Benim surecim çok hızlı gelişti iki catlatma ignesi sonrasi rahim filminde tüplerim kapali çıktı geçen hafta tuplerimi aldirdim marta başında inşallah tüp bebege başlayacağız ilk adetle 🙃 cok bilgisizim o yüzden süreç hakkında 🥲
Tüpler kapalıysa neden aldırdınız acaba benimde sağ kapalı kısmen

Amin canim benim yarın kaçta ameliyat insallah iyi geçsin 🙏 izmir medicalparkta oldum tüpler direk alındı
Benim öglen 2 de nasipse 12 de yatış ayıptır söylemesi lavman yaptırdulr bugün saat 4 ten beri bayılcam resmen😂 4 ten beri sadece sıvı besleniyorum açlık da vurdu yarın girene kadar ne yapıcam bilmiyorum

Benim öglen 2 de nasipse 12 de yatış ayıptır söylemesi lavman yaptırdulr bugün saat 4 ten beri bayılcam resmen😂 4 ten beri sadece sıvı besleniyorum açlık da vurdu yarın girene kadar ne yapıcam bilmiyorum
Aaa ciddi mi bana yapmadilar ve cok stres olmustum🙈 aksam 8 den sonra yemek su hicbisey almadim sabah 7 buçukta da ameliyata girdm. Uyanamadan almaları çok iyi olmustu korkmaya firsatim kalmamisti😂 hadi cok guzek gecicek inşallah bak benim bir hafta oldu iyilesti bile yaraalar 🥰

Ben 2.tedavime bugün başladım kayseride yaş 28 amh düşük ilkde yumurta kalitesizdi iptal oldu şimdi sil baştan yaptık hayırlısı 🤔
Hayırlısı olsun umarım güzel haberler alirsiniz başarılı geçer bu deneme🙏😇 bende adet donemimi bekliyorum başlamak için tedaviye

Serum verirler size açlığınızı hissetmezsiniz cok gecmis olsun şimdiden biz tüpsüzler olarak gecmis olsun diliyoruz 😂😂 S_lidya S_lidya

Ben 2.tedavime bugün başladım kayseride yaş 28 amh düşük ilkde yumurta kalitesizdi iptal oldu şimdi sil baştan yaptık hayırlısı 🤔
İğneden ziyade bol bol meyve yeyin sabah kahvaltisinda haslanmis yumurta bi tane olsun mutlaka bide daha kaliteli olmasi icin imternetten bakin

Merhaba kizlar 😊 Bende burda yerimi alayım dedim yarın testleri halledip adetin 2. Günü başlıyoruz Allah'ın izni ile 🥰

İnsallah hosgeldin bu arada konuscak birini ariyordum heralde 😂 sizin tüp bebege baslama nedeniniz neydi
Hoşbuldum ben polikistik over hastasiyim 5 yıldır evliyim olmayacağını bildiğimiz için hiç korunmadik olmadı da maalesef en son artık yapalım diyerek başladık son çaremiz 😊
Sizin peki

Back
X