Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben Almanyada yasıyorum iki cocugumada 10-11. Haftalarına kadar alttan bakıldı ki hala alttan bakılıyor. Rahim agzına falan da bakılıyor, artı son aylara sogru tekrar aşttan parmagıyla olcuyor acılma va varmı diye. Korkulacak panik olacak herhangi bir durum yok yani icin rahat olsun

Natural boyalardan mı yaptıracaksın?
3 aydan sonra bir zararı yokmuymuş?

Vallahi bazı şeyleri okumasak daha iyi Alttan yapılan ultrason ile bebeği kaybedeceklerini düşünüp, aman sakın keseye alttan bakmasınlar diye milleti etkileyenler var

Vallahi bazı şeyleri okumasak daha iyi Alttan yapılan ultrason ile bebeği kaybedeceklerini düşünüp, aman sakın keseye alttan bakmasınlar diye milleti etkileyenler var
Bunu doktor yapıyor,doktorlar bilmiyor ama bizim canım insanlarımız biliyor. O zaman cinsel iliskide olmasın

Tamamen şehir efsanesi. Ben kimsede erken haftalarda rahim ağzı kontrolü duymadım.

Asıl erken doğum riski var mı diye kontrol için anca 32.haftada açılma başlamış mı diye muayene yapar. Ve o haftalarda daha sık kontrole çağırır. O da çok normal. Ben bundan rahatsız olmuyorum. Benim ve bebeğimin sağlığı daha önemli..
Doğum yani bu tabi ki alttan muayene zamanı geldiğinde yapılmalı..

3 aydan sonra zararı yok diyolar oyuzden bu diple dolaşamacağımı anladım Bi şimdi boyarım bide 8 aylıkken yeter
Ya ben yıllardır doğal halimdeyim, çevremden korkunç bir bakır bakır bakır baskısı ve denemek ve hoşuma gitmek gibi bir durumun içinde hamile kalınca şimdi bakırımsı bir kahve tonunda saçım. Dibim geldiğinde çok kötü görünecek orası kesin saçım kahverengi ama bakır Bi değişiyor sürekli akıyor falan , doğal bir şeyler alıp denesem mi diyordum hatta.
Bunu sorup yapıcam

Sen o okuduklarini unut hemen ,bak simdi ben kizima hamileyken 38 haftaya kadar ne cati ne alttan muayene oldum 38 haftaya geldim cati muayenem yapildi ve normal doguma uygun dendi ki sen sezeryan istiyorsan buna bile bakmazlar hic muayene yapmaz neyse 2 cm acilma var dedi zaten 5 gun sonrada dogum yaptim bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…