- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #4.381
Sabahtir sana bakıyorum haberini bekliyorum çokk sevindim cokk.hayirli uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah sagsalim kucağına almayı nasip etsin rabbim darısı başımızaCift koydu
Canim benim hamileyimkan tahlilim pozitif
Canım bugün senin 12. Gün dimi bide çift konmuş değerin kaç çıktıCift koydu
Meraklıları detay verme gitsin arkadaşım dedikodu yapmaya az konuları olsun .sorana uğraşıyoruz de geç ben kimseye söylemedim bile bı tek ailem biliyor o kadar .İstanbul'da öldü işlemlerimiz soranlara hep iş seyahatine gittik dedikAynen öyle biliyomusunuz,herkes nası vakit ayırıp merak ediyor,neden cocukları olmuyo diye,eşim tek çocuk,biz dört kardeşiz ben kardeşlerimle bile paylaşamadım eşimin durumunu.Kayınvalidem cok büyük konuşan ve böbürlenen bir kadınmış, ama o da son bir yıldır bana ‘hakkını helal et kızım’ der durur.İş yerinden izin aldımbu süreçte ve tüp bebek oldugunu belirtmiştim,departmandakiler cok meraklı.Ya sabır diye diye geçiştiriyoruz elh
Çok sevindim cnm 1. Test miydi hep unutuyorum k. BakmaynKızlar benim sonucum çıktı kan değerim bugün 12. Gün 526 darısı isteyen herkesin başına inşallah
TEBRİKK EDERİİİMM KIZLAR GURUBUN %90 I SANIRIM HAMILE KALDIII...Kızlar benim sonucum çıktı kan değerim bugün 12. Gün 526 darısı isteyen herkesin başına inşallah
Seninde güzel haberlerini kutlayacağımız günlere diyelim o zamanTEBRİKK EDERİİİMM KIZLAR GURUBUN %90 I SANIRIM HAMILE KALDIII...
BEN KALAMADIM AMA OLSUN SİZLERİN HABERLERI MUTLULUK VERICII COGUNUZ HAMILE KALDINIIZZZ
Rabbim kısa zamanda saglikla nasip etsin insallahTEBRİKK EDERİİİMM KIZLAR GURUBUN %90 I SANIRIM HAMILE KALDIII...
BEN KALAMADIM AMA OLSUN SİZLERİN HABERLERI MUTLULUK VERICII COGUNUZ HAMILE KALDINIIZZZ
Canim kan tahlili 340 ciktiCanım bugün senin 12. Gün dimi bide çift konmuş değerin kaç çıktı
8. Gün yaptım o zaman 128 çıkmıştı canımÇok sevindim cnm 1. Test miydi hep unutuyorum k. Bakmayn
En yakın zamanda inşallah seninde pozitif haberini alalımTEBRİKK EDERİİİMM KIZLAR GURUBUN %90 I SANIRIM HAMILE KALDIII...
İnşallah canım tez vakitte sizlerinde haberini alalım inşallahHayırlı olsun canim benimm.insallah darısı hepimizin başına
Ayyyy çok sevindimBenimde 340 cikti canim 12. Günüm rabbim herkese nasip etsin
Amin inşallah rabbim sizlere de herkese nasip etsin cok saolSabahtir sana bakıyorum haberini bekliyorum çokk sevindim cokk.hayirli uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah sagsalim kucağına almayı nasip etsin rabbim darısı başımıza
ben aşırı boyutta yaşıyorumKızlar ya şişkinlik ve gaz sancısı yaşayan var mı?
Ben var ya dayanamadım kan verdim sonuç bekliyorum. ölcem şimdi heycandanCift koydu
Aynen sana katiliyorumMeraklıları detay verme gitsin arkadaşım dedikodu yapmaya az konuları olsun .sorana uğraşıyoruz de geç ben kimseye söylemedim bile bı tek ailem biliyor o kadar .İstanbul'da öldü işlemlerimiz soranlara hep iş seyahatine gittik dedik
ayyy mutlaka yazz kacıncı günün bugunBen var ya dayanamadım kan verdim sonuç bekliyorum. ölcem şimdi heycandan
Evet sonucun çıktı 11. Günüm bugün şükürler olsun pozitim hamileyimayyy mutlaka yazz kacıncı günün bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?