Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim
Kız ben de aynı öyle uyku hali sinirlilik çok şükür başka belirti yok .Bazen olmamasına da insan takıyor .inşallah belirtiler başladıkça 3 ay geçtikçe güzel olucak Hersey.
Bu saatten sonra belirti olmaz bende ancak bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayınca rahatlıcam 2 hafta kadar bel kasık ağrısı aşırı göğüs acısı biraz mide bulantısı ve fazlaca koku hassasiyeti vardı o bile ağır geldi bana Allah istifra eden hasta olan arkadaşlara yardım etsin

Evde çorap giymiyordum bu hamilelikte yaniyorum diye bugun ayaklarım usudugunu hissettim havalar soğudu ya karnım hemen gaz doldu demem o ki ayaklara dikkat

yaaa içimi rahatlattın... vajinal muayene ne zaman yapılır? ben hiç istemiyorum vajinal ya.. çok geriliyorum her gidişimde o çatala yatıracak bu sefer diye
Bnm ilk hamileligimde doktor karından bakti hep hatta rahim uzunluğun falan da çok iyi demişti ben dogum anına kadar hiç alttan muayene olmadım dogum yaptığım günde 3 kere muayene oldum 4. De zaten dogum masasindaydim

2 çocuk doğurdum kaynanamlardan beşik bebek arabası altın gibi büyük şeyler görmedim para verdiler bir ihtiyaç görün diye o zamanlar durumumuz da kötüydü hastane parası yapmıştık.
Şimdi çok şükür hiiiçç ihtiyacım yok hiiiçç bir şey de beklemiyorum. Allah kimseye muhtaç etmesin.

yaaa içimi rahatlattın... vajinal muayene ne zaman yapılır? ben hiç istemiyorum vajinal ya.. çok geriliyorum her gidişimde o çatala yatıracak bu sefer diye
Çatalı çok kafaya takma sonuçta var olan yere bakiyo yeni yerler acmiyo aslında hersey psikolojik biz kasıyoruz

Vajinal muayene ilk haftalarda oluyor cnm benim göbek bölgem yağlı bir de ufak myomum vardı dr 6+5 te vajinal baktı hem myom kontrolü hem kalp atışı için ama çok rahatsız eden bir şey değil ya.

Öyle gerçekten, zaten kendine güvenmeyen bu yola girmemeli. Sonuçta biz ilk torun, adetler vs diyerek az çok ne olacağını tahmin ediyoruz ama Allah biz anne baba adaylarına güç kuvvet versin

Bnm ilk hamileligimde doktor karından bakti hep hatta rahim uzunluğun falan da çok iyi demişti ben dogum anına kadar hiç alttan muayene olmadım dogum yaptığım günde 3 kere muayene oldum 4. De zaten dogum masasindaydim
ay hadi inşallah benim de öyle olur, çok tedirginim.

Vajinal muayene ilk haftalarda oluyor cnm benim göbek bölgem yağlı bir de ufak myomum vardı dr 6+5 te vajinal baktı hem myom kontrolü hem kalp atışı için ama çok rahatsız eden bir şey değil ya.
Çok şükür benim 12+0 bugün ve de hiç alttan bakılmadı, rahatsız edici değildir muhakkak ama psikolojik olarak çok rahatsızım bu konuda, neden bilmiyorum.

Öyle gerçekten, zaten kendine güvenmeyen bu yola girmemeli. Sonuçta biz ilk torun, adetler vs diyerek az çok ne olacağını tahmin ediyoruz ama Allah biz anne baba adaylarına güç kuvvet versin
Valla o gün eşimle dolaşırken bi bakalım dedik, daha çok yeni olduğu için hiçbir şey almadık amaaaa bebek arabaları, ana kucağı falan hepsi dünya para, bi araba beğendik 9 bin lira diyor... inanılır gibi değil.

Bizde tek eşim çalışıyor, kimseye muhtaç değiliz ama çok pahalı şeyler de alamayız, 9 bin nedir

Bizde tek eşim çalışıyor, kimseye muhtaç değiliz ama çok pahalı şeyler de alamayız, 9 bin nedir
Bizde aynı tek maaşla asgari ücret türkiye de geçinme derdi.. kira fatura ve bi Ton ihtiyaç Allah yardımcımız olsun devlet yüzümüze bakmıyor ilki kaybettim diye gebeligim riskli mecbur özele gidiyoruz dünya para bakalım rabbim yardım eder inşallah

İnşallah kuzum. Allah yardımcımız olsun. Sağlıkla kucağımıza alalım da her şey hallolur. Allah rızkını da gönderir

Keşke hiç yorum yapmasalar. Ya da çatır çatır cevap verebilsek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…