- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.301
Bizler öyleyiz bnde olsam öyle yaptırırdım. Bizimkiler kendilerine evlencez diye yapmışlar param yok diye de geldiler. Allah var eşimde besi varmış bekarken biriktirmiş bozduracaktı dedi bunu sana vereceğim dedi bnm kolyem vardı onu büyüttü. Doğum hediyesi olarak. Onu görünce bozuldular biraz sanırım birazda ondan takmadolar. Umrumda mı değil.Bize de aynisi oldu.kv hiçbir şey getirmedi .amca çalışıyor o sadece hastane çıkışı almış .40 li çocuğa bu küçük hastane çıkışı olur demiş kv .1 kere zor giydirdim .oğlan çalıştığı halde almadı. Gorumceye evlenince 10 gr bilezik taktik ki o bana 1 tişört bile almadı evlenirken .çocuğuna da 2 çeyrek taktik .o da bize 2 çeyrek getirdi
Bizim bilezik güme gitti .bilezik getirsin demiyorum ama bari tam altın getir .Bir de kocası bir zengin ki 3 katlı evde oturuyorlar. Biz olsak altta kalmayalım diye bebek bileziği yaptırırdık .
Ben doğumdan sonra verdim, geçen 3 haftada aldım tekrar. Normal kilomdan 7-8 kg fazlam var ama diyet yapmaya korkuyorum vallahi hem sütten hem kan şekerim düşüyor başım dönüyor falan. Zor yani.Kızlar kilolar ne durumda
Ben artık diyete başlamak istiyorum.
Süt olsun diye dünyayı yedim ama yok süte faydası olmadı
Bari şu 10 kiloyu vereyim diyorum.
Diyet yapan var mı?
Kayınvalidem ve kayınpederim doğum parasını ödediler ve her alışverişe gittiklerinde tulum, bandana, çorap alırlar hep sağ olsunlar. Altın da olmayıversin. Ama eşimin kardeşi çok çok iyi kazanıyor. Hamileyken bizim alacağımız beşiği aldı o kadar. O da ikeanın beşiklerinden. Bir kez de görmeye geldi sadece ki araları çok iyi ve ilk torun. Altın da az geldi çoğu gram. Ama devir öyle...Bize de aynisi oldu.kv hiçbir şey getirmedi .amca çalışıyor o sadece hastane çıkışı almış .40 li çocuğa bu küçük hastane çıkışı olur demiş kv .1 kere zor giydirdim .oğlan çalıştığı halde almadı. Gorumceye evlenince 10 gr bilezik taktik ki o bana 1 tişört bile almadı evlenirken .çocuğuna da 2 çeyrek taktik .o da bize 2 çeyrek getirdi
Bizim bilezik güme gitti .bilezik getirsin demiyorum ama bari tam altın getir .Bir de kocası bir zengin ki 3 katlı evde oturuyorlar. Biz olsak altta kalmayalım diye bebek bileziği yaptırırdık .
Almamışsın o zamanÇok yedim 80 90 oldum galiba dedim .bugün cesaret edip tartildim 77 geldim .
File degil de silikon olandan alsaydın canim hijyen acısından. Ben de denedim bu aradaSelam kızlar benim kız çok ellerini hatta yumruğunu desek daha doğru emiyor diye meyve filesi aldım bikere üzüm bikerede armut koydum çok mu erken bilemedim ama bayıldı deneyen var mı
Keşke bizimki de en azından alışveriş yapsaydı...neyse sağlık olsun ben alırımKayınvalidem ve kayınpederim doğum parasını ödediler ve her alışverişe gittiklerinde tulum, bandana, çorap alırlar hep sağ olsunlar. Altın da olmayıversin. Ama eşimin kardeşi çok çok iyi kazanıyor. Hamileyken bizim alacağımız beşiği aldı o kadar. O da ikeanın beşiklerinden. Bir kez de görmeye geldi sadece ki araları çok iyi ve ilk torun. Altın da az geldi çoğu gram. Ama devir öyle...
Mantıklı mı bilmiyorum ama benim kuzenimin bebeği 8 aylık ek gıdaya başlayınca süt doyurmaz oldu bebeği. Günde 3 kere anne sütü ver geri kalanını ek gıda ver demiş doktoru bilmiyorum artık herkeste farklı tabi bu durumlarSizce bu mantikli kizlar lar
Evet silikon aldım bende adı öyle geçiyor diye dedim canım çok sevdi benimki alerji yapmıyacaklqrdan veriyorum aradaFile degil de silikon olandan alsaydın canim hijyen acısından. Ben de denedim bu arada
Ben o konularda fazla titizim.
Aynen çok dikkatli olmak gerek
Ben açmıyorum 2 yaşa kadar düşünmüyorum izletmeyiKızlar Bebeklerinize tv izletiyor musunuz?
Ben günde her uykudan sonra 15-20 dk youtubedan çizgi filmler açıyorum işlerimi yapabilmek için çünkü uykusu çook hafif o uyurken pek birşey yapamıyorum. o da çok seviyor gerçi heyecanlanıyor sesler çıkartıyor.
Kızlar Bebeklerinize tv izletiyor musunuz?
Ben günde her uykudan sonra 15-20 dk youtubedan çizgi filmler açıyorum işlerimi yapabilmek için çünkü uykusu çook hafif o uyurken pek birşey yapamıyorum. o da çok seviyor gerçi heyecanlanıyor sesler çıkartıyor.
Bana da mantıklı gelmedi .6.ayda %70 anne sütü olunca sadece 1 öğün vermen gerekiyor .Hem artık sadece sütle duymazlar.mideleri büyüdü ama anne sütünden ne olacakMantıklı mı bilmiyorum ama benim kuzenimin bebeği 8 aylık ek gıdaya başlayınca süt doyurmaz oldu bebeği. Günde 3 kere anne sütü ver geri kalanını ek gıda ver demiş doktoru bilmiyorum artık herkeste farklı tabi bu durumlar
Kızlar Bebeklerinize tv izletiyor musunuz?
Dr bana da onu dedi nasıl kullanıyorsunBen wellcare 400 kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?