- 11 Ocak 2021
- 165
- 133
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.581
Erkek isteyenler beğensin
Sayımızı bilelim
Ben de kendimi çok kaptırmak istemiyorum. Ama bizim eve bir hemcinsim gelsin istiyorum artıkİkimize de erkek kıyafetleri almak nasip olur inşallahBende 2 kız hevesimi aldım süslemekten ama yine kızım olacak gibi geliyor genel olarak şanssız bir insanımdır çok istediğim şeyler olmaz pek Sağlıklı olsun da gerçi en önemlisi o Kız olsa da unisex giydiririm heralde tiksinti geldi pembeden
Bi dönemden geciyorsun sadece canım zaman gectikce duzeleceksin sakin bu handikapa kapılıp karamsarliga kapılma geçecekBen neden böyle depresyonda gibiyim ya. Hiçbir şey eski tadını vermiyor. Mide bulantım çok değil. Gün günümü tutmuyor o konuda.
Akşam yemeği bile gereksiz geliyor. Oğlumla oyun oynamak bile zar zor oluyor. Akşam ilaç içtim o yüzden.
Eşime de diyorum hiç tadım tuzum yok hiç bir şeyi canım eskisi gibi istemiyor diye. Canın ne istiyor diye soruyor. Önce bir şey deyip sonra yok ya boşver diyorum. Mide bulantısı yok o anlarda. Ama benim hiçbir zevkim kalmamış gibi bir his anlatamıyorum da.
Akşam eşim mutfağı topladı bir türk kahvesi yap da içelim dedi. Tamam dedim sonra unutup oturdum çünkü canım istemiyor. Hatırlayıp yapayım dedim saat geç olmuştu. Onun bile keyfi başkaydı. Geçicidir inşallah bu durum. Çünkü ben sevmiyorum böyle nanemolla halleri..
Bu mesajı ben yazdım sandımBen neden böyle depresyonda gibiyim ya. Hiçbir şey eski tadını vermiyor. Mide bulantım çok değil. Gün günümü tutmuyor o konuda.
Akşam yemeği bile gereksiz geliyor. Oğlumla oyun oynamak bile zar zor oluyor. Akşam ilaç içtim o yüzden.
Eşime de diyorum hiç tadım tuzum yok hiç bir şeyi canım eskisi gibi istemiyor diye. Canın ne istiyor diye soruyor. Önce bir şey deyip sonra yok ya boşver diyorum. Mide bulantısı yok o anlarda. Ama benim hiçbir zevkim kalmamış gibi bir his anlatamıyorum da.
Akşam eşim mutfağı topladı bir türk kahvesi yap da içelim dedi. Tamam dedim sonra unutup oturdum çünkü canım istemiyor. Hatırlayıp yapayım dedim saat geç olmuştu. Onun bile keyfi başkaydı. Geçicidir inşallah bu durum. Çünkü ben sevmiyorum böyle nanemolla halleri..
Ben de öyle oluyorum bazen. Çok şükür canımı sıkan bişey yok ama hayattan zevk almıyorum sanki, ne yemekten ne içmekten. Geçecek geçecek pozitif düşünelimBen neden böyle depresyonda gibiyim ya. Hiçbir şey eski tadını vermiyor. Mide bulantım çok değil. Gün günümü tutmuyor o konuda.
Of ben de böyle tepkilere tahammül edemem diye daha kimseye demedim hamile olduğumuBenim 2 hamileliğimde de koku hassasiyeti ve bulantı yoktu bunda sürekli bulanıyor. İstifra edecek kadar değil ama sürekli bir mideye rahatsızlık verme durumu yesem de yemesem de aynı sık acıkıyorum midem açlıktan bulanıyor yeyince de yemekten bulanıyor. 3 gün öncesine kadar uyku hali ve bel ağrısı çok fenaydı onlar geçti. Sık acıkma ve mide bulantısı ile göğüs ağrılarım devam. Keyifsizlik genel olarak var onun psikolojik olduğunu düşünüyorum kendi adıma. Çünkü istemediğim bir gebelikti ve hep içimde endişe var nasıl olacak 3 çocukla diye. Bir de yine kız olursa fikrine kendimi alıştırmaya çalışıyorum. Aslında erkek çocuk isterim diye darlayan bir kocam yok ailesi de hiç takıntılı değiller hatta kız çocuklarını çok daha fazla severler. Kendi ailem ve çocuklarım da kız olsa deyip duruyorlar. Ama ne bileyim daha ikincide millet başlamıştı aa yine mi kız demeye hem kızı hem oğlu olanlara özendim hep insanların tepkilerine tahammül edemem bu psikolojiyle ne yapacağım bilmiyorum. Bir yandan da nankörlük yapma sağlıklı bir evlat iste diye kendime kızıyorum ve korkuyorum. Sahi dün biri benimle 3.ye hamile olduğum için dalga geçti kendisinde 1 tane var asla doğurmam çocuk bakmakla mı geçircem ömrümü falan dedi ona da bozuldum biraz. Herşey üstüme geliyor gibi
Benim hamilelik baya duyuldu her duyanda bu sefer erkek olsun falan diyolar iyice sinirim bozuluyor. İlk öğrendiğimde çok ağladım bu çocuklara yazık değil mi nasıl hepsine yetişcem dedim ama baktım çocuklar hevesliler o da senin evladın diye teselli ettim kendimi Allah verecek kolaylığını ben kendi anneme çok yakın oturuyorum eşim de çok yardımcı oluyor kızlar da çok küçük değiller büyütecez inşallah bir şekilde ama maddi manevi 2 çocuk başka 3 çocuk başka tabi.Of ben de böyle tepkilere tahammül edemem diye daha kimseye demedim hamile olduğumuben de çok huzursuzum çünkü 3 çocuğa yetecek sabrım olduğundan şüpheliyim. Korkuyorum
Ay bende ikiz annesiyim..8+3slm lar nasıp olursa bende ıkız annesı olaçagım 7hafta 2gunum. pzt kalp atısları ıcın gıdecegız dua edın duyalımm ıns
Ben daha çocuklara da söylemedim. Küçük 2.5 yaşında büyük 5. Seninkiler kaç yaşında? Ben de çok ağladımBenim hamilelik baya duyuldu her duyanda bu sefer erkek olsun falan diyolar iyice sinirim bozuluyor. İlk öğrendiğimde çok ağladım bu çocuklara yazık değil mi nasıl hepsine yetişcem dedim ama baktım çocuklar hevesliler o da senin evladın diye teselli ettim kendimi Allah verecek kolaylığını ben kendi anneme çok yakın oturuyorum eşim de çok yardımcı oluyor kızlar da çok küçük değiller büyütecez inşallah bir şekilde ama maddi manevi 2 çocuk başka 3 çocuk başka tabi.
