- 30 Aralık 2021
- 100
- 103
- 18
- 39
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #4.341
Merhaba ben ters rahimliyim sorun degilmis bende sordum cok sukur pozitif:)Mrb. Ters rahim olup transfer olan var mi? Bana sıkısık gitmem gerektigi soylendi ama gerek yok diye okudum internette.
Gözün aydın cnm kaçıncı günündü bide kaçıncı gün embriyosuyducanim
Merhaba canım benim 5. Gun embriyo bugun 11. Gun yarın sabah kan vericemGözün aydın cnm kaçıncı günündü bide kaçıncı gün embriyosuydu
Cok saol canim yaa aminn saglikla almayi evlatlarımızi nasip etsin rabbim. 11. GunumGözün aydınnnnnnn canımkaçıncı günün oldu çok sevindim Rabbim kavuştursun evlatlarımıza
Doğru bizim aynı gündü kan testi yarın seninde dimiCok saol canim yaa aminn saglikla almayi evlatlarımızi nasip etsin rabbim. 11. Gunum
Çok şişti benim de karnım, davul gibiyimBen öyleyim bugün yaa midem çok şiş ilaçlardan heralde
Evet canim yarin benim sabah erkenden vericem testiDoğru bizim aynı gündü kan testi yarın seninde dimi
Kan değerinden de haberdar et cnmMerhaba canım benim 5. Gun embriyo bugun 11. Gun yarın sabah kan vericem
EvetÇok şişti benim de karnım, davul gibiyim
Benim rahmim ters canım sıkışık gittim genede ters düz hiç farketmez yaniMrb. Ters rahim olup transfer olan var mi? Bana sıkısık gitmem gerektigi soylendi ama gerek yok diye okudum internette.
Yamuk ne demekmis ya, ilk defa duydum. Bir sakincasi yoksa o yuzden soylememislerdir. Benimkisini dr. karin ultrasonu bile koyar koymaz retrovert diyor. Ilk gebeligimden sonra oldu muhtemelen. Dogumdan sonraki ilk muayenemde soylemisti dr. anlayamamistim. Belki de dogustandir ama daha once hic soylenmemistiCanım bana transfer esnasında rahmin yamuk dediler oysaki rahim filmi de çekilmiştim önceden
Sorun olmadigini biliyorum cnm. Dogal gebelige bile engel degil. Saglicakla kucagina al insallah. Ben idrara sıkısık olmam gerekip gerekmedigini sormak istemistim. Bizim rahmimiz mesane ustune degil de sirta dogru geriye baktigindan mesanenin dolu olmasi bisey ifade etmiyormus. Oyle okudum ama dogrusu nedir bilmiyorum. Bana sıkısık gelmem gerektigini soylediler ama bu durumu atlamis olabilirler diye dusundum.Merhaba ben ters rahimliyim sorun degilmis bende sordum cok sukur pozitif:)
Anladim cnm tskler. Bir embriyologun videosunda denk geldim bugun. O yuzden atladilar mi acaba diye dusundum. Cok iyi oldu cvp vermenBenim rahmim ters canım sıkışık gittim genede ters düz hiç farketmez yani
Tamam canim yarin sabah hemen yaptıracam tahliliKan değerinden de haberdar et cnm
Doktor sıkışık aldi canim benim oyle istedi bende deSorun olmadigini biliyorum cnm. Dogal gebelige bile engel degil. Saglicakla kucagina al insallah. Ben idrara sıkısık olmam gerekip gerekmedigini sormak istemistim. Bizim rahmimiz mesane ustune degil de sirta dogru geriye baktigindan mesanenin dolu olmasi bisey ifade etmiyormus. Oyle okudum ama dogrusu nedir bilmiyorum. Bana sıkısık gelmem gerektigini soylediler ama bu durumu atlamis olabilirler diye dusundum.
Helal kızBen yaptım test
ben de de aynı düşünce var.bunca emek vermişiz diyorum bi yandan da.devam ediyim diyorum ama kararsızımKızlar doktorunu değiştiren var mı? Kalp atış dan sonra değiştirmeyi düşünüyorum çok maliyetli ama bir yandan da ilaçlar falan ne zaman bırakacağım belli değil farklı doktora gidince de karışır mı diye korkuyorum
Ben konuşup sonrasında da iyi bir doktor bulup değiştireceğim mecbur hem maliyet hem de çok bekliyorum oda ayrıca stresben de de aynı düşünce var.bunca emek vermişiz diyorum bi yandan da.devam ediyim diyorum ama kararsızım
Gebelik rutinleri var kan testleri istedi ama ben doktor değiştirdim o henüz bişey demediHerkese merhaba
İyi haftalar diliyorum güzel haberler alacağımız
7.haftaya girmek üzereyim. Bebeğin kalp atışlarını duyduk çok şükür. Doktor bu süreçte genel kontroller için bir sürü test istedi. Bu haftalarda yaptıranlar var mı merak ettim
Ben değiştirdim valla çok şükür yeni hekimimde çok iyi zatenBen konuşup sonrasında da iyi bir doktor bulup değiştireceğim mecbur hem maliyet hem de çok bekliyorum oda ayrıca stres
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?