- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.361
Ben geçen yattım ama 10 saniyeBende deliii gibi yüzüstü yatmak istiyorum ama korkuyorum
Hiç konforlu değil artık uykular
Zaten gobek buyunce yuz ustu yatmak imkansız olacak o yuzden sımdı bol bol istediginiz gibi yatınCanim 30 haftaya kadar sorun olmaz istedigin gbi yat diyende var hamileyken en iyisi sola yatmak diyende var diger turlu bebege kan akisimi yavasliyormus neinan bu konuda beni tatmin eden bi cevap bulamadim henuz doktora gittigimdede sormayi unutuyorum hep bilmiyorum bazilarnin doktorunun sorun olmayacagni soyeldiginide duydum bazilarnin sola yatilmasi lazim kesin dediginide duydum kafam allak bullak sirt ustu uyaninca suclu hissediyorum kendimi vallahi
Zaten gobek buyunce yuz ustu yatmak imkansız olacak o yuzden sımdı bol bol istediginiz gibi yatın
Ben ilk çocukta almıştım o yastiktan ama hiç verim alamadım. O kadar büyük ki yatakta bize yer kalmadı resmen.Canim 30 haftaya kadar sorun olmaz istedigin gbi yat diyende var hamileyken en iyisi sola yatmak diyende var diger turlu bebege kan akisimi yavasliyormus neinan bu konuda beni tatmin eden bi cevap bulamadim henuz doktora gittigimdede sormayi unutuyorum hep bilmiyorum bazilarnin doktorunun sorun olmayacagni soyeldiginide duydum bazilarnin sola yatilmasi lazim kesin dediginide duydum kafam allak bullak sirt ustu uyaninca suclu hissediyorum kendimi vallahi
Şuanlikta olsa ...Sordum kızlar. 25-30 haftaya kadar yatış pozisyonu önemli değilmiş. Bu haftalardan sonra sola dönük yatmak en güvenilir pozisyonmuş. Hatta tam sola yatmak da gerekmiyormuş. Karnın hafif sola dönmesi yeterliymiş. Şimdilik yatış pozisyonlarında özgürüz.
Ay banada çok kaba geliyor birde dört yaşinda oglum var gece üstünü açıyor defalarca örtsemde biryerden sonra uykuya tam geçiyorum ve üstünü açıp üşüyünce yanımıza gelip ortamıza sıkışıveriyor demekki bu yastık hiç benlik değil iyki almamışım :)) en iyisi ilerleyen haftalarda yastıkla desteklemek olacak gibiBen ilk çocukta almıştım o yastiktan ama hiç verim alamadım. O kadar büyük ki yatakta bize yer kalmadı resmen.Ben gece uyuyamayimca bir sağa dönüyorum, bir sola dönüyorum. Bir de tuvalete gidiyorum. O yastıkla dönemedim. Önce yastığı taşı sonra kendin dön. Baya ağırdı. Attım kenara en sonunda. 2 tane minik yastık aldım. Biri karnımın altina birine sarıldım. Halen onlarlayim.
Aaah ben
Limon suyu karabiber karışımı ve nane limon bende aynıyım şuanKızlar günaydın. Ben grip gibi olmaya başladım.burun akıntısı öksürük.ne önerirsiniz malûm ilaç kullanamıyorumbir de bu gaz ve kabızlık için ne yapıyorsunuz? Benim kabızlıktam acayip karnım çıktı sanki 5 aylık hamileyim. Normalde göbeği olan insan da değilim dar giyinince herkesin dikkatini çekiyor
Çok geçmiş olsunEvet canim ciktik sabah 8 de evdeydik ama bayilcaktim artik sabaha kadar bekledim basinda eve gelip uyuduk hemen cok şükür iyi şuan kudurmaya kaldigi yerden devam ediyor
Benim için de best pozisyon sırt üstü.Şuanlikta olsa ...
Ozaman yaşasın özgürlük
25 30 haftaya kadar best pozisyon sırt üstü
İlerde işimizi görebilecek bir yastık. Tabi bunu yatağa getirdikten sonra eşlerimiz ne yapar orasını bilemiyorum.
GünaydınGunaydin Temmuz anneleri insallah bulantisiz bi gun bizimle olur inşallah amin
Benimde kızım 4 yasında 2017 eylül annelerinde varmıydınAy banada çok kaba geliyor birde dört yaşinda oglum var gece üstünü açıyor defalarca örtsemde biryerden sonra uykuya tam geçiyorum ve üstünü açıp üşüyünce yanımıza gelip ortamıza sıkışıveriyor demekki bu yastık hiç benlik değil iyki almamışım :)) en iyisi ilerleyen haftalarda yastıkla desteklemek olacak gibi
Yüzüstü mü yatmış oBize hir cinsiyet tahmini yapin lutfen
Direk kovar bizi herhalde bune böyle diyeİlerde işimizi görebilecek bir yastık. Tabi bunu yatağa getirdikten sonra eşlerimiz ne yapar orasını bilemiyorum.
Anladıgımdan degıl de his sadece kuz sankiBize hir cinsiyet tahmini yapin lutfen
Bende anlayamadım görüntüden ama benimde içimden kız geçtiBize hir cinsiyet tahmini yapin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?