- 5 Temmuz 2009
- 698
- 1.616
- 313
- 39
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.261
aa maşallah benden 4 gün geridesiniz ama bende böyle bi göbiş yok :) herkesin karın içi yapısı farklıdır, dert etmeyin, keyfine bakınKizlar benim gibi gobusu erkenden cikan varmi
Sorun olmadıkça hiç yapılmaz doğuma kadar. Benim doktor çatı muayenesi de yapmadı hiç.yaaa içimi rahatlattın... vajinal muayene ne zaman yapılır? ben hiç istemiyorum vajinal ya.. çok geriliyorum her gidişimde o çatala yatıracak bu sefer diye
MaşallahKizlar benim gibi gobusu erkenden cikan varmi
Evet ilk gebeliğimİlk gebeliğin mi peki
Yani normalde boyle bir sorunum yoktu hamilelikten sonra cikti anlam veremedim ilk gebeligim oldugu icin bilemiyorumda ama annem benmde boyle hemen cikardi diyorMaşallahcnm. Bunun hepsi bebek değildir bence , gaz filan da olabilir mi? Hep böyle mi? Benim 3. Gebelik. Hafif bişey var, pantolanlar rahatsız etmeye başladı.
Evet sanırım oyleaa maşallah benden 4 gün geridesiniz ama bende böyle bi göbiş yok :) herkesin karın içi yapısı farklıdır, dert etmeyin, keyfine bakın
Allah kucağınıza almayı nasip etsinKizlar benim gibi gobusu erkenden cikan varmi
Evet ilk gebeliğim
Genetik olabilir boşver takılma. Tadını çıkar hamileliğin. Hepimizin hamileliği kendimize özelYani normalde boyle bir sorunum yoktu hamilelikten sonra cikti anlam veremedim ilk gebeligim oldugu icin bilemiyorumda ama annem benmde boyle hemen cikardi diyor
Suanda 67 kiloyum hamile kaldigimda 70 dim doktora sormadim bu haftaki randevunda sorucam mutlakaAllah kucağınıza almayı nasip etsinAma bu gerçek mi Çok şaşırdım inanın, şimdi böyleyse 9 ay olunca nasıl olacak Doktor ne diyor bu konuyla alakalı? O da şaşırmıyor mu? Normalde kilolu musunuz?
Bakalim bu hafta gittigimde birde doktora sorayim herkes oyle garip bakiyorki bana normal gelen sey anormal gelmeye basladiGenetik olabilir boşver takılma. Tadını çıkar hamileliğin. Hepimizin hamileliği kendimize özel
Plansız olunca cevap da veremem ki, yoksa istedim yaptım derim de o iş öyle olmadıKeşke hiç yorum yapmasalar. Ya da çatır çatır cevap verebilsek .
Belki yapı meselesidirSuanda 67 kiloyum hamile kaldigimda 70 dim doktora sormadim bu haftaki randevunda sorucam mutlaka
Ben genetik oldugunu dusunuyorum 3 yasinda kardesim var annemin gebegini hatirliyorum oda boyleydi ama yinede tedirgin oluyor insanBelki yapı meselesidirAma sormakta fayda var, belki bir sebebi vardır.
Benim etrafımdakiler çok sevindi, eşimin ailesi şaşırdı. Ama herkeste cinsiyet beklentisi başladıPlansız olunca cevap da veremem ki, yoksa istedim yaptım derim de o iş öyle olmadı
Cinsiyet demisken cinsiyet ogrenen oldumu ne zaman gitmeliyiz cinsiyet icinBenim etrafımdakiler çok sevindi, eşimin ailesi şaşırdı. Ama herkeste cinsiyet beklentisi başladı.
Güzel sonuçlar alırsın inşallah canım
Canim detayli ultrason ikili den önce olmaz ki o daha sonra yapılıyorSelam kizlar bana akil verin, simdi 17 ocak icin randevu aldim ikili test icin, perinatoloji ye gidicem. 17 ocaktan once de detayli ultrason yapilabilir. Detayliyi yaptirmayip direkt ikilk testimi yaptirsam kafam karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?