- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.281
Evet canim kıyafetle. Bir de bebeği orada hayatta soymamGayet güzel almış demekki seninki mama yemeliymiselbiseyle mi tarttilar ki öyle dedin .
Hatırlamıyorum kiKaç gram almış bu ay ?bizimkinin çok yavasladi
Peki düştü mü içinden işte kıyafet de şu kadar dedi miEvet canim kıyafetle. Bir de bebeği orada hayatta soymamüstündekileri evdeki yargıya koyup bakarım daha mantıklı
Bazen şu kilo hiç umurumda olmuyor bazen de diyorum kilo mu alsa ahh annelikEvet canim kıyafetle. Bir de bebeği orada hayatta soymamüstündekileri evdeki yargıya koyup bakarım daha mantıklı
Aynen ben de kendimle çelişmiyor değilimBazen şu kilo hiç umurumda olmuyor bazen de diyorum kilo mu alsa ahh annelik
Neden ?Hemşire demir verdi
Ana kullanmayacağım. İlk çocuğumda da kullanmadım
Genel olarak başlatılıyor.Neden ?
Aman ne demirleri bitiyor ne d vitaminleriGenel olarak başlatılıyor.
Hem dişleri de mahvediyor .
Gerek görmüyorum
Ek gıda döneminde yeterli miktarda alır
Öyle gerçekten. D vitamini gerekliAman ne demirleri bitiyor ne d vitaminleri
Yine de bak emeklerinin karşılığını almışsın hadi 200 grm elbiseye çıksan en kötü bir ayda 700 gram almış. Bu aylar için bence gayet iyiAynen ben de kendimle çelişmiyor değilim
Öyle canım. Bir de ben çok az mama verdımYine de bak emeklerinin karşılığını almışsın hadi 200 grm elbiseye çıksan en kötü bir ayda 700 gram almış. Bu aylar için bence gayet iyi
Belki de mama değil senin sütün yaradı. Emin ol düzgün icse 800 900 alırdıÖyle canım. Bir de ben çok az mama verdım
En fazla 90 cc içti.
Ayına gore 2 katı içmesi gerekiyordu
Evet canim kıyafetle. Bir de bebeği orada hayatta soymamüstündekileri evdeki yargıya koyup bakarım daha mantıklı
Eskiden yoktu sanki böyle uyuz falan ya birkaç yıldır çok duymaya başladımValla daha çok dikkat etmek lazım artık. Uyuz salgını artmış.
Zaten vardı geçen kış arkadaşım ailecek kaptılar. Zor bitti hatta. İlaç kullan herşeyi elden geçir off
Bebeleri öyle yerlere temiz kağıt havlu olmadan yatırmayalım.
Okullu çocuklara hele daha çok dikkat etmek lazım
Oğlanın yanına kolonya falan koyuyorum ama unutuyormuş eline sıkmayı. Zaten kolonya etki eder mi ondan da emin değilim..
Valla diyet değil de spor yapasım var benim evde karın egzersizleri falan ama zaman bulamıyorummKızlar kilolar ne durumda
Ben artık diyete başlamak istiyorum.
Süt olsun diye dünyayı yedim ama yok süte faydası olmadı
Bari şu 10 kiloyu vereyim diyorum.
Diyet yapan var mı?
Çok yedim 80 90 oldum galiba dedim .bugün cesaret edip tartildim 77 geldim .Valla diyet değil de spor yapasım var benim evde karın egzersizleri falan ama zaman bulamıyorumm
Ben o konularda fazla titizim.Valla daha çok dikkat etmek lazım artık. Uyuz salgını artmış.
Zaten vardı geçen kış arkadaşım ailecek kaptılar. Zor bitti hatta. İlaç kullan herşeyi elden geçir off
Bebeleri öyle yerlere temiz kağıt havlu olmadan yatırmayalım.
Okullu çocuklara hele daha çok dikkat etmek lazım
Oğlanın yanına kolonya falan koyuyorum ama unutuyormuş eline sıkmayı. Zaten kolonya etki eder mi ondan da emin değilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?