Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Herkes uyuyo sanırım bebişleri uyutup
Bnm bebe dün ilk defa 8 bucağa doğru uyudu 1 saat sonra uyandı kaenını doyurdum geri uyudu baktım uyanmayacak altını alıp tulum giydirdim yatağına koydum uyudu sabah 5 e kadar. Bnde şaşkınlıkla izledim ama gündüz uyumamıştı belki de ondan oldu bilemedim. Böyle huyu yoktur 12 ye kadar ayağa dikee insanı.
Bnde yanımda hiç emzirmedim uyku esnasında. Normal zamanda yatış halini alıp emzirdiğim oldu ama geceleri uyandığında beşiğünden alıp kucağımda emzirip yerine koydum geri. Çünkü üzerine felan yatarım diye korkuyorum. Eşimde var sonuçta yanımda. Hep beşikte geceleri bnm bebe uyanınca alıp emzirip uyutup geri koyuyorum. Tuluma gelince 1,5 tog tulum vardı kuzenlerinden kalan havakr soğuyunca onu giydirdim içinde zıbınla üzerini örttüm yine biraz daha soğumaya başladığı için uzun kollu ve pijama ile giydiriyorum üzerini fazla örtmüyorum karını ve ayaklarını örtüyorum sadece ama uyandığında genelde örtüsü altında oluyor..

Ayyy inşallah böyle giderrr hep ama sabah erken kalkmış tabi

Bizede aynısı söylendi şimdi oğlum biraz gobekli ama boyuda uzun tamam iri kıyım bir bebek ama bende ilk kez duydum çevremde hiç böyle bir problem yaşayan olmadı ama sünnetten sonra içine kaçarsa ikinci bir operasyon gerekebilir dendigi için bu da beni tedirgin etti goturdugum doktor prof benim çocuğum olsa yakınım olsa yapmazdım diyince eşim yaptırmaya hiç yanaşmıyor bizimde 6 ya da 7 yaşa kadar kalabilir

Bazen yapışıklık oluşabiliyormus o zaman da ayrı bir operasyon gerekebiliyormus masaj yapmak gerekirmiş vizede büyüdüğünde düzelir denildi Benim bebeğim 100 günlükken asm'de 7870 kg geldi 7500 kg saydılar boyunda 64 cm dediler 63 cm saydılar benim bebek tombis duruyor

İşyerinde üç saatte bir sağılan bir memeden 90 CC gelirken, evde gece üç saat sonra sağılan memeden 10 CC süt ancak geliyor. Bunu çözemedim. Aynı aralik ama çok farklı miktarlar. Hatta bu yüzden sütüm kesildi sandım geçen.

Benim kız 1.5 yıl boyunca hep uyanık kaldığı için onu odasında uyutamadim birlikte onun odasında uyanık kalip hep gezdik şimdi yeni yeni odasına alisiyordu 3 yaşına girecek şimdi de kardeşi olunca duygu değişimi yaşadığı için benimle uyumak istediği için yanıma aldım bu sefer babanın odasını ayırdık kızımın odasında kalıyor hiçbir uzmanın sözü benim kızımın duygularından önemli değil diğer odada kalıp aglamasindansa yanımda uyusun bebeğim kızım ben şimdilik aynı odadayiz belki ilerde bebeği ayiririz kızımla kalmaya devam ederim tabiki ikisinin isteği önemli benim için de

Demekki erken yuruyebiliyorlar .nasıl yürüdü peki nasıl başladı
5 aylıkken yurutece koydum. 1 ay yürütecek gezdi. Bizim yürüteç aynı zamanda yürüme arkadaşı oluyor. 1 ay da öyle gezi bizim nezaretimizde. Sonra koltuğun kenarına tutunarak yürümeye başladı. Koltuğun bir başından diğerine gidiyordu. Ama kendi kalkamiyirdu. Sürekli elinden tutup kaldırmamız istiyirdu. Kaldırıp koltuğa tuttutunca bir baştan bir başa gidiyordu. Bir gün babası karşısına dikip elini bıraktı 2-3 sefer babasınin kucağına düştü sonra düşmeden gitti. O günden sonra her yerde gzeip her yeri karıştırmaya başladı

Kızlar monovit paraben var asm D vit kullanmayın bence
Bugün doktordan geldik. Çocuk doktoru bnde monovit kullandım dedi çocuğuma bişi olmaz dedi. Ocean felan öylr çok etkili değil dedi. Gençti doktor.

Mesela bnm çocuk oturmak için o kadar çabalıyor ki devamlı kalkmak istiyor doktor oturtmayın, 5 aylıkken destekli 6 ayda tekbaşına öğrencek diyo ama bnmkini kaldormayınca çığlığı basıyor bn n e edem deyin bans.

Hmmm seninki boyundan dolayo daha tombik duruyo olabilir evet bizimki 8150 kilo , boyu 68
Ama tabi bakalım senin 4 ayda daha çok almış olabilir ama bilmiyorum bişi olmaz herhalde bende acıp duruyorum

Bende düşünüyorum yürüteç 1 ay sonra bi kendini tamamen toparlasında

Gittiğimiz doktor da taa geçen ay sıkılan kadar kucağınızda oturabilir dedi.
Niye her bebegi aynı kefeye koyuyorlar ?
Mesela bu ayda bile elini kolunu oynatmayan bebekler var. Şimdi o da 5.ayda oturacak seninki de oyle mi ?

Bosver çocuğunu en iyi sen tanırsın. Sayılara takılma oturtmak istiyorsan oturt .doktorların söylediği hadis mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…