Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Zaten gobek buyunce yuz ustu yatmak imkansız olacak o yuzden sımdı bol bol istediginiz gibi yatın

Ben ilk çocukta almıştım o yastiktan ama hiç verim alamadım. O kadar büyük ki yatakta bize yer kalmadı resmen. Ben gece uyuyamayimca bir sağa dönüyorum, bir sola dönüyorum. Bir de tuvalete gidiyorum. O yastıkla dönemedim. Önce yastığı taşı sonra kendin dön. Baya ağırdı. Attım kenara en sonunda. 2 tane minik yastık aldım. Biri karnımın altina birine sarıldım. Halen onlarlayim.

Şuanlikta olsa ...
Ozaman yaşasın özgürlük
25 30 haftaya kadar best pozisyon sırt üstü

Ay banada çok kaba geliyor birde dört yaşinda oglum var gece üstünü açıyor defalarca örtsemde biryerden sonra uykuya tam geçiyorum ve üstünü açıp üşüyünce yanımıza gelip ortamıza sıkışıveriyor demekki bu yastık hiç benlik değil iyki almamışım :)) en iyisi ilerleyen haftalarda yastıkla desteklemek olacak gibi

Bende ne kadar yuz ustu yatmak istesemde sirt ustu uyuyakaliyorum yanima donerek yatmak beni cok rahatsız ediyor

Limon suyu karabiber karışımı ve nane limon bende aynıyım şuan

Eklentiler

• 196749CB-E006-4CA1-9A6A-E42131A1FFDA.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 110
Benimde kızım 4 yasında 2017 eylül annelerinde varmıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…