- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.541
Ne ödülüSite bana 10. Yıl ödülünü vermişeskiden dutluktu buralar
10. Yıl ödülü dedim yaNe ödülübiz yeniyiz
Cidden 10 yıldan beri nasıl hala aktifsin helal10. Yıl ödülü dedim yasitede 10.yılım yani
Bu bir süreç aslında. Sürekli aktif olmadımCidden 10 yıldan beri nasıl hala aktifsin helalozman cidden fazla kimse yoktur kesin
Ama diyosun yinee de buraların reisimBu bir süreç aslında. Sürekli aktif olmadım
Yeri geldi gece gündüz takildim
Yedi geldi 5 ay da bir baktim
Yeri geldi 3 sene girmedim:)))
Oo burada eski reisler cokAma diyosun yinee de buraların reisim
Biz gelirken sen dönüyorsun maşallah nice 10 senelere
Bunun için en acilinden doktora gidin .Kendiniz geçirmeye çalışmayın. Hamilelikte çok daha önemli bu konu .Allah korusun ilerlerse bebeğin kör olmasına kadar gidiyor.İyi geceler kızlar idrar yolu enfeksiyonu veya mantar enfeksiyonu olan var mı aranızda nasıl çözüm buldunuz 12 haftalık hamileyim ?
Ben bugün 12+0 oldum. Geçen Çarşamba doktora gitmiştim. Bu hafta da Çarşamba gidicem. Doktor elindeki bitene kadar kullan sonra diğerlerine geçeriz dedi.Ben birsey soracagim doktora gitmeme henuz var 11+5 im folikasiti biraktinizmi kizlar tam 12+ da yada bu konuda doktorundan bilgi alan varmi 2 gün sonra kullanmayi birakmalimiyim yoksa doktoeuma gidene kadar devammi etmeliyim
İnşaallahHafta ileriymiş, cinsiyet haberi gelebilir. İnşallah ikili de güzel çıkar .
Ben idrar yolu enfeksiyonu olmuşum, belime vuruyordu ağrısı. Doktorum antibiyotik verdi infex 250 lik. Şimdi iyi hissediyorum kendimi. Bol suyu da ihmal etmiyorum. Eskisi gibi ağrı yok ama akıntı da koku oluyor çamaşır suyu kokusu gibi beyaz renkli. Onu çözemedim doktoruma tekrar soracağım. İnşaallah sizinde geçer. Şifa bulursunuz.İyi geceler kızlar idrar yolu enfeksiyonu veya mantar enfeksiyonu olan var mı aranızda nasıl çözüm buldunuz 12 haftalık hamileyim ?
Bn 9. Haftada gittiğimde doktorum 12 olunca bırak dedi. Ama ben içerken ilacı midem bulandığı için doktora sormadan 11. Haftada bıraktım.Ben birsey soracagim doktora gitmeme henuz var 11+5 im folikasiti biraktinizmi kizlar tam 12+ da yada bu konuda doktorundan bilgi alan varmi 2 gün sonra kullanmayi birakmalimiyim yoksa doktoeuma gidene kadar devammi etmeliyim
Doktorum bana 2li test için gittiğimde sonuç çıktığında bol bol konuşacağız ama folik asiti bırakıcaz omega 3e başlayacağız ayrıntıları o gün konuşuruz demişti.Ben birsey soracagim doktora gitmeme henuz var 11+5 im folikasiti biraktinizmi kizlar tam 12+ da yada bu konuda doktorundan bilgi alan varmi 2 gün sonra kullanmayi birakmalimiyim yoksa doktoeuma gidene kadar devammi etmeliyim
Günaydın geçmiş olsun kan akışı hızlandığı için demişti bana dr önceki gebeliğimde aşırı baş ağrım vardı böyle duvara kafa atsam mı diye düşünüyordum artık. Bunda henüz yok bakalım inşallah olmaz.Günaydın herkese benim dun bi başım ağrıdı ilac içtim geçmedi kafamı sardım geçmedi uyudum geçmedi gittim çalıştığım serviste bi parol taktirdim 23 de eve geldim uyudum sabah bi kalktım omuzlarim gerilmis ağrıdan keşke bi masaj yapanım olsaydi kocamin elleri çok yatkın değil
Öncelikle hayirli olsun sağlıkla gelsin inşallah.benimde 7+0 kalp atışını duymusduk ertesi gün bulantılarım başladı 3 dört gün sürdü sonra kesildi.bir an bende dedim niye kesildi acaba falan diye.sonra 8+0 da gttim tekrar saglikliydi çok şükür.hormonel sanırım bu belirtiler bulantılar falan.kafana takmamaya çalış.halen de bulantım vs yok.o 4 günle kaldı yani.Merhaba kizlar, Allah nasip ederse agustos annesiyim. Bi sorum olucak, bir kac gundur cok yogun bulantim vardi herseyden tiksindim. Simdide tiksindiklerimi yiyemiyorum tabi ama 2 gundur bulantim gitti, yok denilecek kadar az oluyor anlik. Cok tedirginim bebeye bi sey oldu diye. Kalp atisi icin sali gunune cagirmislardi. Boyle bi sey yasayan oldu mu?
Gercektenmi? Cok okudum nebileyim, bi anda gittiyse bi sorun vardir degerlerde dusme vardir falan diye. Yarin 6+5 olucak, acaba yarin gitsem duyarmiyim atislari? Icim rahatlarÖncelikle hayirli olsun sağlıkla gelsin inşallah.benimde 7+0 kalp atışını duymusduk ertesi gün bulantılarım başladı 3 dört gün sürdü sonra kesildi.bir an bende dedim niye kesildi acaba falan diye.sonra 8+0 da gttim tekrar saglikliydi çok şükür.hormonel sanırım bu belirtiler bulantılar falan.kafana takmamaya çalış.halen de bulantım vs yok.o 4 günle kaldı yani.
Hayırlı olsunnnMerhaba kizlar, Allah nasip ederse agustos annesiyim. Bi sorum olucak, bir kac gundur cok yogun bulantim vardi herseyden tiksindim. Simdide tiksindiklerimi yiyemiyorum tabi ama 2 gundur bulantim gitti, yok denilecek kadar az oluyor anlik. Cok tedirginim bebeye bi sey oldu diye. Kalp atisi icin sali gunune cagirmislardi. Boyle bi sey yasayan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?