- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.261
Niye benim agrimiyor yaprak sarma yiyinceBenim kv de yaprak sarması yeme bebeğin karnı ağrır diyip duruyodu
Çokk çıt de uyanır kıpırdanır ,ben de öyleyim ama .derin uyursam top atsan uyanmam,uykum yavaşlamışsa her şeye uyanıyorumVay anam vayama iyi yani kulağı iyi duyuyor minnosun.
Ben bir İstanbul'a gidince şaşırdım. Kanuni ile aynı yerde yatmiyorBen de izlemedim tarihi bilgimde de hurremin nasıl ölduğu yok.
Ben de sürekli sitelerde indirim var mı diye takip ediyorumBende yaaaaaa 12 de uyudu deli gibi bişiler izliyorum yatamadım
Bize de aynisi oldu.kv hiçbir şey getirmedi .amca çalışıyor o sadece hastane çıkışı almış .40 li çocuğa bu küçük hastane çıkışı olur demiş kv .1 kere zor giydirdim .oğlan çalıştığı halde almadı. Gorumceye evlenince 10 gr bilezik taktik ki o bana 1 tişört bile almadı evlenirken .çocuğuna da 2 çeyrek taktik .o da bize 2 çeyrek getirdiHaha ilkç çocuk mu dedi birisi.Bnm çocuğum eş tarafından ilk erkek çocuğun torunu ve onların deyimiylede erkek. Soy adını taşıyacak kimse ama bekarlar diye halasının biri ile emmisi takmadı ki memur olmalarına rağmen. Onlarla birlikte ebesi dedesi halası emmisi 1 çeyrek taktı. Gerçi dedesi eşimin isimliği varmış çocukluktan kalma onu takacak. Sünnet oldu ona da yanaşan yok. Tamm uzaktalar da. Bnm tarafta sen izne ayrıldın çalışmıyorsun yok bez parası, yok gelip gittiğinde harçlık vermeler birde hastalanınca gelip bakmalar haddi hesabı yok sünnet içinde takacaklar bn gerek yok diyorum. Yani toplsan bnm tarafla beraber 5 çeyrek takıldı. Görümcemin oğluna da tam takmışlardı doğduğunda. Bilemedim yani... Ama bunlar bana ders eşimden dolayı saygım var ama sevmek zorunda değilim bana saygısızlık etmedikleri müddetçe. Felsefem bu hep. Çünkü yuvam bozulsun istemiyorum.
Anam one öyle sizin çevre ne iş napıyoİlk çocukta çok gelir aslında. Benim ilkine düğün gibi gelmişti. Buna bile 30dan fazla çeyrek geldi
O bağımlılık bende de var yaaa habire bakıyorum favorilerime flaş indirim fln olmuşmuBen de sürekli sitelerde indirim var mı diye takip ediyorum
Valla ben de öyleyim uykum çok hafiftir. Bir taraftan iyi bir taraftan kötü amaÇokk çıt de uyanır kıpırdanır ,ben de öyleyim ama .derin uyursam top atsan uyanmam,uykum yavaşlamışsa her şeye uyanıyorum
Patlatamadim kız uyandı.Patlat gitsin
Ocean in sarı kutuda. Dün de demire başladım yine ocean mikrofee mi öyle bir şey kırmızı kutuKızlar hangi d3 kullanıyorsunuz daha önce konuşuldu galiba ama ben okuyamadım pek
Ben bugun bilerek erken uyandımmm gece uyumak içinPatlatamadim kız uyandı.Artık bu gece izlerim. Doctor who izlenmez mi
ÖyleAçıkçası bende alana birsey demesemde hevesin var sanıp yazmadım. Yoksa enayilik bu noktada iPhone almak
Zengin olsamBende tam diyecektim nasıl olur da kapitalizmin tuzağına düşersin sen diyeşaşırmıştım.
Valla ekonomi malum millete de biçşey diyemiyorumBana cokk az kişi altın getirdi
Kadin doktordan sonra bozdu amaPatlatamadim kız uyandı.Artık bu gece izlerim. Doctor who izlenmez mi
Kaç gram almış bu ay ?bizimkinin çok yavasladiDaha yeni yeni mama cc artırdım. Vermeseydım daha az alacakmış kilo demek
60 en fazla 90 cc verdım hep .
Gayet güzel almış demekki seninki mama yemeliymisAşı olduk kızlar.
20 günde 600 gr almış. Mamaya yeni ağırlık vermeye başladım.
Hoş tartı bi inip bi çıkıyordu ama
Ben evde de bakarımkucahıma alıp. En azından bebegın bedenının tamamını alır
Ben kendim tartıya çıkmaya korkuyorum alamam onuAşı olduk kızlar.
20 günde 600 gr almış. Mamaya yeni ağırlık vermeye başladım.
Hoş tartı bi inip bi çıkıyordu ama
Ben evde de bakarımkucahıma alıp. En azından bebegın bedenının tamamını alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?