Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Selam kızlar nasılsınız ? Ufaktan başladınız mı alışverişe yoksa?
Ben 5. Ay başlarım almaya anca
Ben de hiç almadım, almaya da hevesim yok heralde ikincilerde insan hem daha özgüvenli hem de daha heyecansız oluyor, nasılsa ne lazım hepsini biliyosun bir cinsiyet belli olsun bakalım ocakdan sonra ufak tefek alırım belki
Ben sordum doktora ısrarla o da söyledi. Yoksa söylemezdi zaten %51cok düşük bir ihtimal .
Şu an ne dese yanlış çıkar hiç takılma. %70-80 oranlr yanlış çıkıyor ki daha birşey söylemesi için çok çok erken

Sanırım değişik bir doktora gitmişsin canım. Benim doktorum hastalarına ikili tarama testi haftasındasın yaptırmak istermisin yapalım mı diye sorduğuna şahit oldum. Farklı bir doktora git bence

İleriye değilde benimde 3 gün geride olmasına çok taktım. Bi sonraki kontrolde korkuyorum daha geri diyecek diye
Bu bence Bi kriter değil. Sonuçta bunu makine ölçüyor. Belki başka makine ile bakilsa daha ileri ya da daha geri çıkacak benimki

İlk gebelik, bir arkadaşım ödem olabilir diyor ama spor ve sağlıklı beslenme işlerine de dikkat ediyorum aslında. Yine de 1.5 kilo kadar aldim bu süreçte.

Benim de aynı sayılır bugün 7+1 sanirim
Bir bucuk normal ama.. Ben ilk hamileliğim de ayda 1 kilo alıyordum. Senin denir bucuk aylık sayılır 1 er kilo alacaksın. Son 7 aydan sonra sen durursun bebek alır daha yoğun benim oyle oldu

Doktorun suçu yok ben kendim kaşındım yoksa kadın Allah var bir şey demedi.

İleriye değilde benimde 3 gün geride olmasına çok taktım. Bi sonraki kontrolde korkuyorum daha geri diyecek diye
Canim bunu ben yaşadım kalp atisini duymaya gittigimde 2 gum gerideydi birde dün gittim 4 gün geriye gitmiş benimkinin sebebi ise 1.5 yasinda kizim var hala meme emiyor karnimdaki etkilenmis haliyle ki doktorumda oyle düşündü kessen iyu olur dedi kesicem mecbur

Emzirmeye dewam edilince karnındakide etkilenir.Aniden kesmekte seni çok zorlar.Keşke hamilelikten önce kesseydin.

Bebeğe gerçekden bukadar olan paraya biraz acıyorum yaa , çinkü hemen büyüyo belki 1 belki 2 kere giyebiliyo Galiba bende biraz çarşı pazar gezicem .. büyünce marka alırım bi kaç sene giyer

Canım 1 hafta oldu ben kesdim cok iyi oldu geceleri deliksiz uyuyor

Emzirmeye dewam edilince karnındakide etkilenir.Aniden kesmekte seni çok zorlar.Keşke hamilelikten önce kesseydin.
Canim planli bi gebelik degildi kesmeyi hep düşünüyordum ama hamile oldugumu ogrenince başladim çabalara mesela dün gündüz hic vermedim gece sadece 1 kere emdi yarina tamamen kesmiş olurum

Ben büyüklerden birer takım hastane çıkışı dışında bir iğne bırakmadım. Montlar yagmurluklar kıyafetler ayakkabilar resmen ailenin servetini dağitmisim

Kizlar merhabalar 8+4um nifty test yaptirmak istiyorum 10.haftadan sonra diyolar ama ilk hamileligim oldugu icin kafam sayilarla cok karisiyor 9+x 10.hafta mi oluyor yoksa 10+x de mi yaptirmam lazim testi bilgisi olan var mi?
10+ de yapman lazım. Yani bana istiyorsan o zaman yapalim dedi. 9+ larva 9 haftalık sarılıyorun hala.

Günaydın herkese doktora gitmeme daha çok var dayanamayıp arada gideceğim galiba geçen gittiğimde girişteki sekreter sizin ilk galiba dedi artık nasıl bir heyecan varsa
Günaydın canım bende en son 6+4 te gittim yarın 10 olacak ve 2. Kez göreceğim inşallah miniğimi çokzor sabrettim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…