Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Maşallah cnm. Bunun hepsi bebek değildir bence, gaz filan da olabilir mi? Hep böyle mi? Benim 3. Gebelik. Hafif bişey var, pantolanlar rahatsız etmeye başladı.
Yani normalde boyle bir sorunum yoktu hamilelikten sonra cikti anlam veremedim ilk gebeligim oldugu icin bilemiyorumda ama annem benmde boyle hemen cikardi diyor

Kizlar benim gibi gobusu erkenden cikan varmi
Allah kucağınıza almayı nasip etsin Ama bu gerçek mi Çok şaşırdım inanın, şimdi böyleyse 9 ay olunca nasıl olacak Doktor ne diyor bu konuyla alakalı? O da şaşırmıyor mu? Normalde kilolu musunuz?

Suanda 67 kiloyum hamile kaldigimda 70 dim doktora sormadim bu haftaki randevunda sorucam mutlaka

Selam kizlar bana akil verin, simdi 17 ocak icin randevu aldim ikili test icin, perinatoloji ye gidicem. 17 ocaktan once de detayli ultrason yapilabilir. Detayliyi yaptirmayip direkt ikilk testimi yaptirsam kafam karisti

Selam kizlar bana akil verin, simdi 17 ocak icin randevu aldim ikili test icin, perinatoloji ye gidicem. 17 ocaktan once de detayli ultrason yapilabilir. Detayliyi yaptirmayip direkt ikilk testimi yaptirsam kafam karisti
Canim detayli ultrason ikili den önce olmaz ki o daha sonra yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…