- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.241
Bende yaaaaaa 12 de uyudu deli gibi bişiler izliyorum yatamadımSanırım benimde kız uyuyali.2.saat oldu ben 2 tane dizi izledim.
Dönem altın dönemi değil maalesefBana cokk az kişi altın getirdi
Bir de çekirdek yemişim resmen kovaylaBende yaaaaaa 12 de uyudu deli gibi bişiler izliyorum yatamadım
Vay anam vayEvetbu aralar hassas biraz hanımefendi
Bende tam diyecektim nasıl olur da kapitalizmin tuzağına düşersin sen diyeKorkma len almayacağım
O kadar enayi değilim daha
Kız Yonca boşver iPhone u ya napcan. Kapitalizmin oyunu bunlarBende zaten 11 var bunu 14 bine satarım, üstüne 12-13 bin koyar yurt dışı alırımaynı kapı
Off yemede yanında yatBir de çekirdek yemişim resmen kovayla
Beni bu kapitalizme sürükleyenler utansın resmen bağımlılık gibiKız Yonca boşver iPhone u ya napcan. Kapitalizmin oyunu bunlar
Patlat gitsinYaaaa artık yatmam lazım ama en sevdiğim dizinin yeni bölümü çıkmışresmen yıllardır yeni bölüm yoktu. 60. Yıl özel bölümü. İzlemiycem uyumam lazim artık.
Benim kv de yaprak sarması yeme bebeğin karnı ağrır diyip duruyoduYok hareket ediyor sadeceyaprak da yaprakmis
Uyandı uyudu uyandı uyudu derin uyumadı hiç o yüzden pertim çıktı yoruldumNiye hayırdır?
İlk çocukta çok gelir aslında. Benim ilkine düğün gibi gelmişti. Buna bile 30dan fazla çeyrek geldiBana cokk az kişi altın getirdi
Açıkçası bende alana birsey demesemde hevesin var sanıp yazmadım. Yoksa enayilik bu noktada iPhone almakKorkma len almayacağım
O kadar enayi değilim daha
Haha ilkç çocuk mu dedi birisi.İlk çocukta çok gelir aslında. Benim ilkine düğün gibi gelmişti. Buna bile 30dan fazla çeyrek geldi
Ya aslında benim tarafımdan getiren oldu 16 çeyrek toplandı ama eşimin tarafından sadece görümce 2 tane çeyrek getirdi .o da biz ona taktik diye .onun haricinde ordan gelmediİlk çocukta çok gelir aslında. Benim ilkine düğün gibi gelmişti. Buna bile 30dan fazla çeyrek geldi
Ben wellcare 400 kullanıyorumKızlar hangi d3 kullanıyorsunuz daha önce konuşuldu galiba ama ben okuyamadım pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?