2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

4 Temmuz transfer günüm 2 adet pgtli 5. Gün embriyosu transfer edilmişt. Şuan lekelenmem artarak devam ediyor bence adet oluyorum elim ayağım boşaldı
Hala lekelenme gibiyse yerleşme kanaması olamaz mı, olumsuz durumu en son düşün lütfen
Çok okudum eski başlıklarda lekelenmeler kanamalar sonrasında sağlıkla devam eden gebelikler

Tebrik ederim hayırlı olsunBence 8.güne göre çok iyi çıkmış kaçıncı gün embriyosuydu acaba

5.gün embriyosu benim tek. Biraz daha bekleyince daha da koyulaştı, gözümü açamadan test yapıp yollamışım resmen. Burada aynı şeyleri yaşadığımız için ilk burada paylaşma ihtiyacı duydum.

Embriyom var ama malesef pozitif hislerim yok, doktordan haber bekliyorum ilaçları bırakmalı mıyım diye çünkü akşam iğnem var

4 Temmuz transfer günüm 2 adet pgtli 5. Gün embriyosu transfer edilmişt. Şuan lekelenmem artarak devam ediyor bence adet oluyorum elim ayağım boşaldı
Doktorunuza mutlaka danışın ama yerleşme kanaması da olabilir ki inşallah öyledir İlk tüp bebek denememde sık sık kahverengi lekelenme ardından da pembe lekelenme olmuştu ve pozitifti sonucum

Hala lekelenme gibiyse yerleşme kanaması olamaz mı, olumsuz durumu en son düşün lütfen
Çok okudum eski başlıklarda lekelenmeler kanamalar sonrasında sağlıkla devam eden gebelikler
Korku ve endişe o kadar güçlü duygular ki tüm vücudu ele geçiriyor hala lekelenme aktif kanama başlamadı henüz dualarınızı eksik etmeyin lütfen

Benimde bugun 6. Gunum hicbir sey hissetniyorum kesin olmadi diyorum

Ben 5. Ve 6. Gün resmen 0 belirti yaşadım, 7.gün de adet günüm yaklaştığı için kasık ağrılarım başladı, lütfen belirtiye bakmayın, hazır bir ağrı sızınız yokken bugünü keyifle geçirin, aksi kanıtlanana kadar hepimiz hamile sayılırız sonuçta.

Merhabalar Temmuz anne adayları bende dünden beri idrar testi yapıyorum hep negatif kan testi vermeye gideceğim birazdan ama negatife alışmam gerekecek galiba olmadı gibi bi silik çizgi çıkar oda yok maalesef

Evet çok doğru tabiki öyle ama insan kendinde bir belirti ariyor

Merhabalar Temmuz anne adayları bende dünden beri idrar testi yapıyorum hep negatif kan testi vermeye gideceğim birazdan ama negatife alışmam gerekecek galiba olmadı gibi bi silik çizgi çıkar oda yok maalesef

Kaçıncı gününüzdü, kaçıncı gün embriyosu? Daha önce de yazdıysanız kusura bakmayın tekrar tekrar sormuş oldum ama.

Benim de negatif cıktı hanımlar herseyin hayırlısı olsun kendimi hazırlamıştım zaten artık dondurulmuslrla yola devam edeceğim 9 donmus embriyom kaldı transfer edilen bebeğin bu dünya da yiyecek ekmeği yokmus ne diyim Allah hayırlısını versin bU yolda yürüyen herkesin Allah yardımcısı olsun kucagını Bos bırakmasın

5.gün embriyosu benim tek. Biraz daha bekleyince daha da koyulaştı, gözümü açamadan test yapıp yollamışım resmen. Burada aynı şeyleri yaşadığımız için ilk burada paylaşma ihtiyacı duydum.
Yaptığınız test normal kaset gebelik testi mi? Yoksa şu erken gebelik testlerinden mi?

S
elam kizlar , bende dun basladim tedaviye suan 3 yumurtam var buna da sukur malum amh dusuk olunca yumurta da az oluyor, 5. Gune yollamak istiyorum aslinda bu sefer ama az yumurta olursa elimizde o riske girmeyiz dedi doktor bakalim neler bekliyor beni. Fiystlarin masallahi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…