- 23 Ekim 2018
- 16.348
- 37.849
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.601
Ben de rahata hasretken..Benim biri 10 diğeri 7 olacaklar yakında ben çalışmıyorum sadece tamamen rahata alışmışken yeni bi bebek zor geliyor ama olan oldu artık
Bende bu durumdayım kızlar. Yani hiçbir şey zevk vermiyor. Böyle hep uyusam keşke. Hazırlanıp çıkıyorum iyi olmak için yine aynı.Bu mesajı ben yazdım sandımaynı aynı apaynı durumdayım. Annem yanımda olmasa aç kalmıştık. Hiç bir şey yapasım gelmiyor. Bulantım var ama aşırı değil. Ama çok huzursuz hissediyorum kendimi eski keyif veren şeyleri bile yapamıyorum
Saat 9 da en geç uyuyorum, çocuklar ve okul olmasa sırf uyuyarak geçiririm bu dönemiBende bu durumdayım kızlar. Yani hiçbir şey zevk vermiyor. Böyle hep uyusam keşke. Hazırlanıp çıkıyorum iyi olmak için yine aynı.
Millete bakarsan evin yolunu kaybedersin.Takma fazla.Moralini bozanlarla araba mesafe koy.İnsanlarda edep kalmamış ne karışırlar anlamam.İster hamile olsun ister olmasın.Bilerek yapsın bilerek yapmasın millet inciğinden boncuğuna kadar soruyor.Başkasının hayatına müdahil olmaktan kendi hayatını kaçırıyorlar farkımda değiller.Herşeyin başı sağlık.Bebeğin sağlıklı olsun ikinciside hayırlı olanı gönlüne göre nasip etsin Rabbim.Valla istemeden olduğuna bile millet inanmıyor gibi sırf oğlum olsun diye bilerek yaptım diye düşünüyorlar içten içten ister istemez moralim bozuluyo yüzüm düşüyo ya
Bir yandan iyi canım hepsi beraber büyürler işte ben bağlatıcam kısmetse tüpleri de bu tekne kazıntısı da büyüyecek bir şekilde analara her yaşta rahat yok zaten.Ben de rahata hasretken..
Tüm kötü kalplilere inat inşallah gönlüme göre olurMillete bakarsan evin yolunu kaybedersin.Takma fazla.Moralini bozanlarla araba mesafe koy.İnsanlarda edep kalmamış ne karışırlar anlamam.İster hamile olsun ister olmasın.Bilerek yapsın bilerek yapmasın millet inciğinden boncuğuna kadar soruyor.Başkasının hayatına müdahil olmaktan kendi hayatını kaçırıyorlar farkımda değiller.Herşeyin başı sağlık.Bebeğin sağlıklı olsun ikinciside hayırlı olanı gönlüne göre nasip etsin Rabbim.Bebeğin ön planda olsun.
Sağlık olsun da hallederiz Allah’ın izniyleBir yandan iyi canım hepsi beraber büyürler işte ben bağlatıcam kısmetse tüpleri de bu tekne kazıntısı da büyüyecek bir şekilde analara her yaşta rahat yok zaten.
Nub a falan bakıp tahmin ediyorlar ama ben hiç anlamıyorumEki Görüntüle 2968029 kizlar doktor %51 erkek dedi ama bilemedim
İnşallahTüm kötü kalplilere inat inşallah gönlüme göre olur
Ya bilmiyorum doktor beni umitlendirmemek için mi yoksa gerçekten öyle olduğu için mi dedi bilmiyorum. Benim çok kız istediğimi biliyor .Nub a falan bakıp tahmin ediyorlar ama ben hiç anlamıyorum
Aa çok erken değil mi? Şaşırdım. Sağlıkla gelsin İnşallahEki Görüntüle 2968029 kizlar doktor %51 erkek dedi ama bilemedim
Galibaa haklisin canim.ben dogumu esimin memleketinde yapmayi düşünüyorum nasipse.simdi burdan alip goturmek sikinti olur diye ordan alsam diye düşündüm.ama fiyatlar zamanla 2 3 kat artiyor.bende bari besik ve bebek arabasi gibi büyük seyleri cinsiyet belli olunca hemen alayim diyorum.8 ay çok fazla bence o kadar bekletmemeni tavsiye ederim.
Fiyatlar her geçen gün uçuyor takip edip indirimleri kullanmalısın bence
Allah korusun ama bide erken doğum gibi bir risk var o olabilir bu sefer telaşa düşüp daha da zararla çok pahalıya gereksiz ürünler almak zorunda kalabilirsin
Ne kadar net masallah aramizda 1 gun var ama benimki sadece bi siyahlik olarak gözüktü ne kafasi vardi ne eli koluEki Görüntüle 2968029 kizlar doktor %51 erkek dedi ama bilemedim
Benim 10 hafta 3 günlük ama .benim gec döllenme olmuştu o yüzden 1 hafta ileri girmiştim benNe kadar net masallah aramizda 1 gun var ama benimki sadece bi siyahlik olarak gözüktü ne kafasi vardi ne eli koluultrason farkindanmi acaba
Ben sordum doktora ısrarla o da söyledi. Yoksa söylemezdi zaten %51cok düşük bir ihtimal .Aa çok erken değil mi? Şaşırdım. Sağlıkla gelsin İnşallahSenin gönlünden kız geçiyordu sanırım.
Bulantıların dışında herşey yolunda canım bugun gittim minigimi gördüm büyümüş 1.54 cm olmuş :) herşey cok güzel şükürler olsunÖyle yaptım canım kullanmaya basladim bakalim insallah yoluna girer hersey sen nasilsin hersey yolundami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?