Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bize de aynisi oldu.kv hiçbir şey getirmedi .amca çalışıyor o sadece hastane çıkışı almış .40 li çocuğa bu küçük hastane çıkışı olur demiş kv .1 kere zor giydirdim .oğlan çalıştığı halde almadı. Gorumceye evlenince 10 gr bilezik taktik ki o bana 1 tişört bile almadı evlenirken .çocuğuna da 2 çeyrek taktik .o da bize 2 çeyrek getirdi
Bizim bilezik güme gitti .bilezik getirsin demiyorum ama bari tam altın getir .Bir de kocası bir zengin ki 3 katlı evde oturuyorlar. Biz olsak altta kalmayalım diye bebek bileziği yaptırırdık .

Kızlar hangi d3 kullanıyorsunuz daha önce konuşuldu galiba ama ben okuyamadım pek
Ocean in sarı kutuda. Dün de demire başladım yine ocean mikrofee mi öyle bir şey kırmızı kutu bizim ASM de ki doktora ben sormuştum geçen ay. D vitamininde bunu aldık diye o da o önemli değil ama demiri bundan alın mutlaka dedi. Sonra doktoruna gittik o da aynı markayı önerdi. Onu aldım. Aslında günü cmtesi doldu 4. Ay için ama gidemdik aşıya. Bende dün başladım.

Aşı olduk kızlar.
20 günde 600 gr almış. Mamaya yeni ağırlık vermeye başladım.
Hoş tartı bi inip bi çıkıyordu ama
Ben evde de bakarımkucahıma alıp. En azından bebegın bedenının tamamını alır

Gayet güzel almış demekki seninki mama yemeliymis elbiseyle mi tarttilar ki öyle dedin .

Ben kendim tartıya çıkmaya korkuyorum alamam onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…