2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Canım bana transfer esnasında rahmin yamuk dediler oysaki rahim filmi de çekilmiştim önceden
Yamuk ne demekmis ya, ilk defa duydum. Bir sakincasi yoksa o yuzden soylememislerdir. Benimkisini dr. karin ultrasonu bile koyar koymaz retrovert diyor. Ilk gebeligimden sonra oldu muhtemelen. Dogumdan sonraki ilk muayenemde soylemisti dr. anlayamamistim. Belki de dogustandir ama daha once hic soylenmemisti insan ilk duyunca şok oluyor ama gebelik acisindan bir sakincasi yok. Ilk gebeligim dogal ve cabuk olmustu.

Merhaba ben ters rahimliyim sorun degilmis bende sordum cok sukur pozitif:)
Sorun olmadigini biliyorum cnm. Dogal gebelige bile engel degil. Saglicakla kucagina al insallah. Ben idrara sıkısık olmam gerekip gerekmedigini sormak istemistim. Bizim rahmimiz mesane ustune degil de sirta dogru geriye baktigindan mesanenin dolu olmasi bisey ifade etmiyormus. Oyle okudum ama dogrusu nedir bilmiyorum. Bana sıkısık gelmem gerektigini soylediler ama bu durumu atlamis olabilirler diye dusundum.

Doktor sıkışık aldi canim benim oyle istedi bende de

Ben yaptım test
Helal kız çok sevindim bu grubun bı test yapmaya o ben kaldım yarın gidiyordum sözde doktoruma gününden önce gelmeni istemiyorum son bir gün daha bekle canım dedi .salı gününü ilka inatladilar kizlar .hayırlısı olsun.ama senin için çok mutlu oldum tekmi ikizmi senin

Herkese merhaba
İyi haftalar diliyorum güzel haberler alacağımız
7.haftaya girmek üzereyim. Bebeğin kalp atışlarını duyduk çok şükür. Doktor bu süreçte genel kontroller için bir sürü test istedi. Bu haftalarda yaptıranlar var mı merak ettim

ben de de aynı düşünce var.bunca emek vermişiz diyorum bi yandan da.devam ediyim diyorum ama kararsızım

Gebelik rutinleri var kan testleri istedi ama ben doktor değiştirdim o henüz bişey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…