- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.641
Gerçekden yaaaa bencedeeeAhh ahh cocuk giyimin fiyatını gördükten sonra
Büyüklerinki hakkıdır o fiyatlar diyorum bende
Doktor da çok yardımcı olmuş zaten %50 erkek herkesinEki Görüntüle 2968029 kizlar doktor %51 erkek dedi ama bilemedim
Evet ya vücut nasıl eritir o dış yüzeyini. WC’de bile fırçalıyorum beyaz kalıntı kalıyorYa alttan cok rahat aslında agızdan alanlar cok kötü yan etkilerle savaşıyor
Sabret birazGerçekden yaaaa bencedeeeama çok tatlılar yaaa alıcaktımda soe durdurdum kendimi
Gozunaydin ama bence sadece ümitlenme diye söylemiş olabilir. Bide erken şekillenmiş benim asla böyle değil aynı günlerimiz belki ondan söylemistirEki Görüntüle 2968029 kizlar doktor %51 erkek dedi ama bilemedim
Asla yarisi değil. Hm carters ve zara seviyorum ben ama artık sadece seveceğim. Kaymağını büyükler yedi onlara alirdim. Şimdi lcwden alsam şükredecek duruma geldik.İşte bilmediğim için küçük insan bu diyorum kendime bizim yarısı olması lazım
Maalese benimde beyaz akıntım cokEvet ya vücut nasıl eritir o dış yüzeyini. WC’de bile fırçalıyorum beyaz kalıntı kalıyorben de alttan alıyorum günde 3.
Dün im ye bakindim birazAsla yarisi değil. Hm carters ve zara seviyorum ben ama artık sadece seveceğim. Kaymağını büyükler yedi onlara alirdim. Şimdi lcwden alsam şükredecek duruma geldik.
Şuan lcw bile lüks oldu resmenAsla yarisi değil. Hm carters ve zara seviyorum ben ama artık sadece seveceğim. Kaymağını büyükler yedi onlara alirdim. Şimdi lcwden alsam şükredecek duruma geldik.
Evet yaDoktor da çok yardımcı olmuş zaten %50 erkek herkesin
Ozel bir kliniğe gidiyorum ve bence aletleri de güzel. Daha öncekiler de netti .liv de çektirdiğim vardı o çok bulanikti .Bu doktora gittim kese çok belirgin cikmisti .Gozunaydin ama bence sadece ümitlenme diye söylemiş olabilir. Bide erken şekillenmiş benim asla böyle değil aynı günlerimiz belki ondan söylemistir
Benimde görüntüler net ama bebek belli değil hala gelişim olarak bu kadar. 3 boyutlu açtı ama ayniOzel bir kliniğe gidiyorum ve bence aletleri de güzel. Daha öncekiler de netti .liv de çektirdiğim vardı o çok bulanikti .Bu doktora gittim kese çok belirgin cikmisti .
Sana cinsiyet söylediler mi canım
Benim de bir erkek çocuğum var gönül kız istiyor tabi. Öğrencilerimde gözüm hep kızlarda. Eşim de ne istedik oldu bu erkek olur dedi. Benim de içime erkek olduğu düşüyor. Ev alacaktık kaçırdık. Araba alacaktık kaçırdık fırsatları. Şimdi kaldık öyle. Bu benim 5. Gebeliğim 3 düşüğüm var. Erkek kız isteme hakkım yok sağlık diliyorum sadece Rabbimden. Oğlum bizi çok çektirdi baya hareketli inatçı bir çocuktu. Ben hala kendime gelemedim ilk üç yaş mahvetti bizi. Ondan da korkuyor sanırım eşim. Farklı duygu yaşamak da istiyor insan. Sağlıklı akıllı çocuklar annesine babasına iyi evlat olsunlarEvet yazaten bu aralar ne istesem olmuyor yds de 1 soruyla 70 alamıyorum. Kız istiyorum erkek çıkıyor of offf
Onu ben de karıştırıyorum. Kullandığım programda 11+0 11+6 ya 12. Hafta diyor.Kizlar merhabalar 8+4um nifty test yaptirmak istiyorum 10.haftadan sonra diyolar ama ilk hamileligim oldugu icin kafam sayilarla cok karisiyor9+x 10.hafta mi oluyor yoksa 10+x de mi yaptirmam lazim testi bilgisi olan var mi?
Amin canım inşallahAmin InsAllah çok sevindim adına insAllah bende duyarım bu hafta kontrolüm var
İleriye değilde benimde 3 gün geride olmasına çok taktım. Bi sonraki kontrolde korkuyorum daha geri diyecek diyeBenim 10 hafta 3 günlük ama .benim gec döllenme olmuştu o yüzden 1 hafta ileri girmiştim ben
Bende erkek istiyorum ama kız hissediyorum ama kızımda da oglum diye severdim oglan hissederdim bakalım hissimşn tersi cıkacak mı cok merak ediyorumİkimize de erkek kıyafetleri almak nasip olur inşallahBende 2 kız hevesimi aldım süslemekten ama yine kızım olacak gibi geliyor genel olarak şanssız bir insanımdır çok istediğim şeyler olmaz pek Sağlıklı olsun da gerçi en önemlisi o Kız olsa da unisex giydiririm heralde tiksinti geldi pembeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?