2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Meraklıları detay verme gitsin arkadaşım dedikodu yapmaya az konuları olsun .sorana uğraşıyoruz de geç ben kimseye söylemedim bile bı tek ailem biliyor o kadar .İstanbul'da öldü işlemlerimiz soranlara hep iş seyahatine gittik dedik

Reactions: Dei
Kızlar benim sonucum çıktı kan değerim bugün 12. Gün 526 darısı isteyen herkesin başına inşallah
TEBRİKK EDERİİİMM KIZLAR GURUBUN %90 I SANIRIM HAMILE KALDIII...
BEN KALAMADIM AMA OLSUN SİZLERİN HABERLERI MUTLULUK VERICII COGUNUZ HAMILE KALDINIIZZZ

Merhaba Güzel anneler ve anne adayları : )
Ben 04.08.2022 de transfer oldum.3.Gün 2 adet embriyo transfer edildi. Bugün transfer günü dahil 5 .gün. Transferin ertesi gününden itibaren çok yoğun bel ağrım var.Dinlenince biraz geçiyor gibi oluyor. Hareket edince başlıyor.Bel ağrısıyla birlikte tıpkı regli karın agrısı gibi de karnım ağrıyor. Kasık ağrıları da var.Birazda bulantı var. Ama bütün bunlar ilaçlardan sanırım.Birtek bel ağrısı progestandan kaynaklanır mı onu bilemedim. Yoğun bel ağrısı yaşayıp pozitif olan yada olmayan var mı ? Hastanedeki test gününü bekleyemeyeceğim 3.gün embriyosunda en erken ne zaman test yapılır ? Çatlatma iğnesini 9 gün önce yaptım.Etkisi geçmiştir heralde değil mi ?

Aynen sana katiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…