- 23 Ekim 2018
- 16.337
- 37.812
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.321
Ama biz daha 10+yızTakvim olduğumuz haftayi yazıyor. 11+ olunca 12.haftanin içindesin diyor.
Valla 11+0 , 11+6 arası olunca 12. Hafta deniliyomuş, oyuzden öyle gözüküyormuş bende yeni öğrendimBi şey sorucam sata göre 11. Haftanın içindeyiz. Neden takvimde 12 yazıyor ?
Ben tam 12+0 im bendede 12 yaziyorBi şey sorucam sata göre 11. Haftanın içindeyiz. Neden takvimde 12 yazıyor ?
Benimde kesmiyor. Gece 2tane alıyordum bir işe yaramadığını söyleyince doktorum sabah akşamda birer tane daha içmemi söyledi. Kullanıyorum ama faydası yok sanki hiçArkadaslar prilam mide bulantimi kesmiyor benm yasayan varmi ya mahfoluyorum
1-2 gün sonra 13 olur , burdaki geç yazıyorbirazBen tam 12+0 im bendede 12 yaziyor
Evet ama biz daha 10+dayız. Takvimden hesaplarsan başlangıç 12 ekim. 10+ oluyorValla 11+0 , 11+6 arası olunca 12. Hafta deniliyomuş, oyuzden öyle gözüküyormuş bende yeni öğrendim
Sen 10+ san 11. Haftadasın ozmanAma biz daha 10+yız
Ben 11+3 m oyuzden 12 yazıyo. Sende bişi yazmayınca anlamıyom sende yapsanaEvet ama biz daha 10+dayız. Takvimden hesaplarsan başlangıç 12 ekim. 10+ oluyoraşağıda 11 yazması lazım yani
12+1 de 13 başlamış oluyor.Ben tam 12+0 im bendede 12 yaziyor
Sizin bugün 11+0oluyor, ben mi yanlış hesaplıyorumBen tam 12+0 im bendede 12 yaziyor
Aramızda 1 gün var. Senin de öyle olması lazımSen 10+ san 11. Haftadasın ozman
Yapıcam 2. Muayeneden sonraBen 11+3 m oyuzden 12 yazıyo. Sende bişi yazmayınca anlamıyom sende yapsana
Eeee ben 11+3m nasıl aramızda 1 gün varAramızda 1 gün var. Senin de öyle olması lazımben takvimden hafta hafta sayıyorum. Hani ona göre öyle olması lazım neyse kafanızı karıştırmıyım
10+2 yim. Takvimden haftaları saysana. 12yi sayma bir sonraki salı 1 hafta tamamlanmış oluyor. Kaç çıkacak bakalım ?Eeee ben 11+3m nasıl aramızda 1 gün varsen kaçdın
Karıştırdık herşeyi
Seninle aramızda 1 gün yok ozman 1 hafta var, benim son adet tarihim 5 ekim10+2 yim. Takvimden haftaları saysana. 12yi sayma bir sonraki salı 1 hafta tamamlanmış oluyor. Kaç çıkacak bakalım ?
Ay hatamı anladım. Tahmini doğum tarihini sat diye algılayıp hesap yapmışım benSeninle aramızda 1 gün yok ozman 1 hafta var, benim son adet tarihim 5 ekim
Senin 12 ekim sanırım
Senin doğum 20 temmuz fln çıkar
Sen 10+2 sen 11 haftalıksın öyle hesapla
Üstüne hep +1 koy
Sende 11 yazar aslında o zaman ben şuan 11+1 im 12 hafta diyor.Ama biz daha 10+yız
Tamam çözdüm benim kafamı karıştıran tahmini doğum tarihini sat sanmamSende 11 yazar aslında o zaman ben şuan 11+1 im 12 hafta diyor.
Onu belli Bi düzende içip çok o düzeni değiştirmek gerekiyor.Arkadaslar prilam mide bulantimi kesmiyor benm yasayan varmi ya mahfoluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?