- 22 Eylül 2021
- 986
- 1.990
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.541
Günaydın canım bende senim gibiyim çalışıyorsan gün içinde bile ayakta uyutur bu hamilelikGünaydın kizlar ,
Masallah nasıl uyanık kalıyorsunuz ya ben 10 en gec 11 gibi küt gidiyorum öyle uyku basıyor ki gözümü açamıyorum normalde çok geç uyuyan biriyim hormonal mi acaba anlamadım
Benim daha küçük banada kese rahim ağzına yerleşmiş dedi progestan başladı çarşamba yine randevu verdi bakalım ne diyecek
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba banada doktor kornual gebelik olduğunu söylediBenim doktorum kornual gebelikten bahsetti 5 mmden fazla uzak olması gerekiyormuş tüplerden benimde öyle ancak bir perinatolog görsün istedi bir başka göz baksın diye
Hic söyleme canım sabah aç karnına tiroid ilacı alıyorum. Bir bardak suyla içtim sonra nasıl kustum anlatamam içim dışıma çıktı sankiAy başlıcam bulantısına he
Canım benim seninle aynı bende bugun 7+6 dayım bulantım cok fazla benim . 6. Haftanın başından beri yogun bulantı yaşıyorumHanımlar 7+5 deyim. İki gün önce kalp atışını duyduk. Haftaya bir kontrol sonra da bir ay sonrasına verecekmiş randevuyu. Bu süre zarfında herhangi bir test olmuyor değil mi? İkili test vs hangi hafta yapılıyor bilemiyorum. Bulantıda arada oluyor açken ve akşamları biraz. Şuan erken mi bulantı için yada daha hafif atlatır mıyım bilmiyorumBenim haftamda olanlar sizlerde durumlar nasıl?
İlk zamanlar bende 11 gibi bayılıyordum. Ben normalde hep geç yatan biriyimGünaydın kizlar ,
Masallah nasıl uyanık kalıyorsunuz ya ben 10 en gec 11 gibi küt gidiyorum öyle uyku basıyor ki gözümü açamıyorum normalde çok geç uyuyan biriyim hormonal mi acaba anlamadım
Senin haftalarındayken hayattan nefret ediyordum, o derece kötüydüm.Hanımlar 7+5 deyim. İki gün önce kalp atışını duyduk. Haftaya bir kontrol sonra da bir ay sonrasına verecekmiş randevuyu. Bu süre zarfında herhangi bir test olmuyor değil mi? İkili test vs hangi hafta yapılıyor bilemiyorum. Bulantıda arada oluyor açken ve akşamları biraz. Şuan erken mi bulantı için yada daha hafif atlatır mıyım bilmiyorumBenim haftamda olanlar sizlerde durumlar nasıl?
Canım gittin mi.Yarın gidicem canım inşallah düşündüğümüz gibidir
Daha erken diye düşünüyorum canım bnde 4-5 de başlarım heraldeSelam kızlar nasılsınız ? Ufaktan başladınız mı alışverişe yoksa?
Ben 5. Ay başlarım almaya anca
Ben cinsiyeti bekliyorum. Sonra kızsa hele ki beni kimse tutamazSelam kızlar nasılsınız ? Ufaktan başladınız mı alışverişe yoksa?
Allah önce hayırlı olanı, sonra gönlüne gore olanı versin.Ben cinsiyeti bekliyorum. Sonra kızsa hele ki beni kimse tutamaz
İnşallahDaha erken diye düşünüyorum canım bnde 4-5 de başlarım heralde
Geçmiş olsun. Geçecek inşallah, azıcık daha sabır :)Canım benim seninle aynı bende bugun 7+6 dayım bulantım cok fazla benim . 6. Haftanın başından beri yogun bulantı yaşıyorum
Annemle konuştum. Bulantı yaşamamış. Ablam da büyük bir bulantı yaşamamıştı. Acaba onun etkisinden mi oluyor ama hayattan bezecek hiç iş yapamayacak kadar değil şuan şükür. Ben de acaba 9-10. Haftalarda mı öyle olur diyorum. En can alıcı örnek sizsiniz bu arada önümde :)Senin haftalarındayken hayattan nefret ediyordum, o derece kötüydüm.
Selam kızlar nasılsınız ? Ufaktan başladınız mı alışverişe yoksa?
Ben dün dayanamayıp sarı bir salopet aldım. Erkek kıyafetlerine hastayım zatenBen cinsiyeti bekliyorum. Sonra kızsa hele ki beni kimse tutamaz
Canım bende sabah akşam kullandım . Doktor bana dedi ki yerleştirdikten sonra 15 dk bacaklarını duvara daya sonra kalkabilirsin . Bir sıkıntı olmuyor benim şuan bir taneye düştüYorumariniza bakilirsa vajinal almam daha saglikli olacak kizlar gunde 2 keremi yapiyorsunuz banada 2 dedi doktor ama gunduz ayaktayim hep geri uzanmadan faydasi olurnu acaba
Ben de kız kıyafetlerine hastayımBen dün dayanamayıp sarı bir salopet aldım. Erkek kıyafetlerine hastayım zaten. Erkek olursa giydiririm, kız olursa altına pembe bir body ile bişeyler uydururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?