2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Kızlar günaydın, ben bu sabah test perileri tarafından uyandırıldım ve bir normal test vardı yanımda ondan yaptım. Silik bir çizgi göründü, 8. Günüm biraz daha koyu olur varsa diyordum ama ne dersiniz?
Hayirlisi olsun, gayet net cikmis. Saglikla ilerlesin insallah, kucaginiza da saglikla almak nasip olsun

Kızlar sabah çok hafif lekenlenmem oldu hiç bir transferde yaşamamıştım ama karın ağrısı da var. İlaçları kullanırken adet olmam değil mi?
Bende sabah aynısını yaşadım çok hafif pembemsi lekelenmem oldu,doktorumu aradım coraspin sebep olabiliyormuş.onu test gününe kadar kesmemi söyledi.doktoruna bi sor istesen belki aynı sebepten olabilir

Kızlar günaydın, ben bu sabah test perileri tarafından uyandırıldım ve bir normal test vardı yanımda ondan yaptım. Silik bir çizgi göründü, 8. Günüm biraz daha koyu olur varsa diyordum ama ne dersiniz?
Maşallah pozitif hiç belirtiniz var mıydı bugün benim 6.günüm ama hiç belirtim yok

Benim negatif kızlar çok üzgünüm, 8,32 çıktı sonucum

Ne kadar kendimizi her sonuca hazırlıyoruz desek de o üzüntüyü yaşayan biliyor. Benim ilk transferimde bu değer bile çıkmamıştı, sizin bir yükselme olmuş ve genelde bu durumu olumlu yorumlayıp varsa embriyonuz hemen tekrar transfer öneriyorlar.
Eminim kısa sürede yeniden deneme hevesi ve planlarıyla bugün hissettikleriniz hafiflemeye başlayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…