- 28 Eylül 2020
- 2.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.191
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.521
Alttan muayene evet rahatsız edici ama her zaman daha doğru sonuçlar veriyor gibime geliyorTamamen şehir efsanesi. Ben kimsede erken haftalarda rahim ağzı kontrolü duymadım.
Asıl erken doğum riski var mı diye kontrol için anca 32.haftada açılma başlamış mı diye muayene yapar. Ve o haftalarda daha sık kontrole çağırır. O da çok normal. Ben bundan rahatsız olmuyorum. Benim ve bebeğimin sağlığı daha önemli..
Doğum yani bu tabi ki alttan muayene zamanı geldiğinde yapılmalı..
Okuduğum en güzel özetSen o okuduklarini unut hemen ,bak simdi ben kizima hamileyken 38 haftaya kadar ne cati ne alttan muayene oldum 38 haftaya geldim cati muayenem yapildi ve normal doguma uygun dendi ki sen sezeryan istiyorsan buna bile bakmazlar hic muayene yapmaz neyse 2 cm acilma var dedi zaten 5 gun sonrada dogum yaptim bu kadar
Kısa olanlarda serklaj yapılıyor, yani en azından ben öyle biliyorum
Aynen aynen akıyo turuncu gibi oluyo fln bilirm önceden kullanmıştımYa ben yıllardır doğal halimdeyim, çevremden korkunç bir bakır bakır bakır baskısı ve denemek ve hoşuma gitmek gibi bir durumun içinde hamile kalınca şimdi bakırımsı bir kahve tonunda saçım. Dibim geldiğinde çok kötü görünecek orası kesin saçım kahverengi ama bakır Bi değişiyor sürekli akıyor falan , doğal bir şeyler alıp denesem mi diyordum hatta.
Bunu sorup yapıcam
Bizde az kişi değilmisizHadi bakalım önce hangimiz doğuracak
DeğilizBizde az kişi değilmisiz
Alttan muayene evet rahatsız edici ama her zaman daha doğru sonuçlar veriyor gibime geliyorNe bileyim, sanki rahmi daha temiz görüyorlar. Alttan muayene iyidir Ama milleti galeyana getirenler var, yaptırmayın ettirmeyin diye. Özellikle şu çatı muayenesi olayı beni çok şaşırttı (doğumu başlatıyormuş diyolla )
Bunu bende duymusdum da.aklima şey geldi.ben rahim filmi cektirmisdim Haziran ayında o zaman çeken kişi rahim agzin çok geride falan demisdi spekulumu takarken zorlanmisdi.yani bu rahim ağzı geride aradaki mesefa uzun mu demek acaba.yoksa gebelikte degisiyormuKisa olanlarda serklaj yapılıyor, yani en azından ben öyle biliyorum
Bende aynı şekilde hissediyorum. Tatlı bir şey yedikten sonra bebeğin olduğu yerde kiprlirtilar. Bence gaz değil.Ayy bencede bebis o çünkü açken ve tatlı yiyince olması bi tesaüf olamaz benceçok güzel burdayım diyor sanki bencede bebis degilse bile ben böyle mutlu oluyorum varsın öyle zannedeyim ne zarari olacak Ama bebis olduguna eminim takla atiyor ve duruyor sonra sürekli bir hareketlilik degil
Bir de insan Bi engel ve yasak yoksa nasıl olmak istiyorsa öyle olmalı. Şuan bıraksan sen mutsuz olursun o bebeğe daha zararlı eminim.Aynen aynen akıyo turuncu gibi oluyo fln bilirm önceden kullanmıştımaslında en güzel herzman doğalda ben kendimi bildim bileli sarıyım. Şimdi doğal haline bıraksam çocukdan sonra saldı derler
Dimi bencede bende öyle düşünüyorum kesinlikle. Birde bakım yapmassak daha kötü, hamileyim diye kendimi salmak istemiyorumm ,Bir de insan Bi engel ve yasak yoksa nasıl olmak istiyorsa öyle olmalı. Şuan bıraksan sen mutsuz olursun o bebeğe daha zararlı eminim.
Eger o gördüğüm paralel şey nubuysa erkek canımKızlarr benim bebişi de yorumlarmısınız? Teorilere göre ben anlamıyorum çok merak ediyorum. Doktorum net görüntülemedi ama burada tostoparlak çıkmış :)
Hiçbirşeye benzetemedim ben tostoparlak çıkıyor çirkinim yaEger o gördüğüm paralel şey nubuysa erkek canım
Evet aslinda net degil nub olarak yon degistirebilir ben his olarakta erkek dedimHiçbirşeye benzetemedim ben tostoparlak çıkıyor çirkinim yateşekkür ederim yorum için birdaha 14lü haftalarda gidecem ozamana belki görürüz, merak işte düştü aklıma gece gece
Canim zaten icerisnde az kalmis olmasi lazim ben benimji 2 tane kaldi bidaha icmiycem ilk 3 ay dedi cunku gerek yok tekrar almayaBen birsey soracagim doktora gitmeme henuz var 11+5 im folikasiti biraktinizmi kizlar tam 12+ da yada bu konuda doktorundan bilgi alan varmi 2 gün sonra kullanmayi birakmalimiyim yoksa doktoeuma gidene kadar devammi etmeliyim
Aynen 4 tane flan kaliyor bende kullanmiyim ozmn.Canim zaten icerisnde az kalmis olmasi lazim ben benimji 2 tane kaldi bidaha icmiycem ilk 3 ay dedi cunku gerek yok tekrar almaya
Bende dün bitti bıraktım almıcamBen birsey soracagim doktora gitmeme henuz var 11+5 im folikasiti biraktinizmi kizlar tam 12+ da yada bu konuda doktorundan bilgi alan varmi 2 gün sonra kullanmayi birakmalimiyim yoksa doktoeuma gidene kadar devammi etmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?