Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kız ben de aynı öyle uyku hali sinirlilik çok şükür başka belirti yok .Bazen olmamasına da insan takıyor .inşallah belirtiler başladıkça 3 ay geçtikçe güzel olucak Hersey.

Kızlar biraz ortalığı karıştıralım mı
Öncelikle benim yaşadığım yerde beşiği kayınvalide alır. Doğum hediyesi de alır (altın bir takı, mesela şans kolyesi gibi) Anneanne para verir, anne adayı ihtiyacı doğrultusunda gerekenleri alır.
Bebek doğunca da babaanne ve anneanne, bebeğe birer tam altın takar.
Bizim şimdilik çok şükür iki taraftan da bir beklentimiz yok. İçlerinden ne geliyorsa onu yaparlar, yapmasalar da sorun değil
Sizin yaşadığınız yerlerde böyle adetler var mı? Tecrübeli anneler, aileleriniz maddi yönden destek oldu mu?

Bende haftaya 12+3 gidicem zannediyorum. Aklım karışmış ben Çarşamba gidi em 11+3 olacak. Ama son gittiğimde 3 gün ilerdeydi. Yani bende öğrenebilirim belki Ogrenemezsem haftaya bir daha giderim valla.

Ben hiç bizde böyle adetler var mı bilmiyorum ama inşallah vardır.

Canım ben sana özelden sayfayı attım. Ordan kendin de hesaplayabiliyorsun. Telefonla arayıp da bilgi alabiliyorsun. Ben önce arayıp konuştum. Sonra internetten kendim alımı yaptım. Hemen poliçeleri mail olarak yolladılar.

Ama söylemeyi unuttugum bir şey var. 15 TL muayene katılım ücreti ödeniyor. Muayeneye gidince.

Ben hiç bizde böyle adetler var mı bilmiyorum ama inşallah vardır.
Kayınvalidem için bebeğimiz ilk torun. Üstelik iki kimyasal üzerine geliyor. Bence boş durmaz yani inşallah
Annemler için ikinci, bir yeğenim var Abimlere para,doğum hediyesi (yengeme kolye) ve bebeğe altın verdikleri için aynısını bana da yaparlar diye düşünüyorum.
Ki tekrar söylüyorum önemli değil, sonra linç yemeyeyim boşuna Sadece merak ettiğim için sorayım, hem de eğlenceli-kritik bir konuya gireyim dedim
Sonuçta her yerde adetler farklı

Ben dogum yaptığım da kv bilezik annemler tam altı takmisti ama şimdi bu fiyatlar ile ne olur bilmiyorum

Rica etsem link atabilir misiniz bende almak istiyorum ama çok kararsızım

Benim 4 yeğenim var ama annem babam ne yaptı hiç bilmiyorum. Eşimin ailesinde ilk çocuk olacak inşallah. Onlardan taraf da bir bilgim yok. Ama yardım ederlerse çok makbule geçer. Malum ülkenin durumu, fiyatlar almış başını gitmiş ve gitmeye de devam edecek. Allah maddi manevi güç kuvvet versin.

Bizim oralardada.Beşik ,bebek arabası babaanneye ,Geri kalan çoğu anneanneye düşer.Özellikle ilk çocuğa cumhuriyet mecburi.2.bebekte biraz üst baş alırlar ,çeyrek felan takarlar durumu iyiyse daha fazlada olabiliyor.

Kesinlikle öyle. Altın belki pahalı olur ama beşik, dolap, bebek arabası falan çok iş görür

Ben de babaanneye bir araba da mı aldırsam Sizin adetler daha iyiymiş biz en iyisi sizin memleketli olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…