- 11 Ocak 2021
- 165
- 133
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.661
Canim bence cihaza gore değişiyor ben her gittigimde 3 gun gerideydi.gecen 9+3 de gittim sehir hastenesine cihazlsri yeni diye 10+1 cikti.ve bebek tam belirgindi cihazda gosterdi doktor. Bence takilmayin.yeter ki dikkat edelimİleriye değilde benimde 3 gün geride olmasına çok taktım. Bi sonraki kontrolde korkuyorum daha geri diyecek diye
Bende böyleyim hazır olmadıgı için daralıp duruyorum hep canım sıkkın içim şişiyor mutlu olmak için burda mutlu anneleri okuyorum hepBen neden böyle depresyonda gibiyim ya. Hiçbir şey eski tadını vermiyor. Mide bulantım çok değil. Gün günümü tutmuyor o konuda.
Akşam yemeği bile gereksiz geliyor. Oğlumla oyun oynamak bile zar zor oluyor. Akşam ilaç içtim o yüzden.
Eşime de diyorum hiç tadım tuzum yok hiç bir şeyi canım eskisi gibi istemiyor diye. Canın ne istiyor diye soruyor. Önce bir şey deyip sonra yok ya boşver diyorum. Mide bulantısı yok o anlarda. Ama benim hiçbir zevkim kalmamış gibi bir his anlatamıyorum da.
Akşam eşim mutfağı topladı bir türk kahvesi yap da içelim dedi. Tamam dedim sonra unutup oturdum çünkü canım istemiyor. Hatırlayıp yapayım dedim saat geç olmuştu. Onun bile keyfi başkaydı. Geçicidir inşallah bu durum. Çünkü ben sevmiyorum böyle nanemolla halleri..
Yani en azından takipte ol şimdiden, bebek arabası beşik VS nasıl bişi almak istiyosun ne süre kullanacaksın falan bunları belirle markasını falan belirle oradan alırsın gerekirse ama kafan rahat olmuş olur. Ben anne yanı beşiği almıştım çok sevimli bularak aldım falan.Galibaa haklisin canim.ben dogumu esimin memleketinde yapmayi düşünüyorum nasipse.simdi burdan alip goturmek sikinti olur diye ordan alsam diye düşündüm.ama fiyatlar zamanla 2 3 kat artiyor.bende bari besik ve bebek arabasi gibi büyük seyleri cinsiyet belli olunca hemen alayim diyorum.
Geçen hafta sürekli oldu. 2 gündür yokKizlar iki gündür yatarken bile sağ kasığım ağrıyor.. 8+3 üm .. sizde de oluyor mu??
Bende erkek istiyorum inşaallah benimde sizinde erkek olur.İkimize de erkek kıyafetleri almak nasip olur inşallahBende 2 kız hevesimi aldım süslemekten ama yine kızım olacak gibi geliyor genel olarak şanssız bir insanımdır çok istediğim şeyler olmaz pek Sağlıklı olsun da gerçi en önemlisi o Kız olsa da unisex giydiririm heralde tiksinti geldi pembeden
Haha bende aynısını düşünüyodum. Cinsiyeti aynı olursa kalan güzel şeyleri giyme şansı olacak yine çocuğumun ama erkek olursa yapacak bir şey yokAsla yarisi değil. Hm carters ve zara seviyorum ben ama artık sadece seveceğim. Kaymağını büyükler yedi onlara alirdim. Şimdi lcwden alsam şükredecek duruma geldik.
Yaa bısy soracagm kusura bakma ama ok adet kanı gıbı kan geldı bı de pıhtı seklındw normalmı sızde de olduEvet ayrı ayrı dinlettirir..benimki çift yumurta ikizi..şimdiden göbeğim çıkmaya başladı galiba bizim karnımız daha büyük olacak
Kaçıncı hamilelik.Merhaba hanımlar ben daha 8. haftadayim ama ufaktan gobeklendim bu çok erken değil mi? Bunu yaşayan var mı?
Doktorun varsa bi ona sor yada baya büyükse istersen acile git bi içinde rahat eder bu şekilde, burda kim ne derse desin için rahat etmez çünkü, kaç haftalık hamilesinYaa bısy soracagm kusura bakma ama ok adet kanı gıbı kan geldı bı de pıhtı seklındw normalmı sızde de oldu
Öle Tepkı verende salak kusura bakmayın sanane demedınmı Allahın verdiğine ne yyapabılırsın Rabbim verır onların bereketın nasipını kısmetını. Mıllet çok bilioBende şuan öyleyim kızlar değişik ruh hali benimki bi değişikbir kızım var 6 yaşına girecek..şimdi ikizlere hamileyim.kızım kardeşi çok istedi bayağı bi bekledik 10 ayda anca oldu ama galiba 3 çocuk olayı beni korkutuyor..duyan aaaaaaaaaa nasıl xakacan ikisi diye delleniyorummmm
Haftaya cuma bende kontrole gideceğim umarım hepimizin hamileliği sağlıklı devam ederCanim bence cihaza gore değişiyor ben her gittigimde 3 gun gerideydi.gecen 9+3 de gittim sehir hastenesine cihazlsri yeni diye 10+1 cikti.ve bebek tam belirgindi cihazda gosterdi doktor. Bence takilmayin.yeter ki dikkat edelim
7+3üm.. Bu saatte nasıl sorayım çekınıomda. Pzt kalp atısları için randevum vardıDoktorun varsa bi ona sor yada baya büyükse istersen acile git bi içinde rahat eder bu şekilde, burda kim ne derse desin için rahat etmez çünkü, kaç haftalık hamilesin
Tüp bebek7+3üm.. Bu saatte nasıl sorayım çekınıomda. Pzt kalp atısları için randevum vardı
heee ozman pazartesi sorman daha iyi randevun varsa, kanama çok yoksa7+3üm.. Bu saatte nasıl sorayım çekınıomda. Pzt kalp atısları için randevum vardı
Sor Allah korusun her şey olabilir tüp bebekmiş, acile git çekiniyosan yazmaya geç bir vakit çünkü ama ihmal etme hemen acile git7+3üm.. Bu saatte nasıl sorayım çekınıomda. Pzt kalp atısları için randevum vardı
100 ₺ para mi kiz
Alışık olmadığın için öyle gelmiştir sana
Bir cocuk esofman altı 70-80 ₺
Bir cocuk sweatshirt lisanslı bişi istersen olmuş 90-200 arası
Kıytırık lc ve defacto bile uçmuş yahu .
Kizlar iki gündür yatarken bile sağ kasığım ağrıyor.. 8+3 üm .. sizde de oluyor mu??
Benim de bir erkek çocuğum var gönül kız istiyor tabi. Öğrencilerimde gözüm hep kızlarda. Eşim de ne istedik oldu bu erkek olur dedi. Benim de içime erkek olduğu düşüyor. Ev alacaktık kaçırdık. Araba alacaktık kaçırdık fırsatları. Şimdi kaldık öyle. Bu benim 5. Gebeliğim 3 düşüğüm var. Erkek kız isteme hakkım yok sağlık diliyorum sadece Rabbimden. Oğlum bizi çok çektirdi baya hareketli inatçı bir çocuktu. Ben hala kendime gelemedim ilk üç yaş mahvetti bizi. Ondan da korkuyor sanırım eşim. Farklı duygu yaşamak da istiyor insan. Sağlıklı akıllı çocuklar annesine babasına iyi evlat olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?