- 25 Şubat 2020
- 2.769
- 3.445
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.701
Günaydın canım. Benim Ikıncı bebeğim ama sanki dığurmamışım gibi birşey bilmiyroum aynı heyecan aynı merakGünaydın herkesedoktora gitmeme daha çok var dayanamayıp arada gideceğim galiba geçen gittiğimde girişteki sekreter sizin ilk galiba dedi artık nasıl bir heyecan varsa
Ayni ben bildiklerim sifirlanmis gibiGünaydın canım. Benim Ikıncı bebeğim ama sanki dığurmamışım gibi birşey bilmiyroum aynı heyecan aynı merak
Ben 4 kere gittim sen iyi dayanmissinGünaydın canım bende en son 6+4 te gittim yarın 10 olacak ve 2. Kez göreceğim inşallah miniğimi çokzor sabrettim valla
Benim 3.olacak ikiside de çatlamadim aklıma geldikçe kakao yağı sürdüm ama düzenli degildi. Sanırım genetik. 2 tane minicik catlak oldu sadece.GünaydınDaha önce doğum yapmış annelere bir sorum olacaktı çatlaklar için ne kullandınız, ne zaman kullanmaya başladınız?
Etrafımdaki herkes şimdiden başla diyor ama ne kullanmam gerekiyor bilmiyorum
Kaçıncı ayda başladınız kullanmaya PekiBenim 3.olacak ikiside de çatlamadim aklıma geldikçe kakao yağı sürdüm ama düzenli degildi. Sanırım genetik. 2 tane minicik catlak oldu sadece.
Benim karnım geç belirginlesiyor. Tam hatırlamıyorum ama 5.aydan sonra başladım sanırım.Kaçıncı ayda başladınız kullanmaya Peki
Günaydın, ne zaman gideceksin? Benim dr 24ünde gel demişti, çok uzun olmaz mı dedim, peki 17sinde gel dedi. Bu cuma gidecemGünaydın herkesedoktora gitmeme daha çok var dayanamayıp arada gideceğim galiba geçen gittiğimde girişteki sekreter sizin ilk galiba dedi artık nasıl bir heyecan varsa
Ben zaten 2 sinde gittim 24 u gibi gel dedi ama dayanamazsın hafta içi gidecegimGünaydın, ne zaman gideceksin? Benim dr 24ünde gel demişti, çok uzun olmaz mı dedim, peki 17sinde gel dedi. Bu cuma gidecem
Günaydın benim 3. Olacak, bebe yağı ve bioil sürmüştüm diğerlerinde, çatlama olmadı, ama göğüsleri hesaba katmamışım, göğüslerde olduGünaydınDaha önce doğum yapmış annelere bir sorum olacaktı çatlaklar için ne kullandınız, ne zaman kullanmaya başladınız?
Etrafımdaki herkes şimdiden başla diyor ama ne kullanmam gerekiyor bilmiyorum
Benden bir hafta sonra gitmişsin sen. Benim 3 hafta dolmuş olacak gittiğimde, sonrasında da ense kalınlığına gidecm arka arkayaBen zaten 2 sinde gittim 24 u gibi gel dedi ama dayanamazsın hafta içi gidecegimyoksa beklerim bir hafta daha.
O zaman beklemem mantıklı aslında sık gitsem de aynı. Ağır bir grip geçirdim biraz çekiniyorum ama çok öksürük yaptı. O yüzden gidip bir bakayım duruma diyorum sonrada bekle diyorum bakalimBenden bir hafta sonra gitmişsin sen. Benim 3 hafta dolmuş olacak gittiğimde, sonrasında da ense kalınlığına gidecm arka arkaya
Evet kesinlikleO zaman beklemem mantıklı aslında sık gitsem de aynı. Ağır bir grip geçirdim biraz çekiniyorum ama çok öksürük yaptı. O yüzden gidip bir bakayım duruma diyorum sonrada bekle diyorum bakalimzaten bir muayene dünya para olmuş en çok bu engel oluyor
570 muayenesi. Kontrol 15 gün allahtan. Memoriala gidiyorum en ufak oynama yapmıyorlar. Ocakta zam gelecekmisEvet kesinlikle, benim sonraki gidişim kontrol olacak o yüzden rahatım. Tek ücret 2 muayene . Ne kadar alıyor senin dr?
Çokmuş, ben konuşmayayım ozaman. Bizimki 135, belki 150 olmuştur şimdi. Birden az geldi şimdi570 muayenesi. Kontrol 15 gün allahtan. Memoriala gidiyorum en ufak oynama yapmıyorlar. Ocakta zam gelecekmis
Çok iyiymiş kesinlikle. Memorial diye böyle hastane imkanlarından faydalanmak adına güzel. İlk ikisinde de bu hastane ve doktorda değiştirmedim yoksa simdi ilk olsa gitmezdim.Çokmuş, ben konuşmayayım ozaman. Bizimki 135, belki 150 olmuştur şimdi. Birden az geldi şimdi. Gidişleri sıklaştırabilirim ben
Anladım canım teşekkür ederimBenim karnım geç belirginlesiyor. Tam hatırlamıyorum ama 5.aydan sonra başladım sanırım.
Bencede erkeğe benziyorEki Görüntüle 2968029 kizlar doktor %51 erkek dedi ama bilemedim
Sizin hangi Memorial? Ataşehir için baktığımda 650 TL den başlıyordu.570 muayenesi. Kontrol 15 gün allahtan. Memoriala gidiyorum en ufak oynama yapmıyorlar. Ocakta zam gelecekmis
Canım neden o kadar pahalı bir yere gidiyorsun570 muayenesi. Kontrol 15 gün allahtan. Memoriala gidiyorum en ufak oynama yapmıyorlar. Ocakta zam gelecekmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?