Bende şuan öyleyim kızlar değişik ruh hali benimki bi değişikOf ben de böyle tepkilere tahammül edemem diye daha kimseye demedim hamile olduğumuben de çok huzursuzum çünkü 3 çocuğa yetecek sabrım olduğundan şüpheliyim. Korkuyorum
Kalp atısları nasıl bısy ayrı ayrı ikisinin de duydunuzmu. Çok endişelıyım nedense 7+2 benF
Ay bende ikiz annesiyim..8+3
Evet ayrı ayrı dinlettirir..benimki çift yumurta ikizi..şimdiden göbeğim çıkmaya başladı galiba bizim karnımız daha büyük olacakKalp atısları nasıl bısy ayrı ayrı ikisinin de duydunuzmu. Çok endişelıyım nedense 7+2 ben
.
Ay aynı durumdayızBende şuan öyleyim kızlar değişik ruh hali benimki bi değişikbir kızım var 6 yaşına girecek..şimdi ikizlere hamileyim.kızım kardeşi çok istedi bayağı bi bekledik 10 ayda anca oldu ama galiba 3 çocuk olayı beni korkutuyor..duyan aaaaaaaaaa nasıl xakacan ikisi diye delleniyorummmm
8 ay çok fazla bence o kadar bekletmemeni tavsiye ederim.Kizlar ben ankarada yasiyorum.kaynanamlar malatya da yasadigi icin dogumu orda planliyorum.8.ayda nasipse gideceğim 8.aya kadar birsey almayi düşünmüyorum ama bu fiyatlardaki artis biraz korkutuyor.acaba büyük esyalari cinsiyet belli oldugunda alsam mi
Ah bana denk gelse böyleleri de alsalar ağızlarının payını.Benim 2 hamileliğimde de koku hassasiyeti ve bulantı yoktu bunda sürekli bulanıyor. İstifra edecek kadar değil ama sürekli bir mideye rahatsızlık verme durumu yesem de yemesem de aynı sık acıkıyorum midem açlıktan bulanıyor yeyince de yemekten bulanıyor. 3 gün öncesine kadar uyku hali ve bel ağrısı çok fenaydı onlar geçti. Sık acıkma ve mide bulantısı ile göğüs ağrılarım devam. Keyifsizlik genel olarak var onun psikolojik olduğunu düşünüyorum kendi adıma. Çünkü istemediğim bir gebelikti ve hep içimde endişe var nasıl olacak 3 çocukla diye. Bir de yine kız olursa fikrine kendimi alıştırmaya çalışıyorum. Aslında erkek çocuk isterim diye darlayan bir kocam yok ailesi de hiç takıntılı değiller hatta kız çocuklarını çok daha fazla severler. Kendi ailem ve çocuklarım da kız olsa deyip duruyorlar. Ama ne bileyim daha ikincide millet başlamıştı aa yine mi kız demeye hem kızı hem oğlu olanlara özendim hep insanların tepkilerine tahammül edemem bu psikolojiyle ne yapacağım bilmiyorum. Bir yandan da nankörlük yapma sağlıklı bir evlat iste diye kendime kızıyorum ve korkuyorum. Sahi dün biri benimle 3.ye hamile olduğum için dalga geçti kendisinde 1 tane var asla doğurmam çocuk bakmakla mı geçircem ömrümü falan dedi ona da bozuldum biraz. Herşey üstüme geliyor gibi
Benim biri 10 diğeri 7 olacaklar yakında ben çalışmıyorum sadece tamamen rahata alışmışken yeni bi bebek zor geliyor ama olan oldu artıkBen daha çocuklara da söylemedim. Küçük 2.5 yaşında büyük 5. Seninkiler kaç yaşında? Ben de çok ağladımannemle başka şehirlerdeyiz ama kışın çocuklara bakmak için bizimle kalıyor. Eşim yardımcı ama yoğun çalışıyor. Ben de çalışıyorum. Bilmiyorum nasıl olacak ama depresif ruh halinden çıkamıyorum
Valla istemeden olduğuna bile millet inanmıyor gibi sırf oğlum olsun diye bilerek yaptım diye düşünüyorlar içten içten ister istemez moralim bozuluyo yüzüm düşüyo yaAh bana denk gelse böyleleri de alsalar ağızlarının payını.
Kızlar korkmayın ya verin cevabı, inşallah kız olur diyin öyle düşünmeseniz bile. Yada bu büyüsün 4ü de yapıcam ben seviyorum kalabalık aile olmayı diyin.
Nefret ediyorum mod düşüren insanlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?