Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İşte bilmediğim için küçük insan bu diyorum kendime bizim yarısı olması lazım
Asla yarisi değil. Hm carters ve zara seviyorum ben ama artık sadece seveceğim. Kaymağını büyükler yedi onlara alirdim. Şimdi lcwden alsam şükredecek duruma geldik.

Asla yarisi değil. Hm carters ve zara seviyorum ben ama artık sadece seveceğim. Kaymağını büyükler yedi onlara alirdim. Şimdi lcwden alsam şükredecek duruma geldik.
Dün im ye bakindim biraz
Bir kot pantolon beğendim kızıma 200 ₺ idi

Bu arada ben artık seneye de giyecek sekilde alıyorum

Kızlar bulantılarım kesilmemiş
Hafiflemiş sadece. Dün yatarken ilaç almayı unuttum, gündüz 1 tane aldım ama çok geç etki ediyormuş. Kısacası bugün yarı dalgalıydi midem.

Bulantı ilacı ise yaramaya başlamış sadece

Gozunaydin ama bence sadece ümitlenme diye söylemiş olabilir. Bide erken şekillenmiş benim asla böyle değil aynı günlerimiz belki ondan söylemistir
Ozel bir kliniğe gidiyorum ve bence aletleri de güzel. Daha öncekiler de netti .liv de çektirdiğim vardı o çok bulanikti .Bu doktora gittim kese çok belirgin cikmisti .
Sana cinsiyet söylediler mi canım

Ozel bir kliniğe gidiyorum ve bence aletleri de güzel. Daha öncekiler de netti .liv de çektirdiğim vardı o çok bulanikti .Bu doktora gittim kese çok belirgin cikmisti .
Sana cinsiyet söylediler mi canım
Benimde görüntüler net ama bebek belli değil hala gelişim olarak bu kadar. 3 boyutlu açtı ama ayni daha söylemedi 12 de söyler.

Kizlar merhabalar 8+4um nifty test yaptirmak istiyorum 10.haftadan sonra diyolar ama ilk hamileligim oldugu icin kafam sayilarla cok karisiyor 9+x 10.hafta mi oluyor yoksa 10+x de mi yaptirmam lazim testi bilgisi olan var mi?

Evet ya zaten bu aralar ne istesem olmuyor yds de 1 soruyla 70 alamıyorum. Kız istiyorum erkek çıkıyor of offf
Benim de bir erkek çocuğum var gönül kız istiyor tabi. Öğrencilerimde gözüm hep kızlarda. Eşim de ne istedik oldu bu erkek olur dedi. Benim de içime erkek olduğu düşüyor. Ev alacaktık kaçırdık. Araba alacaktık kaçırdık fırsatları. Şimdi kaldık öyle. Bu benim 5. Gebeliğim 3 düşüğüm var. Erkek kız isteme hakkım yok sağlık diliyorum sadece Rabbimden. Oğlum bizi çok çektirdi baya hareketli inatçı bir çocuktu. Ben hala kendime gelemedim ilk üç yaş mahvetti bizi. Ondan da korkuyor sanırım eşim. Farklı duygu yaşamak da istiyor insan. Sağlıklı akıllı çocuklar annesine babasına iyi evlat olsunlar

Kizlar merhabalar 8+4um nifty test yaptirmak istiyorum 10.haftadan sonra diyolar ama ilk hamileligim oldugu icin kafam sayilarla cok karisiyor 9+x 10.hafta mi oluyor yoksa 10+x de mi yaptirmam lazim testi bilgisi olan var mi?
Onu ben de karıştırıyorum. Kullandığım programda 11+0 11+6 ya 12. Hafta diyor.

Bende erkek istiyorum ama kız hissediyorum ama kızımda da oglum diye severdim oglan hissederdim bakalım hissimşn tersi cıkacak mı cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…