- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.021
Hala lekelenme gibiyse yerleşme kanaması olamaz mı, olumsuz durumu en son düşün lütfen4 Temmuz transfer günüm 2 adet pgtli 5. Gün embriyosu transfer edilmişt. Şuan lekelenmem artarak devam ediyor bence adet oluyorum elim ayağım boşaldı
Tebrik ederim hayırlı olsunBence 8.güne göre çok iyi çıkmış kaçıncı gün embriyosuydu acaba
Embriyom var ama malesef pozitif hislerim yok, doktordan haber bekliyorum ilaçları bırakmalı mıyım diye çünkü akşam iğnem varNe kadar kendimizi her sonuca hazırlıyoruz desek de o üzüntüyü yaşayan biliyor. Benim ilk transferimde bu değer bile çıkmamıştı, sizin bir yükselme olmuş ve genelde bu durumu olumlu yorumlayıp varsa embriyonuz hemen tekrar transfer öneriyorlar.
Eminim kısa sürede yeniden deneme hevesi ve planlarıyla bugün hissettikleriniz hafiflemeye başlayacak.
Gözünüz aydın, çok sevindiiiiim5.gün embriyosu benim tek. Biraz daha bekleyince daha da koyulaştı, gözümü açamadan test yapıp yollamışım resmen. Burada aynı şeyleri yaşadığımız için ilk burada paylaşma ihtiyacı duydum.
Doktorunuza mutlaka danışın ama yerleşme kanaması da olabilir ki inşallah öyledir4 Temmuz transfer günüm 2 adet pgtli 5. Gün embriyosu transfer edilmişt. Şuan lekelenmem artarak devam ediyor bence adet oluyorum elim ayağım boşaldı
Korku ve endişe o kadar güçlü duygular ki tüm vücudu ele geçiriyorHala lekelenme gibiyse yerleşme kanaması olamaz mı, olumsuz durumu en son düşün lütfen
Çok okudum eski başlıklarda lekelenmeler kanamalar sonrasında sağlıkla devam eden gebelikler
Benimde bugun 6. Gunum hicbir sey hissetniyorum kesin olmadi diyorum
Evet çok doğru tabiki öyle ama insan kendinde bir belirti ariyorBen 5. Ve 6. Gün resmen 0 belirti yaşadım, 7.gün de adet günüm yaklaştığı için kasık ağrılarım başladı, lütfen belirtiye bakmayın, hazır bir ağrı sızınız yokken bugünü keyifle geçirin, aksi kanıtlanana kadar hepimiz hamile sayılırız sonuçta.
Merhabalar Temmuz anne adayları bende dünden beri idrar testi yapıyorum hep negatif kan testi vermeye gideceğim birazdan ama negatife alışmam gerekecek galiba olmadı gibi bi silik çizgi çıkar oda yok maalesef
Evet çok doğru tabiki öyle ama insan kendinde bir belirti ariyor
Gözünüz aydınKızlar günaydın, ben bu sabah test perileri tarafından uyandırıldım ve bir normal test vardı yanımda ondan yaptım. Silik bir çizgi göründü, 8. Günüm biraz daha koyu olur varsa diyordum ama ne dersiniz?
Yok hayır sorum değil 5. Gün embriyosu bugün 7. Günümdeyim ama sabırsızım açıkçasıKaçıncı gününüzdü, kaçıncı gün embriyosu? Daha önce de yazdıysanız kusura bakmayın tekrar tekrar sormuş oldum ama.
Yaptığınız test normal kaset gebelik testi mi? Yoksa şu erken gebelik testlerinden mi?5.gün embriyosu benim tek. Biraz daha bekleyince daha da koyulaştı, gözümü açamadan test yapıp yollamışım resmen. Burada aynı şeyleri yaşadığımız için ilk burada paylaşma ihtiyacı duydum.
Doktorum 2 gün sonra tekrar test dedi umarım yükselir ama hiç umudum yok
İnşallah öyledir dilerim bu yolda emek veren herkes o mutlu haberi alır5 in üzerinde olması umut var demektir hala seninlelerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?