Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yaaaa artık yatmam lazım ama en sevdiğim dizinin yeni bölümü çıkmış resmen yıllardır yeni bölüm yoktu. 60. Yıl özel bölümü. İzlemiycem uyumam lazim artık.

İlk çocukta çok gelir aslında. Benim ilkine düğün gibi gelmişti. Buna bile 30dan fazla çeyrek geldi
Haha ilkç çocuk mu dedi birisi. Bnm çocuğum eş tarafından ilk erkek çocuğun torunu ve onların deyimiylede erkek. Soy adını taşıyacak kimse ama bekarlar diye halasının biri ile emmisi takmadı ki memur olmalarına rağmen. Onlarla birlikte ebesi dedesi halası emmisi 1 çeyrek taktı. Gerçi dedesi eşimin isimliği varmış çocukluktan kalma onu takacak. Sünnet oldu ona da yanaşan yok. Tamm uzaktalar da. Bnm tarafta sen izne ayrıldın çalışmıyorsun yok bez parası, yok gelip gittiğinde harçlık vermeler birde hastalanınca gelip bakmalar haddi hesabı yok sünnet içinde takacaklar bn gerek yok diyorum. Yani toplsan bnm tarafla beraber 5 çeyrek takıldı. Görümcemin oğluna da tam takmışlardı doğduğunda. Bilemedim yani... Ama bunlar bana ders eşimden dolayı saygım var ama sevmek zorunda değilim bana saygısızlık etmedikleri müddetçe. Felsefem bu hep. Çünkü yuvam bozulsun istemiyorum.

İlk çocukta çok gelir aslında. Benim ilkine düğün gibi gelmişti. Buna bile 30dan fazla çeyrek geldi
Ya aslında benim tarafımdan getiren oldu 16 çeyrek toplandı ama eşimin tarafından sadece görümce 2 tane çeyrek getirdi .o da biz ona taktik diye .onun haricinde ordan gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…