- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.501
Ben Almanyada yasıyorum iki cocugumada 10-11. Haftalarına kadar alttan bakıldı ki hala alttan bakılıyor. Rahim agzına falan da bakılıyor, artı son aylara sogru tekrar aşttan parmagıyla olcuyor acılma va varmı diye. Korkulacak panik olacak herhangi bir durum yok yani icin rahat olsunTecrübeli anneler size iki sorum olacak. Başka bir topikte çatı muayenesinin doğumu başlattığını yazmışlar, yani çok kötü bahsediyorlar. Çatı muayenesi ne kiBu kadar kötü bir şeyse, erken doğuma sebepse neden yapılıyor?
Ayrıca elle rahim ağzı kontrolü de yapılınca kötüymüş. Bir arkadaşa 19. haftasında yapmak istemişler, hastaneden kaçmış, bebeğini kaybetmemek için!? Gayet böyle korkunç şeyler yazmışlar.
Yani bunlar nedir yahu beynim yandı
Masallah cidden buyumus ne guzel foto öyleKızlar bugun doktora gitmiştim ama yazamadım buraya baksanıza benim minnakta büyümüş artık bebek gibi :)
Ya bende hissetmeye başladım ama yok değildir dedim, öyle mi dersinKızlar bakın bahsettiğim tamda busanirim doktrolarin 16.18 haftada hissedilebilir dedigi tam disardanda gorunen hissetme sekli bence
Ama daha kemikleri bile yeni olusan birseyden bahsediyoruz ama ne bileyim bende o haftalara geldigimde dinlicem bi kendimiBenim doktorum geçenlerde 11 haftadan sonra ikinci gebeliklerde veya üçüncülerde hissedilebilir demişti
Natural boyalardan mı yaptıracaksın?Haftaya ben 13. Haftaya giriyorum salı günü muayeneden sonra, artık 3. Ayı geçtğim için saçımı boyamayı düşünüyorum. , çünkü artık diplerim ağzıma geldi, baya bakımsız kötü hissediyorum heryerimide sivilceler bastı ( ki asla sivilce çıkaran biri değildim) suratım soyuluyo Hamileliğin verdiği depresyona girdim giricem boya yapmassam
MaşallahKızlar bugun doktora gitmiştim ama yazamadım buraya baksanıza benim minnakta büyümüş artık bebek gibi :)
Maşallahne güzel fotolar vermiş dr. Bana verdiği fotoğraf bi tuhaftı. Bildiğin bebek bu maşallah.
Kesin kesin boyle bir tık yani anlik hareket ediyor sonra yok bakin tatli yerken sakince oturun ve odaklanin tatlinin bitisine dogru bi mutluluk taklasi geliyo kesinYa bende hissetmeye başladım ama yok değildir dedim, öyle mi dersin
Vallahi bazı şeyleri okumasak daha iyiBen Almanyada yasıyorum iki cocugumada 10-11. Haftalarına kadar alttan bakıldı ki hala alttan bakılıyor. Rahim agzına falan da bakılıyor, artı son aylara sogru tekrar aşttan parmagıyla olcuyor acılma va varmı diye. Korkulacak panik olacak herhangi bir durum yok yani icin rahat olsun
Bunu doktor yapıyor,doktorlar bilmiyor ama bizim canım insanlarımız biliyor. O zaman cinsel iliskide olmasınVallahi bazı şeyleri okumasak daha iyiAlttan yapılan ultrason ile bebeği kaybedeceklerini düşünüp, aman sakın keseye alttan bakmasınlar diye milleti etkileyenler var
Hamile kalmadan önce boyadığım boyalardan boyucam yine. Hemde 2 kere boyuyorum hem acıcı sonra normal boyayla, oyuzden 1 gün arayla yapıcam.Natural boyalardan mı yaptıracaksın?
3 aydan sonra bir zararı yokmuymuş?
Ben bilmiyordum yapabildiğimizHamile kalmadan önce boyadığım boyalardan boyucam yine. Hemde 2 kere boyuyorum hem acıcı sonra normal boyayla, oyuzden 1 gün arayla yapıcam.
Tecrübeli anneler size iki sorum olacak. Başka bir topikte çatı muayenesinin doğumu başlattığını yazmışlar, yani çok kötü bahsediyorlar. Çatı muayenesi ne kiBu kadar kötü bir şeyse, erken doğuma sebepse neden yapılıyor?
Ayrıca elle rahim ağzı kontrolü de yapılınca kötüymüş. Bir arkadaşa 19. haftasında yapmak istemişler, hastaneden kaçmış, bebeğini kaybetmemek için!? Gayet böyle korkunç şeyler yazmışlar.
Bu dönemlerde rahim ağzı ölçümü yapıyor bazı drlar. O yüzden söyledim. Bi sıkıntı yoktur
3 aydan sonra zararı yok diyolar oyuzden bu diple dolaşamacağımı anladımBen bilmiyordum yapabildiğimiz
Kısa olanlarda serklaj yapılıyor, yani en azından ben öyle biliyorumRahim ağzı kontrolü bu aylarda yapılmaz ki
Canim yuzde 90 erkek bu bebiş buraya yaziyorumKızlar bugun doktora gitmiştim ama yazamadım buraya baksanıza benim minnakta büyümüş artık bebek gibi :)
Ya ben yıllardır doğal halimdeyim, çevremden korkunç bir bakır bakır bakır baskısı ve denemek ve hoşuma gitmek gibi bir durumun içinde hamile kalınca şimdi bakırımsı bir kahve tonunda saçım. Dibim geldiğinde çok kötü görünecek orası kesin saçım kahverengi ama bakır Bi değişiyor sürekli akıyor falan , doğal bir şeyler alıp denesem mi diyordum hatta.3 aydan sonra zararı yok diyolar oyuzden bu diple dolaşamacağımı anladımBi şimdi boyarım bide 8 aylıkken yeter
Sen o okuduklarini unut hemen ,bak simdi ben kizima hamileyken 38 haftaya kadar ne cati ne alttan muayene oldum 38 haftaya geldim cati muayenem yapildi ve normal doguma uygun dendi ki sen sezeryan istiyorsan buna bile bakmazlar hic muayene yapmaz neyse 2 cm acilma var dedi zaten 5 gun sonrada dogum yaptim bu kadarTecrübeli anneler size iki sorum olacak. Başka bir topikte çatı muayenesinin doğumu başlattığını yazmışlar, yani çok kötü bahsediyorlar. Çatı muayenesi ne kiBu kadar kötü bir şeyse, erken doğuma sebepse neden yapılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?