Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Günaydın kizlar ,
Masallah nasıl uyanık kalıyorsunuz ya ben 10 en gec 11 gibi küt gidiyorum öyle uyku basıyor ki gözümü açamıyorum normalde çok geç uyuyan biriyim hormonal mi acaba anlamadım
Günaydın canım bende senim gibiyim çalışıyorsan gün içinde bile ayakta uyutur bu hamilelik Şekerleme yapma ihtiyacı duyuyor insan ben mesela saat 22:00 gibi uyuyakalıyorum koltukta 23:30 da falan uyanıyorum eşim güzellik uykunuzu aldınız yine maşallah diye dalga geçiyo

Benim daha küçük banada kese rahim ağzına yerleşmiş dedi progestan başladı çarşamba yine randevu verdi bakalım ne diyecek

Benim doktorum kornual gebelikten bahsetti 5 mmden fazla uzak olması gerekiyormuş tüplerden benimde öyle ancak bir perinatolog görsün istedi bir başka göz baksın diye
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba banada doktor kornual gebelik olduğunu söyledi

Canım benim seninle aynı bende bugun 7+6 dayım bulantım cok fazla benim . 6. Haftanın başından beri yogun bulantı yaşıyorum

Günaydın kizlar ,
Masallah nasıl uyanık kalıyorsunuz ya ben 10 en gec 11 gibi küt gidiyorum öyle uyku basıyor ki gözümü açamıyorum normalde çok geç uyuyan biriyim hormonal mi acaba anlamadım
İlk zamanlar bende 11 gibi bayılıyordum. Ben normalde hep geç yatan biriyim bu erken yatma işini sevmiştim. Uykunun gelmesine mutluydum. Ama bir haftadır kayboldu erken uyku gelmesi. Dün gece 2 de ancak uykum geldi.

Senin haftalarındayken hayattan nefret ediyordum, o derece kötüydüm.

Senin haftalarındayken hayattan nefret ediyordum, o derece kötüydüm.
Annemle konuştum. Bulantı yaşamamış. Ablam da büyük bir bulantı yaşamamıştı. Acaba onun etkisinden mi oluyor ama hayattan bezecek hiç iş yapamayacak kadar değil şuan şükür. Ben de acaba 9-10. Haftalarda mı öyle olur diyorum. En can alıcı örnek sizsiniz bu arada önümde :)

Selam kızlar nasılsınız ? Ufaktan başladınız mı alışverişe yoksa?
Ben 5. Ay başlarım almaya anca

Ben cinsiyeti bekliyorum. Sonra kızsa hele ki beni kimse tutamaz
Ben dün dayanamayıp sarı bir salopet aldım. Erkek kıyafetlerine hastayım zaten. Erkek olursa giydiririm, kız olursa altına pembe bir body ile bişeyler uydururum

Yorumariniza bakilirsa vajinal almam daha saglikli olacak kizlar gunde 2 keremi yapiyorsunuz banada 2 dedi doktor ama gunduz ayaktayim hep geri uzanmadan faydasi olurnu acaba
Canım bende sabah akşam kullandım . Doktor bana dedi ki yerleştirdikten sonra 15 dk bacaklarını duvara daya sonra kalkabilirsin . Bir sıkıntı olmuyor benim şuan bir taneye düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…