- 21 Ocak 2021
- 4.422
- 6.410
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.221
Kesinlikle.Kesinlikle öyle. Altın belki pahalı olur ama beşik, dolap, bebek arabası falan çok iş görür
Yaa ne güzel. Bizim eşimle sadece birer kardeşimiz var. Ailelerimiz de çok kalabalık değil. Yine de yardımcı olurlar tabiKesinlikle.ama bizde çok teyze dayı hala amca var. Hepimiz de arkadaş gibiyiz. Çok beklenti içine girmek istemiyorum ama yükümüzü hafifletirler gibime geliyor.
Bilezik favorimValla bir adet var mı yok mu hiç bilmem. Ama ilk çocukta kayınvalidem bilezik aldı. Bir de cocgua baya bir üst baş almıştı ilk doğduğunda lazım olacak herşey. Battaniyesi, alt açması, tulumlar, hastane çıkışı, kapı süsü. Annemler de biz oda takımı alicaz dediler. Oda takımı, telsiz biraz kıyafet. Ama şu ekonomik göstergelerde aynı ölçüde beklemiyorum.Zaten kayınvalidem diğer 2. torunda çeyrek taktı geçen sene. Yani 2. Çocukta hasılat düşüyor anladım ki
Aslında eşit olması daha güzel.Kız tarafına her zaman daha çok yükleniliyor.Evlenincede ,çocuğu oluncada.Hele o çeyizlerin en çoğu kız tarafına ait olması .Çok zor.Rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin.Her konuda yükleri ağır oluyor.Elleri hep üstümüzde oluyor her konuda.Kiz zavalli anneanneye yazık olmuş
Aynen bence de testleri yaptırın mutlaka kızlar, bende ikili test yaparken ultrasonda uterin arterde çentik gördü doktorum normal de olabilir preeklampsi için risk de olabilir dedi ecopirin başladıikili test için de bir şey yazmak istiyorum. ben normalde yaptırmayacaktım hep söyledim. çünkü bir sey çıksa bir müdahalede bulunmam diye.
ama doktor sadece bebek açısından bakma, her zaman da 2. bir göz iyidir dedi. başka bir gebenin rahmi besleyen damarlarının dirençli olduğunu gördük ve ona göre bir tedaviye başladık aslında anne açısından da önemli dedi. zaten doktorum diğer tarama testlerini istemiyormuş, ayrıntılı utrason istiyormuş sadece. bu konuda da hem fikiriz kendisi ile.
ikili tarama hakkında söyledikleri kafama yattı, yaptıracağım .
Büyüyen beşik, dolap, sifonyer beşiğin altinda üç yanında 3 çekmece vardı. Baya kullanışlı oldu. Oğlumu 2 sene önce normal yatağa geçirdim. Beşik boş şu anda yeni sahibini bekliyor.Bilezik favorimOda takımı derken beşik, dolap vs mi oluyor? O zaman bir oda takımına da hayır demem yahu
Çok sevindim cnm, sağlıkla kucağına al İnşallah. Bende erkek istiyorum ama hayırlısı12+6tam bugün ama benim 1 hafta önden gidiyor gebeliğim canım çok tşk ederim oğlan istiyordum böle Bi mutluluk olamaz anlatamam hislerimi çok şükür
Cok sagol canim ❤Canım ben sana özelden sayfayı attım. Ordan kendin de hesaplayabiliyorsun. Telefonla arayıp da bilgi alabiliyorsun. Ben önce arayıp konuştum. Sonra internetten kendim alımı yaptım. Hemen poliçeleri mail olarak yolladılar.
Ama söylemeyi unuttugum bir şey var. 15 TL muayene katılım ücreti ödeniyor. Muayeneye gidince.
Teşekkür ederim canim ❤Canım bende bilmiyordum araştırmadan önce bir yerde 3 şirket var demişler ama ben onları aradım yapmiyorlarmis. Bir tek demir sigorta 2 can vardı yapılabilecek.
Öncelikle hayırlı olsun, darısı bizlerin başına. Acaba lekelenme için doktorunuz bir sebep gösterrdi miEvet az önce korka korka doktora gittim kahverengi lekelenme vardı sabahtan beri mutlu haberi alıp döndük şükür herşey yolunda,
Bizde genelde aile teklif eder kuzum. Yani ben asla şunu bunu alın demem. Zaman yaklaştıkça kendileri teklif ediyor, genelde böyle gördüm yaniBen hiç adet bilmiyorum ... zaten ben iç Anadolu esim egeli çok farklı kültürümüz var .. Bi de benim yapım hayatta isteyemem beşiği bebek arabasını falan kayinvalideme alması için rica edemem çok çekinirim yapım öyle ☹ ama çok maddi sıkıntı olursa mecbur bi şekilde rica ederim belki bakalım ama altın takı bebek üst baş falan hayatta diyemem yakayinvalidem in de sanmam ben teklif etmeden alacağını bi şeyleri.. bakalım hayırlısı
Rica etsem link atabilir misiniz bende almak istiyorum ama çok kararsızım
Ultrasonla karından bakıp ölçüm yapıcak ve kan alacak o kadarKızlaaar,
Yarın 13:00'da doktor randevum var. 2li test detaylı ultrason falan olacakmış. Benim doktor aynı zamanda riskli gebelik uzmanı, dolayısıyla tüm testleri kendi yapacakmış.
Yaptıran var mı ? Nasıl yapılıyor? Vajinal muayene oluyor mu? Bilgi bekliyorum hepinizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?