- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.341
Ohh gelmiş geçmiş olsun. Bir şey olmadı değil mi? Mide falan yıkadılar mı?Evet canim ciktik sabah 8 de evdeydik ama bayilcaktim artik sabaha kadar bekledim basinda eve gelip uyuduk hemen cok şükür iyi şuan kudurmaya kaldigi yerden devam ediyor
Gecmis olsun canım Rabbım bi daha yaşatmasın insallahEvet canim ciktik sabah 8 de evdeydik ama bayilcaktim artik sabaha kadar bekledim basinda eve gelip uyuduk hemen cok şükür iyi şuan kudurmaya kaldigi yerden devam ediyor
Nasil kiz benm 12+0 uygulamalar oyle hesapliyor sat 1 ekimSizin bugün 11+0oluyor, ben mi yanlış hesaplıyorum
Yok yok ben yanlış anlamışım okumayın yazdıklarımı kafanız karışmasın benimki gibiNasil kiz benm 12+0 uygulamalar oyle hesapliyor sat 1 ekim
Yok estafurullah canım nolcakAy hatamı anladım. Tahmini doğum tarihini sat diye algılayıp hesap yapmışım benay ne kadar dikkatsizim kusura bakma senin de zamanını çaldım ama aydınlattın beni sağol
Yok yok ben yanlış anlamışım okumayın yazdıklarımı kafanız karışmasın benimki gibi
Bisey olmasin diye aktif kömür diye sıvı bisey icirdilee o midesini yikama etkisi yapip temizlermis sadece bunu yapip bekledik sonra eve geldik canimOhh gelmiş geçmiş olsun. Bir şey olmadı değil mi? Mide falan yıkadılar mı?
Oh aman çok sevindimBisey olmasin diye aktif kömür diye sıvı bisey icirdilee o midesini yikama etkisi yapip temizlermis sadece bunu yapip bekledik sonra eve geldik canim
Nasıl ya? Sırt üstü yatmak kötü bir şey mi?Selam kızlar
Gece sağıma yatıyorum sağım uyuşuyor soluma yatıyorum solum uyuşuyor normalde sırt üstü yatmaktan hiç hoşlanmam ama hamilelikte benim için sırt üstü yatmak çok konforlu ve keyifli oldu.. ama bilerek yatmiyorum oyle uyaniyorum bi bakiyorum sirt ustu yatiyorum acayip rahatim ve hemen sola dönüp yatıyorum off hamilelikte ne tarafa yatmam gerektiği konusu beni iyce sitrese soktu sirt ustu uyandigimda acayip rahat olmama ragmen cok korkuyorm bebege bisi olucak diye hemen yön degisiyorum
Canim 30 haftaya kadar sorun olmaz istedigin gbi yat diyende var hamileyken en iyisi sola yatmak diyende var diger turlu bebege kan akisimi yavasliyormus neNasıl ya? Sırt üstü yatmak kötü bir şey mi?benim de sürekli uyuduğum pozisyon
Selam kızlar
Gece sağıma yatıyorum sağım uyuşuyor soluma yatıyorum solum uyuşuyor normalde sırt üstü yatmaktan hiç hoşlanmam ama hamilelikte benim için sırt üstü yatmak çok konforlu ve keyifli oldu.. ama bilerek yatmiyorum oyle uyaniyorum bi bakiyorum sirt ustu yatiyorum acayip rahatim ve hemen sola dönüp yatıyorum off hamilelikte ne tarafa yatmam gerektiği konusu beni iyce sitrese soktu sirt ustu uyandigimda acayip rahat olmama ragmen cok korkuyorm bebege bisi olucak diye hemen yön degisiyorum
Arkadaşlar tabi ki doktor değilim ama bunu oldukça araştırdım doktorlara da sordum bu dediğiniz olay ancak 27. Hafta sonu 30. Hafta başlarında geçerli suan rahat olabilirsinizNasıl ya? Sırt üstü yatmak kötü bir şey mi?benim de sürekli uyuduğum pozisyon
Ayy öyledir degilmi suan cok kucukler banada mantiksiz geliyor belki buyuyunce o yönlere yatinca bebek baski yapiyordur zararli oluyordur ama suan 10 gr bile degilelr daha belkideArkadaşlar tabi ki doktor değilim ama bunu oldukça araştırdım doktorlara da sordum bu dediğiniz olay ancak 27. Hafta sonu 30. Hafta başlarında geçerli suan rahat olabilirsiniz
