2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Kızlar benim bugün 7. Günüm aşırı melankoliğim, göğüs hassasiyetim azaldı gibi tabi bu biraz endişe yarattı bende. Onun dışında adet ağrısından daha farklı bir doluluk hissi var ama bugün sürekli ağlama hallerindeyim salya sümük çok fenayım 3. Transferim hiç birindeki hissettiklerim gibi değil bunların yanına birde sersemlik bırakıyorum

Bu süreçte duygular çok değişken oluyor. İnşallah güzel haberi alacaksınız, pozitif düşünün

Kızlar merhaba hepinize moral olsun diye yazacağım. Öncelikle inşallah hepiniz hayırlı zamanda pozitifleri görürsünüz. Ben şubatta transfer oldum. Taze transferdi erkek infertilitesi vardı eşimde çok az sperm vardı binlerdeydi ve o transferimde o kadar çok bel ağrısı yaşadım ki göğüslerim şiş ve acıyordu transferden de 30 dk sonra tuvalete gitmiştim ve vicdan yapmıştım ama asla ve asla beslenmeme dikkat etmiyordum ne bulduysam yemiştim. Cikolata cigkofte akliniza ne gelirse. Ve asiri derece de stresliydim herkese satasiyordum. Ve tabiki sonuc negatif oldu. İkinci transferim ise haziranda oldu. Transferden hemen sonra surguye yaptim 1 dk bile gecmeden tuvalete gitmek yerine dedim yatarak yapayim 1 saat hastanede kaldim daha sonrasi eve donerken ani fren yaptik kaza yapacaktik yoksa ve cama yapistim dedim bu gitti tutmaz ama takmadim kafama eve geldik gazımda bitmedi af edersiniz surekli cikartmaya calistim bazen unutup ikindim bazen egildigim oldu bazen uzandigim ama asla kendimi zorlamadim ve takmadim beslenmeye gelince de agzima sagliksiz hicbir sey surmedim isteyene de beslenme konusunda fikir veririm. Ve en sonunda 7. Gunumde amaan bu da tutmadi nasil olsa diye idrar testi yaptim tabi yine takmadim yoktur yalanci pozitiftir derken 8. Gunde kanda 171 i gordum carsamba da kese icin insallah randevum var. Diyecegim su ki kendinizde asla belirti aramayin herkesin vucudu farkli nolur strese ve beslenmenize cok dikkat edin kendinizi koruyun yatin dinlenin ama kansermiş gibi davranmayin kendinize siz hastalikli değilsiniz ama gidipte agir kaldirip surekli de yurumeyin

Bende 3 gunde bir proluton igne oluyorum. Estrofemde gunde 6 tane + 4 tane de fitilseklinde kullaniyorum gunde 10

Kızlar günaydın, ben bu sabah test perileri tarafından uyandırıldım ve bir normal test vardı yanımda ondan yaptım. Silik bir çizgi göründü, 8. Günüm biraz daha koyu olur varsa diyordum ama ne dersiniz?

Erken test kadar hassas değil sonuçta normal test. Ve en silik çizgi bile her halükarda pozitif
Tebrikler
Sağlıkla ve mutlulukla tamamına ersin süreciniz.

Kızlar günaydın, ben bu sabah test perileri tarafından uyandırıldım ve bir normal test vardı yanımda ondan yaptım. Silik bir çizgi göründü, 8. Günüm biraz daha koyu olur varsa diyordum ama ne dersiniz?
Tebrik ederim hayırlı olsunBence 8.güne göre çok iyi çıkmış kaçıncı gün embriyosuydu acaba

Kızlar merhaba ben de 7 temmuzda 3.gün embriyosu transferi oldum evde test yapmamak için zor tutuyorum kendimi ya Siz de durumlar nasıl

Kızlar sabah çok hafif lekenlenmem oldu hiç bir transferde yaşamamıştım ama karın ağrısı da var. İlaçları kullanırken adet olmam değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…