- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
Göğüs hassasiyeti yaşıyorum bir de ilaçlardan kaynaklı muhtemelen. Estrofemden şüpheleniyorumAyni gün transfer olduk. Baska belirtiniz vaarmi
Ben de merak ediyordum sizi, hayırlı haberler inşallahSlm cnm yok günümde yapacağız eşime sözüm varmalum tatil geziyoruz dinleniyorum vs öyle geçiyor işte az kaldı
Bu süreçte duygular çok değişken oluyor. İnşallah güzel haberi alacaksınız, pozitif düşününKızlar benim bugün 7. Günüm aşırı melankoliğim, göğüs hassasiyetim azaldı gibi tabi bu biraz endişe yarattı bende. Onun dışında adet ağrısından daha farklı bir doluluk hissi var ama bugün sürekli ağlama hallerindeyimsalya sümük çok fenayım 3. Transferim hiç birindeki hissettiklerim gibi değil bunların yanına birde sersemlik bırakıyorum
İnşallahBu süreçte duygular çok değişken oluyor. İnşallah güzel haberi alacaksınız, pozitif düşünün
Bende 3 gunde bir proluton igne oluyorum. Estrofemde gunde 6 tane + 4 tane de fitilseklinde kullaniyorum gunde 10Göğüs hassasiyeti yaşıyorum bir de ilaçlardan kaynaklı muhtemelen. Estrofemden şüpheleniyorumGünde 8 tane kullanıyorum, bir de 3 günde 1 proluton iğne oluyorum. Bacaklarım kendine gelmeden 3 gün geçiveriyor
Benim dr da öyle dedi. Sadece kabız olup ıkınma yapmayın dediCanım hapşırmak öksürmek bi sıkıntı yaratmaz dedi doktorum bende grip oldum sormuştum ona
Sizin kacinci gun embriyosuyduGöğüs hassasiyeti yaşıyorum bir de ilaçlardan kaynaklı muhtemelen. Estrofemden şüpheleniyorumGünde 8 tane kullanıyorum, bir de 3 günde 1 proluton iğne oluyorum. Bacaklarım kendine gelmeden 3 gün geçiveriyor
5. Gün embriyosu sizin kaçıncı gün?Sizin kaçıncı gun embriyosuydu
Allah hepimizin yardımcısı olsunBende 3 gunde bir proluton igne oluyorum. Estrofemde gunde 6 tane + 4 tane de fitilseklinde kullaniyorum gunde 10
Benim 3. Gün5. Gün embriyosu sizin kaçıncı gün?
Kızlar günaydın, ben bu sabah test perileri tarafından uyandırıldım ve bir normal test vardı yanımda ondan yaptım. Silik bir çizgi göründü, 8. Günüm biraz daha koyu olur varsa diyordum ama ne dersiniz?
Tebrik ederim hayırlı olsunKızlar günaydın, ben bu sabah test perileri tarafından uyandırıldım ve bir normal test vardı yanımda ondan yaptım. Silik bir çizgi göründü, 8. Günüm biraz daha koyu olur varsa diyordum ama ne dersiniz?
Geçmiş olsun ilaç kullanırken adet olmazsın lekelenme bir çok kişide oluyor içini ferah tutKızlar sabah çok hafif lekenlenmem oldu hiç bir transferde yaşamamıştım ama karın ağrısı da var. İlaçları kullanırken adet olmam değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?