• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Valla opudan sonra kahve, seker, karbonhidrat hepsi şaha kalkti. Kuruyemis, avokado, polen, spor hatta takviye biraktim ☺️ Sadece astim ilaclarimi birakmistim onlara basladim. Zaten bir hafta kendime gelemedim ben ya. 30-40 yumurtasi olanlari dusunemiyorum ben 6 tanede pert 😅 Biraz ceki duzen vereyim kendime 🤗
Transfere kadar ufaktan bir detox yaparsın sen kuzum, amaç seni daha sağlıklı dinç olman yoksa bebişlere bir etkisi yok bence 😀 bu arada ben 1 aydır şekeri ve gluteni kestim ☹️☹️ Rüyamda makarnalar görüyorum 😁

Kızlar ben idrar testi yaptım. 5. Gün dondurulmuş çift embriyo, transferin 7. Günü :-)

Eklentiler

• IMG_20220720_083448.webp
    IMG_20220720_083448.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 70
Günaydın kızlar
16 temmuzda transferim oldu benim de. 2 tane transfer edildi. Ara ara kasık ağrım oluyor dünden beride göğüslerim hassas. Bakalım hakkımızda hayırlısı
Aynıyız canım bende 16 temmuzda transfer oldum 2 tane 5. Gün
Benim 3. Denemem kasık agrisi batmabendede oluyor ama öncekilerdede olmuştu o nedenle hjc biseye yoramıyorum
İnş hepimizde güzel sonuçlar aliruz

Neredeyse şiddetli diyebileceğim şekilde regl ağrılarım var benim de. o yüzden size de sordum aslında standart döngüme göre adet günüm geldi ondan ağrıyor olabilir mi acaba
Bende 7 temmuzda transfer oldum şiddetli ağrılarım oldu bir ara duruldu şimdide bel ağrısı çekiyorum. Bunlar haricinde göğüs hassasiyeti fln olmadı henüz. Benimde regl günlerim bu ara, dilerim o yüzdendir. Hepimizin içindeki bu kuruntular bir an önce feraha çıkar inşallah 🙏

Teşekkür ederim canım, kan testinde de çıkar ama vermeyeceğim. Doktor zaten 14.güne verdi kan testini, tekrar tekrar vermemem için, o tarihi bekleyeceğim 🤗
Evet aslında doğru canım
çünkü ben 6-8-10-12 gün derken 4 kere kan vermiş oldum 😀
Allahtan doktor ptesi kontrole çağırdı da kan vermekten kurtuldum

Back
X