Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu arada ben Labne tattırdım oglum cok sevdi verdiğimde yiyor bir alerji falan da olmadı keşke ek gıda dönemi hemen gelse 1 haftadır 1 er cay kasıgı veriyorum valla

Bizler öyleyiz bnde olsam öyle yaptırırdım. Bizimkiler kendilerine evlencez diye yapmışlar param yok diye de geldiler. Allah var eşimde besi varmış bekarken biriktirmiş bozduracaktı dedi bunu sana vereceğim dedi bnm kolyem vardı onu büyüttü. Doğum hediyesi olarak. Onu görünce bozuldular biraz sanırım birazda ondan takmadolar. Umrumda mı değil.

Bizde bir laf vardır gelişine gidişim bulgur aşına ayran aşı diye. O hesap.

Bu arada bnm bebede yaptığı gaza, büyük abdeste gülüyor sanırım rahatladım diyerek.

Kızlar kilolar ne durumda
Ben artık diyete başlamak istiyorum.
Süt olsun diye dünyayı yedim ama yok süte faydası olmadı
Bari şu 10 kiloyu vereyim diyorum.
Diyet yapan var mı?
Ben doğumdan sonra verdim, geçen 3 haftada aldım tekrar. Normal kilomdan 7-8 kg fazlam var ama diyet yapmaya korkuyorum vallahi hem sütten hem kan şekerim düşüyor başım dönüyor falan. Zor yani.

Kayınvalidem ve kayınpederim doğum parasını ödediler ve her alışverişe gittiklerinde tulum, bandana, çorap alırlar hep sağ olsunlar. Altın da olmayıversin. Ama eşimin kardeşi çok çok iyi kazanıyor. Hamileyken bizim alacağımız beşiği aldı o kadar. O da ikeanın beşiklerinden. Bir kez de görmeye geldi sadece ki araları çok iyi ve ilk torun. Altın da az geldi çoğu gram. Ama devir öyle...

Selam kızlar benim kız çok ellerini hatta yumruğunu desek daha doğru emiyor diye meyve filesi aldım bikere üzüm bikerede armut koydum çok mu erken bilemedim ama bayıldı deneyen var mı

Keşke bizimki de en azından alışveriş yapsaydı...neyse sağlık olsun ben alırım

Sizce bu mantikli kizlar lar
Mantıklı mı bilmiyorum ama benim kuzenimin bebeği 8 aylık ek gıdaya başlayınca süt doyurmaz oldu bebeği. Günde 3 kere anne sütü ver geri kalanını ek gıda ver demiş doktoru bilmiyorum artık herkeste farklı tabi bu durumlar

Kızlar Bebeklerinize tv izletiyor musunuz?
Ben günde her uykudan sonra 15-20 dk youtubedan çizgi filmler açıyorum işlerimi yapabilmek için çünkü uykusu çook hafif o uyurken pek birşey yapamıyorum. o da çok seviyor gerçi heyecanlanıyor sesler çıkartıyor.

Ben o konularda fazla titizim.
Aynen çok dikkatli olmak gerek

Biz de karı koca çok titizleniyoruz. Hatta eşim daha pimpiriklidir.
Ben bir yere gidince son kendi battaniyesini tekrar örtmem bebeğe. Eve gelince makineye atarım. Ama uyuz mikrobuna normal yıkama işlemiyor

Oğlum okuldan gelesiye soyunur dökünür. Hiç sevmem tüm gün durulan üst başla oturulmasını. Ama bu öyle bir mikropki titizlik falan işlemiyor Allah muhafaza

Ben açmıyorum 2 yaşa kadar düşünmüyorum izletmeyi

Hiç tavsiye etmem. Sevmesi hoşuna gitmesi normal ama yapılmaması gerekiyor.

Ben sadece evde kimse yoksa ve tuvalete gidebilmek için reklam varsa bakmasına izin veriyorum.
Normalde tv ye arkası dönük oluyor. Artık büyüdüler gezdirirken görünce kafasını çevirip bakmaya çalışıyor.
Yakında istedikleri pozisyonda daha rahat görecekler. O zaman da tv yi kapatarak müdahale ederim
Şimdi sana benim söylemem pek etkili olmaz. Uzmanları oku bence..

Bana da mantıklı gelmedi .6.ayda %70 anne sütü olunca sadece 1 öğün vermen gerekiyor .Hem artık sadece sütle duymazlar.mideleri büyüdü ama anne sütünden ne olacak

Bunun yerine sesli ışıklı oyuncaklar al,oyun halısı al.elbet biri ilgisini çeker. Her bebeğin bir ilgi alanı olur

Ayyy siz görünce kontrole gittiğinizi bende merak ediyorum haftaya pazartesi bizim kontrol ve aşılar bakalım bu sefer ne değişmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…