Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Alttan muayene evet rahatsız edici ama her zaman daha doğru sonuçlar veriyor gibime geliyor Ne bileyim, sanki rahmi daha temiz görüyorlar. Alttan muayene iyidir Ama milleti galeyana getirenler var, yaptırmayın ettirmeyin diye. Özellikle şu çatı muayenesi olayı beni çok şaşırttı (doğumu başlatıyormuş diyolla )

Okuduğum en güzel özet

Kısa olanlarda serklaj yapılıyor, yani en azından ben öyle biliyorum

Risk varsa muayenede görüp yapar tabi ki. Doktor karından ultrasonla da bu tip riskleri farkedip detaylı bakmak isteyebilir. Sırf kısalık var mı diye bakmak rutin muayene içinde olmuyor bu haftalarda..

Aynen aynen akıyo turuncu gibi oluyo fln bilirm önceden kullanmıştım aslında en güzel herzman doğalda ben kendimi bildim bileli sarıyım. Şimdi doğal haline bıraksam çocukdan sonra saldı derler

Yani insan vücudu bu. Doktorların bunu bir makine gibi algılayıp en iyi sonucu nereden alırız diye düşünüp hareket etmeleri normal Doğumun gerçekleşeceği en doğal çıkış da orası olduğuna göre biraz bakmaları gayet normal
Benim işim bilgisayarla bir problem olduğunda veya bir işlemci takılıp çıkarılacağı zaman kurcalamıyor muyum?

Ya ben irkilmiyorum pek. Evet bir güruh var ki sanki doktorlar çok meraklısıymış gibi ay açacak bızıklayacak diye kafasında kuruyor bir de millete empoze ediyor
Bunu yapanlar nasıl hamileliği ve doğumu göze alıyor anlamıyorum. Bir kere kadın olmak bile bu konuda senede bir muayeneyi gerektirir

Kisa olanlarda serklaj yapılıyor, yani en azından ben öyle biliyorum
Bunu bende duymusdum da.aklima şey geldi.ben rahim filmi cektirmisdim Haziran ayında o zaman çeken kişi rahim agzin çok geride falan demisdi spekulumu takarken zorlanmisdi.yani bu rahim ağzı geride aradaki mesefa uzun mu demek acaba.yoksa gebelikte degisiyormu aklıma yine değişik şeyler geliyor

Bende aynı şekilde hissediyorum. Tatlı bir şey yedikten sonra bebeğin olduğu yerde kiprlirtilar. Bence gaz değil.

Aynen aynen akıyo turuncu gibi oluyo fln bilirm önceden kullanmıştım aslında en güzel herzman doğalda ben kendimi bildim bileli sarıyım. Şimdi doğal haline bıraksam çocukdan sonra saldı derler
Bir de insan Bi engel ve yasak yoksa nasıl olmak istiyorsa öyle olmalı. Şuan bıraksan sen mutsuz olursun o bebeğe daha zararlı eminim.

Bir de insan Bi engel ve yasak yoksa nasıl olmak istiyorsa öyle olmalı. Şuan bıraksan sen mutsuz olursun o bebeğe daha zararlı eminim.
Dimi bencede bende öyle düşünüyorum kesinlikle. Birde bakım yapmassak daha kötü, hamileyim diye kendimi salmak istemiyorumm ,

İyi geceler kızlar idrar yolu enfeksiyonu veya mantar enfeksiyonu olan var mı aranızda nasıl çözüm buldunuz 12 haftalık hamileyim ?

Kızlarr benim bebişi de yorumlarmısınız? Teorilere göre ben anlamıyorum çok merak ediyorum. Doktorum net görüntülemedi ama burada tostoparlak çıkmış :)

Eklentiler

• IMG_20211226_004541.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 75
Hiçbirşeye benzetemedim ben tostoparlak çıkıyor çirkinim ya teşekkür ederim yorum için birdaha 14lü haftalarda gidecem ozamana belki görürüz, merak işte düştü aklıma gece gece
Evet aslinda net degil nub olarak yon degistirebilir ben his olarakta erkek dedim

Ben birsey soracagim doktora gitmeme henuz var 11+5 im folikasiti biraktinizmi kizlar tam 12+ da yada bu konuda doktorundan bilgi alan varmi 2 gün sonra kullanmayi birakmalimiyim yoksa doktoeuma gidene kadar devammi etmeliyim

Ben birsey soracagim doktora gitmeme henuz var 11+5 im folikasiti biraktinizmi kizlar tam 12+ da yada bu konuda doktorundan bilgi alan varmi 2 gün sonra kullanmayi birakmalimiyim yoksa doktoeuma gidene kadar devammi etmeliyim
Canim zaten icerisnde az kalmis olmasi lazim ben benimji 2 tane kaldi bidaha icmiycem ilk 3 ay dedi cunku gerek yok tekrar almaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…