2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Ben De 6+4 üm canım, ama sanki hiç hamile değilim, hiç bir şey beni rahatsız etmiyor. Göğüslerim bile bir iki gündür hafif ağrımaya başladı. Benim de büyük ihtimalle ikiz. İki kese var biri geridendi. Kalp atışına gidince öğreneceğim

CANIM gıremedım bır kac gundur kacırdım gundemi
tek keseydı şimdi ikinci kese gorundumu ?
olabılıyormuymus oyle sonradan kese oluşumu.
zaten senın okadar yüksekti degerlerın hep ikiz dedik biz

CANIM gıremedım bır kac gundur kacırdım gundemi
tek keseydı şimdi ikinci kese gorundumu ?
olabılıyormuymus oyle sonradan kese oluşumu.
zaten senın okadar yüksekti degerlerın hep ikiz dedik biz
Canım hep 2 kese göründü. İlk gittiğimde çok küçük birkaç gün sonra gel, ben anlıyorum ama sen anlayamazsın dedi. İşte ikinci gidişimde de 1 tanesi netti diğeri değildi. Küçük dedi, etrafı kanlanmış olabilir dedi, gelişimi devam ederse takip edeceğiz falan. Bence de ikiz. Kalp atışında netleşecek

hadi hayırlısı saglıklısı olsunn canım ne zaman kalp atışı.
bende etrofem kullanmaya devam edıyorum 15 agustosta muayene var. ama bır kac gundur cıddı agrılarım kasıkta yumurtalıklarda anlayamadım nedendır ınsallah bır problem cıkmaz

Öncelikle hepinize selamlar,hiçbirnizi tanımıyorum ama o kadar cok okudum ki entrylerinizi sanki hepinizi yakından tanıyo gibiyim hatta bazı kişiler izlememde hala,hakkınızı helal edin.Dualarıma sizleri de dahil ettim.Bu günlerimde kendim gibi ilaçları içip iğneleri olan,o heyecanları yaşayan başkalarının olduğunu bilmek hüzne kapılmamı engelledi,tek olmadığımı hissettim.eşimin sperm azlığı sorunu vardı bende polikistik var,26 temmuzda 11 adet yumurtam toplandı,5i döllendi ve 30temmuzda 4.gün embriyosu 2 adet transfer edildi.İşlem yaptırdığımız hastane erkek interfilitesi üzerine uzmanlaştığı için kadınlarla ilgili testlerde eksiklikleri olduklarını fark edebiliyordum.6.günde kan verdim 1.20 cıktı.Umutlanmak istemedim ama eşimin heyecanını dualarını duydukça öyle derinden kalbim sızlıyor anlatamam size.Zaten 4.gün embryosu oldugu için testte tam olarak ne zaman görünür onu da bilemiyorum.Şu an hala beklemedeyim.Allahtan umut kesilmez biliyorum Dualarıma devam ediyorum.Allah bizler gibi safi duygularla el açıp yalvarıp evlat sahibi olmak isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Hepimiz birbirimizi o kadar iyi anlayabiliyoruz ki dualarımız bir hissettiklerimizi bizi bizden başka kimse anlayamaz Rabbim tez zamanda pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah İnan bende yıllardır uğraşıyorum şükürler olsun bugün pozitifi gördüm yazarken ağlıyorum bu duyguları yaşamayan anlayamaz Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın kucaklarımıza evlatlarımızı almayı nasip etsin inşallah

Bu konular herkezin bı merak konusu.aa kimdeymis sorun AA oldumu aman o doktora git aman ona gitme .herkezin bı lafı sözü var ama bilmiyorlar ki ne yollardan geçiyoruz neler yaşıyoruz.ben de kendimi bu blogda o kadar rahat hissediyorum ki.herkezde bı umut herkese bı dua .tanımıyoruz ama tanıyoruz gibi .isimlerimizin bile farklı olmasına rağmen birbirimiz için seviniyoruz .iyiki böyle bı sayfa var iyiki burayı bulabilmişim.dert ortakların benim hepinizi seviyorum ve rabbim hepimize pozitif haberleri vermeyi nasip etsin insallahhh

Amiiiiiinnnnnnn❤ rabbim seninde yüzünü güldürsün

Evet kalp atışını duyduğumuz gün benden de doktorum bir sürü test istedi. Sonuçlar 4 sayfa falandıBir sürü şeye bakılmış. Hem kan hem idrar verdim.

Maşallah çok sevindim tebrik ederimAllah hayırlı saglıklı bir gebelikle tertemiz sağlıklı doğum nasip etsin.Hayatımın şu döneminde anladım ki yapılan dualar,ağızdan cıkan sözler cok önemli.Dilerim gözyaşlarımızdan cok mutluluklarımız olsun.Benim test tarihim 11 agustos ve ikinci test 13 agustos dedi doktor.Rabbim hakkımızda hayırlısını saglıklısını versin inşallah

Cift koydu
Doğru bizim aynı gündü kan testi yarın seninde dimi
Canim benim hamileyim kan tahlilim pozitif

Aynen öyle biliyomusunuz,herkes nası vakit ayırıp merak ediyor,neden cocukları olmuyo diye,eşim tek çocuk,biz dört kardeşiz ben kardeşlerimle bile paylaşamadım eşimin durumunu.Kayınvalidem cok büyük konuşan ve böbürlenen bir kadınmış, ama o da son bir yıldır bana ‘hakkını helal et kızım’ der durur.İş yerinden izin aldımbu süreçte ve tüp bebek oldugunu belirtmiştim,departmandakiler cok meraklı.Ya sabır diye diye geçiştiriyoruz elh

Ayın 15 i 16 sı gibi çağırdılar canım. Estrofem bu ağrıları yapar mı bilmiyorum ama sen ara vermeden devam ettiğin için vücuduna ağır gelmiş olabilir ilaçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…