Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende bu durumdayım kızlar. Yani hiçbir şey zevk vermiyor. Böyle hep uyusam keşke. Hazırlanıp çıkıyorum iyi olmak için yine aynı.

Valla istemeden olduğuna bile millet inanmıyor gibi sırf oğlum olsun diye bilerek yaptım diye düşünüyorlar içten içten ister istemez moralim bozuluyo yüzüm düşüyo ya
Millete bakarsan evin yolunu kaybedersin.Takma fazla.Moralini bozanlarla araba mesafe koy.İnsanlarda edep kalmamış ne karışırlar anlamam.İster hamile olsun ister olmasın.Bilerek yapsın bilerek yapmasın millet inciğinden boncuğuna kadar soruyor.Başkasının hayatına müdahil olmaktan kendi hayatını kaçırıyorlar farkımda değiller.Herşeyin başı sağlık.Bebeğin sağlıklı olsun ikinciside hayırlı olanı gönlüne göre nasip etsin Rabbim.Bebeğin ön planda olsun.

Tüm kötü kalplilere inat inşallah gönlüme göre olur

Galibaa haklisin canim.ben dogumu esimin memleketinde yapmayi düşünüyorum nasipse.simdi burdan alip goturmek sikinti olur diye ordan alsam diye düşündüm.ama fiyatlar zamanla 2 3 kat artiyor.bende bari besik ve bebek arabasi gibi büyük seyleri cinsiyet belli olunca hemen alayim diyorum.

Ayy bende totisini yataktan kafasını yastıktan kaldiramayanlardanim bencede hormonlardan şu bulantilar bi bitsin geçecek hersey 12. Haftayı baz alın ben öyle yapıyorum dayan az kaldı diye motivasyon etmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…