- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.001
Tebrikler, 8. Gün ve normal test, gayet güzelKızlar günaydın, ben bu sabah test perileri tarafından uyandırıldım ve bir normal test vardı yanımda ondan yaptım. Silik bir çizgi göründü, 8. Günüm biraz daha koyu olur varsa diyordum ama ne dersiniz?
Bende birazdan gideceğim lekelenmenin üzerine hemşire test verin dediTest vermeye gidiyorum dua edin lütfen
Hayırlısıyla git, hayırlı haberlerle gel canım inşallahTest vermeye gidiyorum dua edin lütfen
Hayirlisi olsun, gayet net cikmis. Saglikla ilerlesin insallah, kucaginiza da saglikla almak nasip olsunKızlar günaydın, ben bu sabah test perileri tarafından uyandırıldım ve bir normal test vardı yanımda ondan yaptım. Silik bir çizgi göründü, 8. Günüm biraz daha koyu olur varsa diyordum ama ne dersiniz?
Test vermeye gidiyorum dua edin lütfen
Bende birazdan gideceğim lekelenmenin üzerine hemşire test verin dedi
2 temmuzdu canım. İnşallah güzel olur sonuçGuzel haberlerinizi bekliyoruz kizlarrr.
Transfer gunleriniz ne zamandi??
Bende sabah aynısını yaşadım çok hafif pembemsi lekelenmem oldu,doktorumu aradım coraspin sebep olabiliyormuş.onu test gününe kadar kesmemi söyledi.doktoruna bi sor istesen belki aynı sebepten olabilirKızlar sabah çok hafif lekenlenmem oldu hiç bir transferde yaşamamıştım ama karın ağrısı da var. İlaçları kullanırken adet olmam değil mi?
Maşallah pozitif hiç belirtiniz var mıydı bugün benim 6.günüm ama hiç belirtim yokKızlar günaydın, ben bu sabah test perileri tarafından uyandırıldım ve bir normal test vardı yanımda ondan yaptım. Silik bir çizgi göründü, 8. Günüm biraz daha koyu olur varsa diyordum ama ne dersiniz?
Hayırlı haberlerle dön inşallah2 temmuzdu canım. İnşallah güzel olur sonuç
Hiç bir belirti yok aksine çok olumlu da hissetmiyorum kendimi tamamen negatife hazırladım ama işte o kadar çok emek veriyoruz ki ne kadar hazırladık desekte güzel haber almak için onca ilaca ve psikolojik yıpranmaya katlanıyoruzHayırlı haberlerle dön inşallahBelirtin varmıydı
4 Temmuz transfer günüm 2 adet pgtli 5. Gün embriyosu transfer edilmişt. Şuan lekelenmem artarak devam ediyor bence adet oluyorum elim ayağım boşaldıGuzel haberlerinizi bekliyoruz kizlarrr.
Transfer gunleriniz ne zamandi??
Yok öyle düşünme dr.git kafan karıştiysa stres iyi değil canim4 Temmuz transfer günüm 2 adet pgtli 5. Gün embriyosu transfer edilmişt. Şuan lekelenmem artarak devam ediyor bence adet oluyorum elim ayağım boşaldı
Kaçıncı gün canim , belki gec tutunmadir bekle bence canimBenim negatif kızlar çok üzgünüm, 8,32 çıktı sonucum
10. Gün bu gün 5. Gün embriyosuydu sanmıyorum yüksek olması gerekirdi bu günKaçıncı gün canim , belki gec tutunmadir bekle bence canim
Kkacinci gununuzdu ki belki artarBenim negatif kızlar çok üzgünüm, 8,32 çıktı sonucum
Rahat ol, iyi düşün belki de iki embriyoda yerleşiyordur o yüzden bu belirtiler vardır4 Temmuz transfer günüm 2 adet pgtli 5. Gün embriyosu transfer edilmişt. Şuan lekelenmem artarak devam ediyor bence adet oluyorum elim ayağım boşaldı
10. Günüm hiç sanmıyorum doktora ulaşmaya çalışıyorum ilacı bırakayım mı diyeKkacinci gununuzdu ki belki artar
Benim negatif kızlar çok üzgünüm, 8,32 çıktı sonucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?