- 22 Kasım 2019
- 1.541
- 3.566
- 83
- 32
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #10.681
Ben de hiç almadım, almaya da hevesim yokSelam kızlar nasılsınız ? Ufaktan başladınız mı alışverişe yoksa?
Ben 5. Ay başlarım almaya anca
Şu an ne dese yanlış çıkar hiç takılma. %70-80 oranlr yanlış çıkıyor ki daha birşey söylemesi için çok çok erkenBen sordum doktora ısrarla o da söyledi. Yoksa söylemezdi zaten %51cok düşük bir ihtimal .
İlk gebelik, bir arkadaşım ödem olabilir diyor ama spor ve sağlıklı beslenme işlerine de dikkat ediyorum aslında. Yine de 1.5 kilo kadar aldim bu süreçte.Kaçıncı hamilelik.
Benim göbeğim tamamen belirginleşti.
Ve 7 inci hafta bitti 7+2 oldum
Sanırım değişik bir doktora gitmişsin canım. Benim doktorum hastalarına ikili tarama testi haftasındasın yaptırmak istermisin yapalım mı diye sorduğuna şahit oldum. Farklı bir doktora git benceKızlar ikili tarama testi icin randevu alamadım. Doktor baktı riskli görmedi galiba, yönlendirmedi. Ya da yönlendirmesi icin riskli mi görmesi lazım. Bugün gittim belki bugün olduğu için sistemde çıkmadı
Yahu hicbir şey anlamadım. Vazgeçtim devlette yaptırmaktan. Uğraşamayacağım gerçekten .
Kırk yılda bir devlet hastanesı işe yarasın dedik. Bu ne yahu
Yok onu yapıcaksın
Yok bunu ediceksin.
Bu bence Bi kriter değil. Sonuçta bunu makine ölçüyor. Belki başka makine ile bakilsa daha ileri ya da daha geri çıkacak benimkiİleriye değilde benimde 3 gün geride olmasına çok taktım. Bi sonraki kontrolde korkuyorum daha geri diyecek diye
Bir bucuk normal ama.. Ben ilk hamileliğim de ayda 1 kilo alıyordum. Senin denir bucuk aylık sayılır 1 er kilo alacaksın. Son 7 aydan sonra sen durursun bebek alır daha yoğun benim oyle olduİlk gebelik, bir arkadaşım ödem olabilir diyor ama spor ve sağlıklı beslenme işlerine de dikkat ediyorum aslında. Yine de 1.5 kilo kadar aldim bu süreçte.
Benim de aynı sayılır bugün 7+1 sanirim
Doktorun suçu yok ben kendim kaşındımBen de hiç almadım, almaya da hevesim yokheralde ikincilerde insan hem daha özgüvenli hem de daha heyecansız oluyor, nasılsa ne lazım hepsini biliyosun bir cinsiyet belli olsun bakalım ocakdan sonra ufak tefek alırım belki
Şu an ne dese yanlış çıkar hiç takılma. %70-80 oranlr yanlış çıkıyor ki daha birşey söylemesi için çok çok erken
Valla canım hiçbişi anlamadım zaten bu işten.Sanırım değişik bir doktora gitmişsin canım. Benim doktorum hastalarına ikili tarama testi haftasındasın yaptırmak istermisin yapalım mı diye sorduğuna şahit oldum. Farklı bir doktora git bence
Canim bunu ben yaşadım kalp atisini duymaya gittigimde 2 gum gerideydi birde dün gittim 4 gün geriye gitmişİleriye değilde benimde 3 gün geride olmasına çok taktım. Bi sonraki kontrolde korkuyorum daha geri diyecek diye
Bence hiç çekinme sormalısın.Tüp bebekmiş enazından için rahat.Doktor ne kadar da olsa motiveli cümleler kurar.Yormayın kendinizi Randövünüzede az kalmış .Tüp bebek
Emzirmeye dewam edilince karnındakide etkilenir.Aniden kesmekte seni çok zorlar.Keşke hamilelikten önce kesseydin.Canim bunu ben yaşadım kalp atisini duymaya gittigimde 2 gum gerideydi birde dün gittim 4 gün geriye gitmişbenimkinin sebebi ise 1.5 yasinda kizim var hala meme emiyor karnimdaki etkilenmis haliyle ki doktorumda oyle düşündü kessen iyu olur dedi kesicem mecbur
Bebeğe gerçekden bukadar olan paraya biraz acıyorum yaa , çinkü hemen büyüyo belki 1 belki 2 kere giyebiliyoDün oğlum için defacto ya girdim. 80₺ den aşağı eşofman altı, sweatshirt, oduncu gömlek yok. Almadan çıktım.
Çocuk az giyiyor eskimiyor diye kalite aramaz lcw, defacto alırdım. Şimdi beğenmediğimiz defactoyu bile alamaz hale geldik.
Benim biraz çarşı pazar dolaşmam gerek galiba..
Canım 1 hafta oldu ben kesdim cok iyi oldu geceleri deliksiz uyuyorCanim bunu ben yaşadım kalp atisini duymaya gittigimde 2 gum gerideydi birde dün gittim 4 gün geriye gitmişbenimkinin sebebi ise 1.5 yasinda kizim var hala meme emiyor karnimdaki etkilenmis haliyle ki doktorumda oyle düşündü kessen iyu olur dedi kesicem mecbur
Canim planli bi gebelik degildi kesmeyi hep düşünüyordum ama hamile oldugumu ogrenince başladim çabalara mesela dün gündüz hic vermedim gece sadece 1 kere emdi yarina tamamen kesmiş olurumEmzirmeye dewam edilince karnındakide etkilenir.Aniden kesmekte seni çok zorlar.Keşke hamilelikten önce kesseydin.
Gözün aydin canim bende annemde kaliyorum 2 gündür gunduzleri vermiyorum gece bir kere veriyorum bu gecede hic vermiycem azaltarak hallettik sayilir cok sukurCanım 1 hafta oldu ben kesdim cok iyi oldu geceleri deliksiz uyuyor
Ben büyüklerden birer takım hastane çıkışı dışında bir iğne bırakmadım. Montlar yagmurluklar kıyafetler ayakkabilarHaha bende aynısını düşünüyodum. Cinsiyeti aynı olursa kalan güzel şeyleri giyme şansı olacak yine çocuğumun ama erkek olursa yapacak bir şey yokancak özel günlerde falan kıyıp alınabilir rakamlar
Ben emzirdim bebekte ve annede değerler iyiyse etkilenmez dedi doktor. 7 ay emzirdim hamileyken kendi bıraktı.Emzirmeye dewam edilince karnındakide etkilenir.Aniden kesmekte seni çok zorlar.Keşke hamilelikten önce kesseydin.
10+ de yapman lazım. Yani bana istiyorsan o zaman yapalim dedi. 9+ larva 9 haftalık sarılıyorun hala.Kizlar merhabalar 8+4um nifty test yaptirmak istiyorum 10.haftadan sonra diyolar ama ilk hamileligim oldugu icin kafam sayilarla cok karisiyor9+x 10.hafta mi oluyor yoksa 10+x de mi yaptirmam lazim testi bilgisi olan var mi?
Günaydın canım bende en son 6+4 te gittim yarın 10 olacak ve 2. Kez göreceğim inşallah miniğimi çokzor sabrettim vallaGünaydın herkesedoktora gitmeme daha çok var dayanamayıp arada gideceğim galiba geçen gittiğimde girişteki sekreter sizin ilk galiba dedi artık nasıl bir heyecan varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?