Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Günaydın herkese doktora gitmeme daha çok var dayanamayıp arada gideceğim galiba geçen gittiğimde girişteki sekreter sizin ilk galiba dedi artık nasıl bir heyecan varsa
Günaydın canım. Benim Ikıncı bebeğim ama sanki dığurmamışım gibi birşey bilmiyroum aynı heyecan aynı merak

Günaydın Daha önce doğum yapmış annelere bir sorum olacaktı çatlaklar için ne kullandınız, ne zaman kullanmaya başladınız?
Etrafımdaki herkes şimdiden başla diyor ama ne kullanmam gerekiyor bilmiyorum

Benim 3.olacak ikiside de çatlamadim aklıma geldikçe kakao yağı sürdüm ama düzenli degildi. Sanırım genetik. 2 tane minicik catlak oldu sadece.

Günaydın herkese doktora gitmeme daha çok var dayanamayıp arada gideceğim galiba geçen gittiğimde girişteki sekreter sizin ilk galiba dedi artık nasıl bir heyecan varsa
Günaydın, ne zaman gideceksin? Benim dr 24ünde gel demişti, çok uzun olmaz mı dedim, peki 17sinde gel dedi. Bu cuma gidecem

Günaydın benim 3. Olacak, bebe yağı ve bioil sürmüştüm diğerlerinde, çatlama olmadı, ama göğüsleri hesaba katmamışım, göğüslerde oldu, bu defa şimdiden Hindistan cevizi yağına başladım.

Benden bir hafta sonra gitmişsin sen. Benim 3 hafta dolmuş olacak gittiğimde, sonrasında da ense kalınlığına gidecm arka arkaya
O zaman beklemem mantıklı aslında sık gitsem de aynı. Ağır bir grip geçirdim biraz çekiniyorum ama çok öksürük yaptı. O yüzden gidip bir bakayım duruma diyorum sonrada bekle diyorum bakalim zaten bir muayene dünya para olmuş en çok bu engel oluyor

Evet kesinlikle, benim sonraki gidişim kontrol olacak o yüzden rahatım. Tek ücret 2 muayene. Ne kadar alıyor senin dr?

Çokmuş, ben konuşmayayım ozaman. Bizimki 135, belki 150 olmuştur şimdi. Birden az geldi şimdi. Gidişleri sıklaştırabilirim ben
Çok iyiymiş kesinlikle. Memorial diye böyle hastane imkanlarından faydalanmak adına güzel. İlk ikisinde de bu hastane ve doktorda değiştirmedim yoksa simdi ilk olsa gitmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…