2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Ya tutarsa fikri çık aklımdan en iyisi bunu doktorumla kararlaştırmak ne desem ne deseniz net olamayacak.. Haklısın aşılamanın doğal ilişkiden pek bir farkı yok

Ah ben malesef urfadayız görevden dolayı ama ailem Körfez de.. 30 küsür yıldır ordayız ben 5-6 yıldır gurbetteyim izinlerde gelebiliyorum sadece
Bende Körfez de doğdum büyüdüm 95 evlerde geçti çocukluğum evlenince de türünçiftlikten aldık evi izmit ten başka bir yerde yaşama fikri zor geliyor

Yasiniz kac bilmiyorum ama benim doktorum dedi ki asilama 35 den sonra cok gereksiz. Bosuna yapitrmis oluyorsunuz zaman kaybi da cabasi . Zaten %10 luk bi ihtimal var ama tabi ki bu sizin tercihiniz.

Benim 12.günüm bugün
Test günümdü kan verdim 5 çıktı Ben 9. Ve 11.gün idrar yaptım çıkmamıştı o yüzden negatif gözüyle bakıyordum ama bakalım ne dicek doktorum bu duruma
Insallah artmistir. 5 cikip yukselen cok yorum okudum. Gec tutunmustur. Allahim insallah guzel haberle sonucunu bekliyoruz.

Bende Körfez de doğdum büyüdüm 95 evlerde geçti çocukluğum evlenince de türünçiftlikten aldık evi izmit ten başka bir yerde yaşama fikri zor geliyor
İzmite gelirsem yazıcam sana. Görüşelim valla ahh cağğnımmm şehrimi bırakıp geldim buralara

Bu arada arkdaşlar kusura bakmasın lütfen baya konu dışına çıktım.

Ah ben malesef urfadayız görevden dolayı ama ailem Körfez de.. 30 küsür yıldır ordayız ben 5-6 yıldır gurbetteyim izinlerde gelebiliyorum sadece
Ben de Urfa’da görev sebebiyle yaşıyorum ve Diyarbakır’da tedavi gördüm siz de olumlu sonuç alırsınız inşallah Benim de çikolata kistim var ve aşılamanın çikolata kisti olanlar için zaman kaybı olduğunu düşünüyorum çünkü her ne kadar rahim filmi çekilip tüpler açık olduğunu görseler de asıl döllenmenin olduğu bölgede mutlaka yapışıklık olmuş oluyor yumurtayla sperm buluşamıyor sorunumuz bu zaten. Tabiki tutanlar hatta normal yolla kalanlar da var ama hastalığın kaç yıldır olduğuna göre değişiyor bu oran ben ergenliğe girdiğim günden beri biliyorum kistimin varlığını ölüm gibi adetlerimden dolayı aşılama eşten kaynaklı olan sperm durumlarında genelde olumlu sonuç veriyor spermleri ayıkladıkları için siz de sperm yavaşlığı da varmış sanırım o yüzden şansınız artabilir belki. Ben çikolata kisti görünce yazmak istedim. En kısa zamanda kavuşun bebeklerinize inşallah

Yasiniz kac bilmiyorum ama benim doktorum dedi ki asilama 35 den sonra cok gereksiz. Bosuna yapitrmis oluyorsunuz zaman kaybi da cabasi . Zaten %10 luk bi ihtimal var ama tabi ki bu sizin tercihiniz.
30 yaşındayım canım.. Ah her umuda tutunuyoruz ya tutarsa diye denemediğim şey kalmadı..

İzmite gelirsem yazıcam sana. Görüşelim valla ahh cağğnımmm şehrimi bırakıp geldim buralara

Bu arada arkdaşlar kusura bakmasın lütfen baya konu dışına çıktım.
Herşey konuşuyoruz biz burada olsun geldiğinde yaz görüşürüz belki buradan nasıl güzel arkadaşlıklar doğacağını bilemeyiz

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin iniallahhh
Bir kaç soru sorabilir miyim..
Kaç cm di kistiniz..ne kadar zamandır istiyordunuz.. Bahçecide hangi doktora tedavi oldunuz..
Urfa da Mehmet Ağar la aşılama denedik olmadı, tüp öncesi belki İmran Ayhanla son bir deneme yapıp kendimi Bahçeciye bırakmayı düşünüyorum.. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında umut işte..

Doktorla görüştün mü peki sonucu alınca,
Ne dedi tedaviye nasıl devam edilecek ?
Herşey kısmet üzme kendini sakın inşallah pozitifli günlerde gelecek .
Asistani ilaçları bırak diyerek beni aydinlatti ben düşünememiştim bunu bayram sonrasi doktor arayacak dedi bakalım ne diyecek. Hakkimizda hayırlısı olsun insallah

Allah hakkında hayırlısını ve gönlünden geçeni en yakın zamanda versin Çok zor süreçler gerçekten Allah hepimize güç versinSizleri gördükçe ben iyice soğudum test gününden
Amin canim olsun hic öyle düşünme inşallah güzel sonuçlar alırsın bizi mutlu edersin. Ne zamandi senin test günün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…