Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İleriye değilde benimde 3 gün geride olmasına çok taktım. Bi sonraki kontrolde korkuyorum daha geri diyecek diye
Canim bence cihaza gore değişiyor ben her gittigimde 3 gun gerideydi.gecen 9+3 de gittim sehir hastenesine cihazlsri yeni diye 10+1 cikti.ve bebek tam belirgindi cihazda gosterdi doktor. Bence takilmayin.yeter ki dikkat edelim

Bende böyleyim hazır olmadıgı için daralıp duruyorum hep canım sıkkın içim şişiyor mutlu olmak için burda mutlu anneleri okuyorum hep

Yani en azından takipte ol şimdiden, bebek arabası beşik VS nasıl bişi almak istiyosun ne süre kullanacaksın falan bunları belirle markasını falan belirle oradan alırsın gerekirse ama kafan rahat olmuş olur. Ben anne yanı beşiği almıştım çok sevimli bularak aldım falan.
3-4 ay yattı sonra yatamadı küçük geldiği için çok gereksiz bir masraftı o. İkincide öyle bir şey yapmayacağım direk kendi beşiği de yatacak gibi insan pişman oluyor bazı şeylerde

Bende erkek istiyorum inşaallah benimde sizinde erkek olur.
Benim kızım var bu yuzden erkek istiyorum.
Kız olsa yine bir oğlum olsun isteyeceğim.
Çocuk büyükmek bakmak ne zormuş.
Rabbim Niyetimize göre versin inşallah

Asla yarisi değil. Hm carters ve zara seviyorum ben ama artık sadece seveceğim. Kaymağını büyükler yedi onlara alirdim. Şimdi lcwden alsam şükredecek duruma geldik.
Haha bende aynısını düşünüyodum. Cinsiyeti aynı olursa kalan güzel şeyleri giyme şansı olacak yine çocuğumun ama erkek olursa yapacak bir şey yok ancak özel günlerde falan kıyıp alınabilir rakamlar

Yaa bısy soracagm kusura bakma ama ok adet kanı gıbı kan geldı bı de pıhtı seklındw normalmı sızde de oldu
Doktorun varsa bi ona sor yada baya büyükse istersen acile git bi içinde rahat eder bu şekilde, burda kim ne derse desin için rahat etmez çünkü, kaç haftalık hamilesin

Öle Tepkı verende salak kusura bakmayın sanane demedınmı Allahın verdiğine ne yyapabılırsın Rabbim verır onların bereketın nasipını kısmetını. Mıllet çok bilio

Canim bence cihaza gore değişiyor ben her gittigimde 3 gun gerideydi.gecen 9+3 de gittim sehir hastenesine cihazlsri yeni diye 10+1 cikti.ve bebek tam belirgindi cihazda gosterdi doktor. Bence takilmayin.yeter ki dikkat edelim
Haftaya cuma bende kontrole gideceğim umarım hepimizin hamileliği sağlıklı devam eder

Dün oğlum için defacto ya girdim. 80₺ den aşağı eşofman altı, sweatshirt, oduncu gömlek yok. Almadan çıktım.
Çocuk az giyiyor eskimiyor diye kalite aramaz lcw, defacto alırdım. Şimdi beğenmediğimiz defactoyu bile alamaz hale geldik.
Benim biraz çarşı pazar dolaşmam gerek galiba..

Kizlar iki gündür yatarken bile sağ kasığım ağrıyor.. 8+3 üm .. sizde de oluyor mu??

Zamanı farketmeksizin arada bir kasığıma batma gibi sert bir ağrı giriyor. Otururken aniden kalkarsam veya yatarken yön değiştirirsem oluyor..
Bazen de sebepsiz otururken regl ağrısı gibi başlıyor..

Allah sağlıklı hayırlı olanı nasip etsin. Cinsiyetin çocuğun huyuyla hiç alakası yok bence. Oğlum hareketli ama uyumlu bir çocuk. Her çocuk kadar inat etme isteme huyu var. Bizim de bazen sabrımızın taştığı oluyor. Asıl mesele bizim tahammül seviyemizin düşüklüğü.
Çocuk bu hareketli olması normal zaten. Kızı olup da sizin oğlunuz için dediğiniz gibi şikayet eden de var. Her kız çocuk sakin sakin bebekleriyle oynar diye bir kural yok.

Biraz da bizim yaklaşımımız yol gösteriyor onlara.
Mesela herşeyine hayır denilen veya sürekli uyarılan engellenen çocuk inatçı olur dinlememeye isyan etmeye başlar.
Diğer taraftan hiçbir şeyine karışılmayan çocuk da yönlendirilemez. Yani bazen kantarın ölçüsünü kaçıran biziz. Çocuklardan akıl etmesini bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…