Aynen canım rahat ol psikolojik olarak koruma iç güdüsü bu bizdeki annelik güdüsü ama henüz erken bu denilen şey bebek büyüdüğü için sağa ve sırt üstü yatınca yer kaplaması sağda damarları tıkama , sirt ustu kordon dolanma olayı varmış 27 30 haftaları gibi soluna yatar arkana yastık koyarsın dönemezsin inşallah o ayları görürüzAyy öyledir degilmi suan cok kucukler banada mantiksiz geliyor belki buyuyunce o yönlere yatinca bebek baski yapiyordur zararli oluyordur ama suan 10 gr bile degilelr daha belkide
Zaten bebek büyüyünce karın çıkınca sirt ustu yatmak imkansiz oluyor en azindan benim icin oyle olmustu tikaniyordm ve migde eksimem oluyordu .. Amiiin insAllah o haftalri gormek bebeklerimizi saglikla kucagimiza almak nasip olsun insAllah... vallahi hamile yastigi almayi dusundum ama sonra neyapacagim onu ben gereksiz pahalilar birde yani dikisten anliyorum makinamda var istesem kendimde yaparim ama sanirim ugrasmak istemiyorumAynen canım rahat ol psikolojik olarak koruma iç güdüsü bu bizdeki annelik güdüsü ama henüz erken bu denilen şey bebek büyüdüğü için sağa ve sırt üstü yatınca yer kaplaması sağda damarları tıkama , sirt ustu kordon dolanma olayı varmış 27 30 haftaları gibi soluna yatar arkana yastık koyarsın dönemezsin inşallah o ayları görürüz
Yani şu an çok küçük. Çok mantıksız geldi bana. Benim eşim de doktor. Olmadı ben ona sorayım. Gerçi öyle bir şey olsa bana mutlaka söylerdi ama bilemedim şimdi.Canim 30 haftaya kadar sorun olmaz istedigin gbi yat diyende var hamileyken en iyisi sola yatmak diyende var diger turlu bebege kan akisimi yavasliyormus neinan bu konuda beni tatmin eden bi cevap bulamadim henuz doktora gittigimdede sormayi unutuyorum hep bilmiyorum bazilarnin doktorunun sorun olmayacagni soyeldiginide duydum bazilarnin sola yatilmasi lazim kesin dediginide duydum kafam allak bullak sirt ustu uyaninca suclu hissediyorum kendimi vallahi
Benimde pek kesmemiştibulantımı..bu hafta kendi azaldoArkadaslar prilam mide bulantimi kesmiyor benm yasayan varmi ya mahfoluyorum
Ayy öyledir degilmi suan cok kucukler banada mantiksiz geliyor belki buyuyunce o yönlere yatinca bebek baski yapiyordur zararli oluyordur ama suan 10 gr bile degilelr daha belkide
Sordum kızlar. 25-30 haftaya kadar yatış pozisyonu önemli değilmiş. Bu haftalardan sonra sola dönük yatmak en güvenilir pozisyonmuş. Hatta tam sola yatmak da gerekmiyormuş. Karnın hafif sola dönmesi yeterliymiş. Şimdilik yatış pozisyonlarında özgürüz.Aynen canım rahat ol psikolojik olarak koruma iç güdüsü bu bizdeki annelik güdüsü ama henüz erken bu denilen şey bebek büyüdüğü için sağa ve sırt üstü yatınca yer kaplaması sağda damarları tıkama , sirt ustu kordon dolanma olayı varmış 27 30 haftaları gibi soluna yatar arkana yastık koyarsın dönemezsin inşallah o ayları görürüz
Canim 30 haftaya kadar sorun olmaz istedigin gbi yat diyende var hamileyken en iyisi sola yatmak diyende var diger turlu bebege kan akisimi yavasliyormus neinan bu konuda beni tatmin eden bi cevap bulamadim henuz doktora gittigimdede sormayi unutuyorum hep bilmiyorum bazilarnin doktorunun sorun olmayacagni soyeldiginide duydum bazilarnin sola yatilmasi lazim kesin dediginide duydum kafam allak bullak sirt ustu uyaninca suclu hissediyorum kendimi vallahi
Bende deliii gibi yüzüstü yatmak istiyorum ama korkuyorumSelam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?