Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kizlar annem 8 hamileleik gecirdi hatirladiklarimin hicbirinde bulantisi olmadi cok.kaynanam ben 9 ay cekerim bulantiyi diyo.bende 5.hafta da basladi ve ilac kullanmama ragmen beni ağlatıyor artik esimden bile tiksindim.sanirim aile ile alakali degil eslerin geniyle alakali.insallah 9 ay surmez.

Ben de kendimi çok kaptırmak istemiyorum. Ama bizim eve bir hemcinsim gelsin istiyorum artık

Bi dönemden geciyorsun sadece canım zaman gectikce duzeleceksin sakin bu handikapa kapılıp karamsarliga kapılma geçecek

Bu mesajı ben yazdım sandım aynı aynı apaynı durumdayım. Annem yanımda olmasa aç kalmıştık. Hiç bir şey yapasım gelmiyor. Bulantım var ama aşırı değil. Ama çok huzursuz hissediyorum kendimi eski keyif veren şeyleri bile yapamıyorum

Ben de öyle oluyorum bazen. Çok şükür canımı sıkan bişey yok ama hayattan zevk almıyorum sanki, ne yemekten ne içmekten. Geçecek geçecek pozitif düşünelim

Sabahtan akşama kadar mecbur olmadıkça kanepeden kalkmıyorum. Bugün arkadaşlar çağırdı gidebilirdim ama gidesim gelmedi. Bu halimden çok sıkıldım.

Benim 2 hamileliğimde de koku hassasiyeti ve bulantı yoktu bunda sürekli bulanıyor. İstifra edecek kadar değil ama sürekli bir mideye rahatsızlık verme durumu yesem de yemesem de aynı sık acıkıyorum midem açlıktan bulanıyor yeyince de yemekten bulanıyor. 3 gün öncesine kadar uyku hali ve bel ağrısı çok fenaydı onlar geçti. Sık acıkma ve mide bulantısı ile göğüs ağrılarım devam. Keyifsizlik genel olarak var onun psikolojik olduğunu düşünüyorum kendi adıma. Çünkü istemediğim bir gebelikti ve hep içimde endişe var nasıl olacak 3 çocukla diye. Bir de yine kız olursa fikrine kendimi alıştırmaya çalışıyorum. Aslında erkek çocuk isterim diye darlayan bir kocam yok ailesi de hiç takıntılı değiller hatta kız çocuklarını çok daha fazla severler. Kendi ailem ve çocuklarım da kız olsa deyip duruyorlar. Ama ne bileyim daha ikincide millet başlamıştı aa yine mi kız demeye hem kızı hem oğlu olanlara özendim hep insanların tepkilerine tahammül edemem bu psikolojiyle ne yapacağım bilmiyorum. Bir yandan da nankörlük yapma sağlıklı bir evlat iste diye kendime kızıyorum ve korkuyorum. Sahi dün biri benimle 3.ye hamile olduğum için dalga geçti kendisinde 1 tane var asla doğurmam çocuk bakmakla mı geçircem ömrümü falan dedi ona da bozuldum biraz. Herşey üstüme geliyor gibi

Of ben de böyle tepkilere tahammül edemem diye daha kimseye demedim hamile olduğumu ben de çok huzursuzum çünkü 3 çocuğa yetecek sabrım olduğundan şüpheliyim. Korkuyorum

Of ben de böyle tepkilere tahammül edemem diye daha kimseye demedim hamile olduğumu ben de çok huzursuzum çünkü 3 çocuğa yetecek sabrım olduğundan şüpheliyim. Korkuyorum
Benim hamilelik baya duyuldu her duyanda bu sefer erkek olsun falan diyolar iyice sinirim bozuluyor. İlk öğrendiğimde çok ağladım bu çocuklara yazık değil mi nasıl hepsine yetişcem dedim ama baktım çocuklar hevesliler o da senin evladın diye teselli ettim kendimi Allah verecek kolaylığını ben kendi anneme çok yakın oturuyorum eşim de çok yardımcı oluyor kızlar da çok küçük değiller büyütecez inşallah bir şekilde ama maddi manevi 2 çocuk başka 3 çocuk başka tabi.

Ben daha çocuklara da söylemedim. Küçük 2.5 yaşında büyük 5. Seninkiler kaç yaşında? Ben de çok ağladım annemle başka şehirlerdeyiz ama kışın çocuklara bakmak için bizimle kalıyor. Eşim yardımcı ama yoğun çalışıyor. Ben de çalışıyorum. Bilmiyorum nasıl olacak ama depresif ruh halinden çıkamıyorum

Bende şuan öyleyim kızlar değişik ruh hali benimki bi değişik bir kızım var 6 yaşına girecek..şimdi ikizlere hamileyim.kızım kardeşi çok istedi bayağı bi bekledik 10 ayda anca oldu ama galiba 3 çocuk olayı beni korkutuyor..duyan aaaaaaaaaa nasıl xakacan ikisi diye delleniyorummmm

Ay aynı durumdayız valla kimse yorum yapmasın valla ben hiç kaldıracak durumda değilim. Bi de çoğu kişi benim artık çocuk düşünmediğimi biliyor of ki ne of. Kalkarız altından bir şekilde inşallah sağlıkla bir kucaklayalım da Allah dağına göre kar vermiştir diye umuyorum

8 ay çok fazla bence o kadar bekletmemeni tavsiye ederim.
Fiyatlar her geçen gün uçuyor takip edip indirimleri kullanmalısın bence
Allah korusun ama bide erken doğum gibi bir risk var o olabilir bu sefer telaşa düşüp daha da zararla çok pahalıya gereksiz ürünler almak zorunda kalabilirsin

Ah bana denk gelse böyleleri de alsalar ağızlarının payını.
Kızlar korkmayın ya verin cevabı, inşallah kız olur diyin öyle düşünmeseniz bile. Yada bu büyüsün 4ü de yapıcam ben seviyorum kalabalık aile olmayı diyin.
Nefret ediyorum mod düşüren insanlardan

Benim biri 10 diğeri 7 olacaklar yakında ben çalışmıyorum sadece tamamen rahata alışmışken yeni bi bebek zor geliyor ama olan oldu artık

Valla istemeden olduğuna bile millet inanmıyor gibi sırf oğlum olsun diye bilerek yaptım diye düşünüyorlar içten içten ister istemez moralim bozuluyo yüzüm düşüyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…