ama ne yazık ki asla memeyi almıyor süt az geldiği anda çığlığı basıyor. Zorlayınca da çıldırıyor sanki
Silikon uç da fayda eder mi bilemiyorum…

Ah ah silikon uç denemedim ama ne yazık ki asla memeyi almıyor süt az geldiği anda çığlığı basıyor. Zorlayınca da çıldırıyor sanki
Süt az gelince pozisyon değiştir futbolcu tutuşu mu neydi ona geçir farklı pozisyonlarda süt farklı kanallardan daha rahat geliyormuş memeyi daha iyi boşaltıyor ben ağladığı zaman pozisyon değiştiriyorum işe yarıyo gibi

Evet ama müdahale etmek istiyorsun anne olarak cok direncsiz ve halsiz oluyorlar insallah olmazlar diş döneminde isal falan

Almayan bebe almiyor.ilk oglum asla almamisti silikon uc.bazen elden bi sey gelmiyor

Benim oldu ama mastit olmadım zaten yok, mastit süt gelen göğüslerde olur.. senin yine iyi geliyo benim 10 cc anca çıkıyodu iki göğüsden sonrs tamsmen gitti şuan göğüsümü sıkıyorım damla geliyo ancaaa sadece
Sıcak yap istersen bi göğsülerine süt dolar belki göğüslerin
Sen yine uğraşmaya devam et inşallah gelir

Çok geçmiş olsun. Çok kötü oldum görünce.
Neden bekledinki bu kadar gün? Belliki canı çok yanıyor.
Doktora gidince buraya da yaz merak ettim neden olduğunu..

Benim ilk çocuğun zamanında el ayak hastalığı salgını başlamıştı. Mülteciler yüzünden dendi.
Arkadaşlarla parka falan götüremezdik korkudan çocukları.
Şimdi büyük çocuk okula gidiyor.
Allah korusun her mikrobu getirme ihtimali var. Söz dinleyip uzak da durmuyor kardeşinden

Benim oğlumun kakasi öyle geçmişi okumadım bir sorunmu oluyor canım bende bunlar ne derdim hep doktora sormak da hiç aklıma gelmemişti
Anne sütündeki sindiremediği yağlarmış bir sorun teşkil etmiyormus canım

Sizin bebeler de kucaktayken kendini hediye doğru atıyor mu kızlar? Etrafa daha iyi bakmak için mi yapıyor anlayamadım bi o tarafa bi bu tarafa atıyor kendini. Beli kırılacak iyi tutmasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…