- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
Amin inş. dreamofbutterfly .!.: ile aynı gün transfer olacağız sonrasında inş. Pozitif haberlerle geleceğiz sizlerden de pozitif haberleri duyup burada kutlamamızı yapacağız inş.Ooo yakınmış. Ayağını pozitif sürerek gel inşallah
Teşekkür ederim canım sağolasın. Evet çift transfer olacakSakın moralini bozma canım Hayırlısı inş.Aynen sakın stres vs yapma inş. tutacak hayırlısıyla, iki embriyo mu transfer olacak sana?
Merhabalar bende 4 temmuzda transfer placshomHayırlı olsun benim de 2 Temmuz transferimBen de haftasonuna denk geldi diye çok sevindim cünkü dinlenebilme imkanım olucak Estrofem,prolutex iğne,progestron vajinal fitil kullanıyorum
Aynen bende öyle çift embriyo 02 Temmuz benim de çok az kaldı stres yok ama heyecanım çok tabiTeşekkür ederim canım sağolasın. Evet çift transfer olacak
Benim tercihimdi. Geride tek bir şans kalınca karar vermesi çok zor oluyor. Psikolojik olarak kendimi hazırlamam gerekliydi her sonuca. İnşallah tutunur bebişlerimizInşallah olumlu haberlerinizi paylaşırsınız.. 10 ay neden beklediniz ikinci transfer için sizin tercihiniz miydi?
Ben de 6 tane kullanıyorum akıntı oluştu ciddi derecede ama bel ağrım yokKızlar ben estrofem kullanıyorum 6 tane ağızdan 2 tane de vajinal. Çok şiddetli bel ağrım var ayakta duramıyorum sizde bel ağrısı yaptı mı? Bir de yoğun akıntı yaşıyorum
Tarım kredi kooperatif marketlerde var ben organıcDimes değil onarla da kimyasal aroma katkısı var %100 meyve suyundan yapılmıyor, kimyasal içinde çalıştığım için biliyorum, içeceksen eğer ben organic meyve suları var %100 taze sıkılmış meyve suyu hiçbir katkı maddesi de yok, genelde Metro market ve file de satılıyor ama migrosta da görmüştüm bir ara sanırım.
Hadi inşallahBenim tercihimdi. Geride tek bir şans kalınca karar vermesi çok zor oluyor. Psikolojik olarak kendimi hazırlamam gerekliydi her sonuca. İnşallah tutunur bebişlerimiz
Kaç tanesi 3. Güne gitti öğrenin bence deDün opu oldum 28 yumurtadan 12 si döllenmiş bidaha sizi aramayacağız dediler pazartesi görüşmeye gideceğim acaba nasıl olur
Siz ne durumdasınız şu anHadi inşallah
Amin inşaallah. Benim de bayram bittiği gibi olacak, 13 temmuz galiba. Günler hem çok çabuk geçiyor, hem de geçmiyorAynen bende öyle çift embriyo 02 Temmuz benim de çok az kaldı stres yok ama heyecanım çok tabihayırlısıyla inş güzel haberlerimizi vereceğiz bol Bol dua et çifte bayram yaşayacağız inş
Canımm az kalmış inşallah herşey çok güzel geçrMerhaba, normal canım bende öyle oldu 2 temmuzda transfer tarihim halen estrofeme devam dedi doktor ek özel karışım serum verdiler onu yaptırdım dün , kalçadan iğnem vardı yaptırdım 3 günde bir kalçadan iğne yine var cuma günü yine yaptıracağım bir sürü ilaç ve vitamin de devam ediyorum. Hayırlısıyla inş. güzel haberlerimizi paylaşırız
Ilk denemem negatif oldu geriye de embriyo kalmadı malesef ki.. Temmuzda reglimle tekrar sil-baştan başlayacağız hayırlısı bakalımSiz ne durumdasınız şu an
Hayırlısı olsun inş aynen günler hemen geçiyor aslında ama bekleyince geçmiyor gibi geliyor ama sayılı gün hemen geliyorAmin inşaallah. Benim de bayram bittiği gibi olacak, 13 temmuz galiba. Günler hem çok çabuk geçiyor, hem de geçmiyor
Hayırlısı olsun ilk ve son olsun inşHerkese merhaba,
bir aksilik olmazsa eğer benim de 6 Temmuz’da transferim olacak. İlk seferde tutar umarım. Herkesin olumlu sonuç alması dileğiyle
Yoğun akıntı bende de var açık renk pantolon giyemiyorum o yüzden , günlük ped koy o zaman bi nebze olsun rahat oluyorsun.Kızlar ben estrofem kullanıyorum 6 tane ağızdan 2 tane de vajinal. Çok şiddetli bel ağrım var ayakta duramıyorum sizde bel ağrısı yaptı mı? Bir de yoğun akıntı yaşıyorum
Ya benim doktorum hic bisey vermedi bana ilac fln yarin toplama islemk varCanımm az kalmış inşallah herşey çok güzel geçrO kadar çok ilaç var ki kafam karışıyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?