Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de kız kıyafetlerine hastayım
Ah işte insan olmayanı istiyor. Ben ilk kızıma okadar kıyafet almıştım ki, onu süslemek kendi süsümden uzun sürüyordu. Ama erkek kıyafetleri de çok güzel değil mi ya. Küçük adamlar. Allah önce sağlık sonra gönlümüzdekini versin, çok Amiin

Amin inşallah bana da nasip olur
Sana da erkek kıyafetleri almak nasip olur

Canım bende sabah akşam kullandım . Doktor bana dedi ki yerleştirdikten sonra 15 dk bacaklarını duvara daya sonra kalkabilirsin . Bir sıkıntı olmuyor benim şuan bir taneye düştü
Öyle yaptım canım kullanmaya basladim bakalim insallah yoluna girer hersey sen nasilsin hersey yolundami

Annem doğuma kadar yasamıs
İlk çocuğumda ben de doğuma kadar yaşadım.

Eğer bittiyse cok şaşırırım
Gerçi suan biraz şaşkınım ama

İkimize de erkek kıyafetleri almak nasip olur inşallah Bende 2 kız hevesimi aldım süslemekten ama yine kızım olacak gibi geliyor genel olarak şanssız bir insanımdır çok istediğim şeyler olmaz pek Sağlıklı olsun da gerçi en önemlisi o Kız olsa da unisex giydiririm heralde tiksinti geldi pembeden

Kizlar ben ankarada yasiyorum.kaynanamlar malatya da yasadigi icin dogumu orda planliyorum.8.ayda nasipse gideceğim 8.aya kadar birsey almayi düşünmüyorum ama bu fiyatlardaki artis biraz korkutuyor.acaba büyük esyalari cinsiyet belli oldugunda alsam mi

Ocaktan sonra bence büyük şeylere zam gelir

Ben neden böyle depresyonda gibiyim ya. Hiçbir şey eski tadını vermiyor. Mide bulantım çok değil. Gün günümü tutmuyor o konuda.
Akşam yemeği bile gereksiz geliyor. Oğlumla oyun oynamak bile zar zor oluyor. Akşam ilaç içtim o yüzden.

Eşime de diyorum hiç tadım tuzum yok hiç bir şeyi canım eskisi gibi istemiyor diye. Canın ne istiyor diye soruyor. Önce bir şey deyip sonra yok ya boşver diyorum. Mide bulantısı yok o anlarda. Ama benim hiçbir zevkim kalmamış gibi bir his anlatamıyorum da.

Akşam eşim mutfağı topladı bir türk kahvesi yap da içelim dedi. Tamam dedim sonra unutup oturdum çünkü canım istemiyor. Hatırlayıp yapayım dedim saat geç olmuştu. Onun bile keyfi başkaydı. Geçicidir inşallah bu durum. Çünkü ben sevmiyorum böyle nanemolla halleri..

Canım bende sabah akşam kullandım . Doktor bana dedi ki yerleştirdikten sonra 15 dk bacaklarını duvara daya sonra kalkabilirsin . Bir sıkıntı olmuyor benim şuan bir taneye düştü
Doktor bana da alttan kullan dedi. Ama ben cesaret edemedim. Hala agizdan alıyorum. Acayip çarpıyor beni ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…