- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
Ahh miniğin sana sımmsıkı tutunsun inşallahhh sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnEvet asla randevu saatinde giremiyorsun çok kalabalık,riskli gebelik olduğu için ona gidiyorum yoksa özel hastaneye üçte bir fiyatına giderdim sanırım. İnşallahşuanda fitil progestan kullanıyorum sadece kanama oldukça da pruloton vuruluyorum.
Kan akışı da önemli çok oturmayın diyor okuduğum çoğu doktor.. Ani hareketlerden kendini yorma yeter.. Az kalmış sonucu öğrenmeneeEn yakın arkadaşımın düğünü var bugün düğündeyim şuanHe oturuyorum tabiki oynamıyorum ama mecburdum gelmeye Allahım korusun , ben önlemimi alıyorum sonrası Allaha emanet Bugün 7. Günü bebeklerin ya tutunmuşlardır tutundularsa
Aynen bakalım nasipse öğrenicez az kaldıKan akışı da önemli çok oturmayın diyor okuduğum çoğu doktor.. Ani hareketlerden kendini yorma yeter.. Az kalmış sonucu öğrenmenee
İnsallah tutunmuslardir da düğün müzikleriyle egleniyorlardir icerdeEn yakın arkadaşımın düğünü var bugün düğündeyim şuanHe oturuyorum tabiki oynamıyorum ama mecburdum gelmeye Allahım korusun , ben önlemimi alıyorum sonrası Allaha emanet Bugün 7. Günü bebeklerin ya tutunmuşlardır tutundularsa
Evet 12.haftaya kadar her ilaca devam diyor direk. Ben de yeni bıraktım diğer iğneleri. Kan sulandırıcıyı sonuna kadar devam ediyorlar benim kanamam olduğu için bıraktık. Ben tedaviden sonra oraya hiç gitmedim bir kaç defa telefonda konuştum sadece. O yüzden Urfa’daki doktoruma göre hareket ediyorum. Teşekkür ederim Allahım nasip eder miniklerime kavuşmayı inşallah.Ahh miniğin sana sımmsıkı tutunsun inşallahhh sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn
Zeki Akkumda tüp bebek yaptıran arkdsm 4 aya kadar göbekten koldan ve kalçadan iğne vuruldum dediydi o gözümü korkutuyor..gerçi herkesin süreci farklıdır.. Gerçi sağlıkla pozitif olsun da her şeye dayanırız
Anladımm canım. İkizlerin mi olacakEvet 12.haftaya kadar her ilaca devam diyor direk. Ben de yeni bıraktım diğer iğneleri. Kan sulandırıcıyı sonuna kadar devam ediyorlar benim kanamam olduğu için bıraktık. Ben tedaviden sonra oraya hiç gitmedim bir kaç defa telefonda konuştum sadece. O yüzden Urfa’daki doktoruma göre hareket ediyorum. Teşekkür ederim Allahım nasip eder miniklerime kavuşmayı inşallah.
İnşallahİnsallah tutunmuslardir da düğün müzikleriyle egleniyorlardir icerde
Evet teşekkür ederimAnladımm canım. İkizlerin mi olacak2 embriyo transferi oluyor mu 35 yaş altınaa.. Ben de ikiz olsun istiyorum tabi bire de razıyım da sağlıklı olsun yeter ki
Hayır onun yaptığı aynı görevi oksapar yapar ayrıca oksapar kanamayı arttırmaz çok geçmiş olsunKızlar kahverengi ara ara leke çok açık renk ve sarı lekelenmelerim 6. Günden beri devam ediyor. Bu gün pozitif sonuç aldım doktoruma bildirdim fitilin kahvemsi sarımsı renkte geldiğini. Doktorum coraspirini kesmemi oksapar iğneye ve diğer tüm ilaçlara devam etmemi söyledi. Coraspirini kesmem kötü bi sonuç doğurur mu korkuyorum
Ahh tabi tabi bilmez miyim hepimiz ayni yolun yolcusuyuz canim30 yaşındayım canım.. Ah her umuda tutunuyoruz ya tutarsa diye denemediğim şey kalmadı..
Onları yapmadıysa yapar bu sefer mutlaka ayy iyi daha 5 embriyon varmış şansın yüksekBen de merak ediyorum ne diyecek belki iste rahim filmi cizik atma vs isteyecektir. Vardi 5 tane daha şükür olsun
Evet doktorumuz aynı konuşmuştuk ya ..Senin doktor da mi Mustafa beydi
Çıktığımız güzel ay ve bayram hürmetine inşallah yüzün gülerek çıkarsın 3. Tedavinden Rabbim hakkında hayırlısını nasip eylesin inşallah 2 si de seninledirKızlar iyi bayramlar aranıza yeni katıldım eski yazışmalarınızı okudum enerjiniz süper. 33 yaşındayım 3. Denemem ilki kimyasal ikincisi hiç tutmadı. 26 nisanda çift 4. Gün embriyosu transfer edildi. İki gündür sadece kasıklarım biraz ağrıyor. Normal regl günlerimde asla ağrım olmaz. İyi dileklerinize ihtiyacım var dualarınıza ihtiyacım var inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Anladım canımm sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhEvet teşekkür ederimbenim 3.denemem olduğu için yapıldı yoksa bahçeci kurallara çok katı uyuyor yapmıyor ilk denemede falan
Allah razı olsun canım güzel dileklerinin hepsi kat kat seninle olsun inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşur emeklerimizin karşılığını alırızÇıktığımız güzel ay ve bayram hürmetine inşallah yüzün gülerek çıkarsın 3. Tedavinden Rabbim hakkında hayırlısını nasip eylesin inşallah 2 si de seninledir
Güzel haberlerle gel inşallahhhKızlar iyi bayramlar aranıza yeni katıldım eski yazışmalarınızı okudum enerjiniz süper. 33 yaşındayım 3. Denemem ilki kimyasal ikincisi hiç tutmadı. 26 nisanda çift 4. Gün embriyosu transfer edildi. İki gündür sadece kasıklarım biraz ağrıyor. Normal regl günlerimde asla ağrım olmaz. İyi dileklerinize ihtiyacım var dualarınıza ihtiyacım var inşallah hepimiz güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?