- 20 Mayıs 2021
- 282
- 266
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.561
Daha gitmedim canım cikiyorum şimdi randevu almadım inşallah boşluk vardırCanım gittin mi.
Ah işte insan olmayanı istiyor. Ben ilk kızıma okadar kıyafet almıştım ki, onu süslemek kendi süsümden uzun sürüyordu. Ama erkek kıyafetleri de çok güzel değil mi yaBen de kız kıyafetlerine hastayım
Ben dün dayanamayıp sarı bir salopet aldım. Erkek kıyafetlerine hastayım zaten. Erkek olursa giydiririm, kız olursa altına pembe bir body ile bişeyler uydururum
Ne tesadüf bende kız kıyafetlerine bitiyorumBen de kız kıyafetlerine hastayım
AminAh işte insan olmayanı istiyor. Ben ilk kızıma okadar kıyafet almıştım ki, onu süslemek kendi süsümden uzun sürüyordu. Ama erkek kıyafetleri de çok güzel değil mi ya. Küçük adamlar. Allah önce sağlık sonra gönlümüzdekini versin, çok Amiin
Darısı başımıza diyelimNe tesadüf bende kız kıyafetlerine bitiyorum
Bulantili ama iyiyiz çok şükür 2 biberon 2li emzik bi de mochi göğüs pompasi aldimSelam kızlar nasılsınız ? Ufaktan başladınız mı alışverişe yoksa?
Ben 5. Ay başlarım almaya anca
Şansima bugün doktor yokmuşCanım gittin mi.
İnşallah güzel haberlerle gelirsinslm lar nasıp olursa bende ıkız annesı olaçagım 7hafta 2gunum. pzt kalp atısları ıcın gıdecegız dua edın duyalımm ıns
Öyle yaptım canım kullanmaya basladim bakalim insallah yoluna girer hersey sen nasilsin hersey yolundamiCanım bende sabah akşam kullandım . Doktor bana dedi ki yerleştirdikten sonra 15 dk bacaklarını duvara daya sonra kalkabilirsin . Bir sıkıntı olmuyor benim şuan bir taneye düştü
Ben senin tam tersin durumdayım cicili bicililerden hevesimi aldım hep gözüm erkek giysilerine gidiyoBen cinsiyeti bekliyorum. Sonra kızsa hele ki beni kimse tutamaz
Annem doğuma kadar yasamısAnnemle konuştum. Bulantı yaşamamış. Ablam da büyük bir bulantı yaşamamıştı. Acaba onun etkisinden mi oluyor ama hayattan bezecek hiç iş yapamayacak kadar değil şuan şükür. Ben de acaba 9-10. Haftalarda mı öyle olur diyorum. En can alıcı örnek sizsiniz bu arada önümde :)
İkimize de erkek kıyafetleri almak nasip olur inşallahAh işte insan olmayanı istiyor. Ben ilk kızıma okadar kıyafet almıştım ki, onu süslemek kendi süsümden uzun sürüyordu. Ama erkek kıyafetleri de çok güzel değil mi ya. Küçük adamlar. Allah önce sağlık sonra gönlümüzdekini versin, çok Amiin
Ben benErkek isteyenler beğensin
Sayımızı bilelim
Ocaktan sonra bence büyük şeylere zam gelirKizlar ben ankarada yasiyorum.kaynanamlar malatya da yasadigi icin dogumu orda planliyorum.8.ayda nasipse gideceğim 8.aya kadar birsey almayi düşünmüyorum ama bu fiyatlardaki artis biraz korkutuyor.acaba büyük esyalari cinsiyet belli oldugunda alsam mi
Hayda şimdi beklicen mecburŞansima bugün doktor yokmuş
Doktor bana da alttan kullan dedi. Ama ben cesaret edemedim. Hala agizdan alıyorum. Acayip çarpıyor beni amaCanım bende sabah akşam kullandım . Doktor bana dedi ki yerleştirdikten sonra 15 dk bacaklarını duvara daya sonra kalkabilirsin . Bir sıkıntı olmuyor benim şuan bir taneye düştü
BendeNe tesadüf bende kız kıyafetlerine bitiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?