2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Ahh miniğin sana sımmsıkı tutunsun inşallahhh sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn
Zeki Akkumda tüp bebek yaptıran arkdsm 4 aya kadar göbekten koldan ve kalçadan iğne vuruldum dediydi o gözümü korkutuyor..gerçi herkesin süreci farklıdır.. Gerçi sağlıkla pozitif olsun da her şeye dayanırız

Kan akışı da önemli çok oturmayın diyor okuduğum çoğu doktor.. Ani hareketlerden kendini yorma yeter.. Az kalmış sonucu öğrenmenee

İnsallah tutunmuslardir da düğün müzikleriyle egleniyorlardir icerde

Evet 12.haftaya kadar her ilaca devam diyor direk. Ben de yeni bıraktım diğer iğneleri. Kan sulandırıcıyı sonuna kadar devam ediyorlar benim kanamam olduğu için bıraktık. Ben tedaviden sonra oraya hiç gitmedim bir kaç defa telefonda konuştum sadece. O yüzden Urfa’daki doktoruma göre hareket ediyorum. Teşekkür ederim Allahım nasip eder miniklerime kavuşmayı inşallah.

Anladımm canım. İkizlerin mi olacak 2 embriyo transferi oluyor mu 35 yaş altınaa.. Ben de ikiz olsun istiyorum tabi bire de razıyım da sağlıklı olsun yeter ki

Anladımm canım. İkizlerin mi olacak 2 embriyo transferi oluyor mu 35 yaş altınaa.. Ben de ikiz olsun istiyorum tabi bire de razıyım da sağlıklı olsun yeter ki
Evet teşekkür ederim benim 3.denemem olduğu için yapıldı yoksa bahçeci kurallara çok katı uyuyor yapmıyor ilk denemede falan

Hayır onun yaptığı aynı görevi oksapar yapar ayrıca oksapar kanamayı arttırmaz çok geçmiş olsun

Ben de merak ediyorum ne diyecek belki iste rahim filmi cizik atma vs isteyecektir. Vardi 5 tane daha şükür olsun
Onları yapmadıysa yapar bu sefer mutlaka ayy iyi daha 5 embriyon varmış şansın yüksek
Çok bekletmez sanırım diğer adetle gel başlayalım der ..

Kızlar iyi bayramlar aranıza yeni katıldım eski yazışmalarınızı okudum enerjiniz süper. 33 yaşındayım 3. Denemem ilki kimyasal ikincisi hiç tutmadı. 26 nisanda çift 4. Gün embriyosu transfer edildi. İki gündür sadece kasıklarım biraz ağrıyor. Normal regl günlerimde asla ağrım olmaz. İyi dileklerinize ihtiyacım var dualarınıza ihtiyacım var inşallah hepimiz güzel haberler alırız

Çıktığımız güzel ay ve bayram hürmetine inşallah yüzün gülerek çıkarsın 3. Tedavinden Rabbim hakkında hayırlısını nasip eylesin inşallah 2 si de seninledir

Çıktığımız güzel ay ve bayram hürmetine inşallah yüzün gülerek çıkarsın 3. Tedavinden Rabbim hakkında hayırlısını nasip eylesin inşallah 2 si de seninledir
Allah razı olsun canım güzel dileklerinin hepsi kat kat seninle olsun inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşur emeklerimizin karşılığını alırız

Güzel haberlerle gel inşallahhh
Bol bol dinlen, dua et pozitifi görmen dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…