Evet körfezde yim benKesinlikle yapan kişiyle ilgili o zaman. Sen İzmitte misin yoksaaa
Ya tutarsa fikri çık aklımdan3 kere aşılama olmuş biri olarak aşılama benim için moral motivasyon bozukluğu ilişkiden bi farklı yok sonuçta amaç yumurtaları güzelce büyütmek spermleri içine bırakıp gerisini yine vücuda bırakıyorlar eğer aşılama olumsuz olursa tüp bebekte de bir sürü ilaç kullanıcan bence üst üste vucüdana bu kadar ilaç yükleme derim tabi doktoruna da danış ve onun fikirlerine göre yönlen bence
Nerde yaptırıyor sun senYa tutarsa fikri çık aklımdanen iyisi bunu doktorumla kararlaştırmak ne desem ne deseniz net olamayacak.. Haklısın aşılamanın doğal ilişkiden pek bir farkı yok
Ahhahahaha sen de mi Körfez desinn yoksaaaTanıdık çıkabiliriz her an
Ah ben malesef urfadayız görevden dolayı ama ailem Körfez de.. 30 küsür yıldır ordayız ben 5-6 yıldır gurbetteyim izinlerde gelebiliyorum sadeceNerde yaptırıyor sun sen
Ahhahahaha sen de mi Körfez desinn yoksaaa
Bende Körfez de doğdum büyüdüm 95 evlerde geçti çocukluğum evlenince de türünçiftlikten aldık eviAh ben malesef urfadayız görevden dolayı ama ailem Körfez de.. 30 küsür yıldır ordayız ben 5-6 yıldır gurbetteyim izinlerde gelebiliyorum sadece
Yasiniz kac bilmiyorum ama benim doktorum dedi ki asilama 35 den sonra cok gereksiz. Bosuna yapitrmis oluyorsunuz zaman kaybi da cabasi . Zaten %10 luk bi ihtimal var ama tabi ki bu sizin tercihiniz.Sizlere bir şey danışmak istiyorum kızlar..
Haziran da tüp bebeğe başlayacağız..
Mart ta aşılama oldum olumsuz oldu nisanda ramazandı diye tamamen bıraktım..
Mayıs adetimle 2. Aşılamayı denesem mi acaba diyorum.. Ne kaybedebilirim ki ama tutarsa maddi manevi bir sürü zorlukla uğraşmak zorunda kalmam..
Ama aşılamadan dolayı kist vs oluşursa diye de çekincem var..
Yorumlarınıza, tecrübelerinize açığım..
Insallah artmistir. 5 cikip yukselen cok yorum okudum. Gec tutunmustur. Allahim insallah guzel haberle sonucunu bekliyoruz.Benim 12.günüm bugün
Test günümdü kan verdim 5 çıktıBen 9. Ve 11.gün idrar yaptım çıkmamıştı o yüzden negatif gözüyle bakıyordum ama bakalım ne dicek doktorum bu duruma
İzmite gelirsem yazıcam sana. Görüşelim vallaBende Körfez de doğdum büyüdüm 95 evlerde geçti çocukluğum evlenince de türünçiftlikten aldık eviizmit ten başka bir yerde yaşama fikri zor geliyor
Ben de Urfa’da görev sebebiyle yaşıyorum ve Diyarbakır’da tedavi gördüm siz de olumlu sonuç alırsınız inşallahAh ben malesef urfadayız görevden dolayı ama ailem Körfez de.. 30 küsür yıldır ordayız ben 5-6 yıldır gurbetteyim izinlerde gelebiliyorum sadece
30 yaşındayım canım.. Ah her umuda tutunuyoruz ya tutarsa diye denemediğim şey kalmadı..Yasiniz kac bilmiyorum ama benim doktorum dedi ki asilama 35 den sonra cok gereksiz. Bosuna yapitrmis oluyorsunuz zaman kaybi da cabasi . Zaten %10 luk bi ihtimal var ama tabi ki bu sizin tercihiniz.
Ben de Urfa’da görev sebebiyle yaşıyorum ve Diyarbakır’da tedavi gördüm siz de olumlu sonuç alırsınız inşallahBenim de çikolata kistim var ve aşılamanın çikolata kisti olanlar için zaman kaybı olduğunu düşünüyorum çünkü her ne kadar rahim filmi çekilip tüpler açık olduğunu görseler de asıl döllenmenin olduğu bölgede mutlaka yapışıklık olmuş oluyor yumurtayla sperm buluşamıyor sorunumuz bu zaten. Tabiki tutanlar hatta normal yolla kalanlar da var ama hastalığın kaç yıldır olduğuna göre değişiyor bu oran ben ergenliğe girdiğim günden beri biliyorum kistimin varlığını ölüm gibi adetlerimden dolayı aşılama eşten kaynaklı olan sperm durumlarında genelde olumlu sonuç veriyor spermleri ayıkladıkları için siz de sperm yavaşlığı da varmış sanırım o yüzden şansınız artabilir belki. Ben çikolata kisti görünce yazmak istedim. En kısa zamanda kavuşun bebeklerinize inşallah
Herşey konuşuyoruz biz burada olsunİzmite gelirsem yazıcam sana. Görüşelim vallaahh cağğnımmm şehrimi bırakıp geldim buralara
Bu arada arkdaşlar kusura bakmasın lütfen baya konu dışına çıktım.
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin iniallahhhBen de Urfa’da görev sebebiyle yaşıyorum ve Diyarbakır’da tedavi gördüm siz de olumlu sonuç alırsınız inşallahBenim de çikolata kistim var ve aşılamanın çikolata kisti olanlar için zaman kaybı olduğunu düşünüyorum çünkü her ne kadar rahim filmi çekilip tüpler açık olduğunu görseler de asıl döllenmenin olduğu bölgede mutlaka yapışıklık olmuş oluyor yumurtayla sperm buluşamıyor sorunumuz bu zaten. Tabiki tutanlar hatta normal yolla kalanlar da var ama hastalığın kaç yıldır olduğuna göre değişiyor bu oran ben ergenliğe girdiğim günden beri biliyorum kistimin varlığını ölüm gibi adetlerimden dolayı aşılama eşten kaynaklı olan sperm durumlarında genelde olumlu sonuç veriyor spermleri ayıkladıkları için siz de sperm yavaşlığı da varmış sanırım o yüzden şansınız artabilir belki. Ben çikolata kisti görünce yazmak istedim. En kısa zamanda kavuşun bebeklerinize inşallah
Asistani ilaçları bırak diyerek beni aydinlatti ben düşünememiştim bunuDoktorla görüştün mü peki sonucu alınca,
Ne dedi tedaviye nasıl devam edilecek ?
Herşey kısmet üzme kendini sakın inşallah pozitifli günlerde gelecek .
Ayy ne güzel çıkmış canım ya maşallah sizin haberlerinizle mutlu oluyorum devami gelsin insallahArkadaşlar ben geldiiiimmmm
Bugün 12. Günüm ve az önce kan sonucum çıktı ve sonuç 477çok şükür darısı sizlerin başına
Vallahi ya ilerde bebişleri sahile götürüp gezeriz ayyy ne güzel hayalii bileeeHerşey konuşuyoruz biz burada olsungeldiğinde yaz görüşürüz belki buradan nasıl güzel arkadaşlıklar doğacağını bilemeyiz
İnşallah hayırlısıyla benim transfer im pozitif çıkıp seninde tüp Bebek sürecin olumlu ilerlerse güzel hayallerVallahi ya ilerde bebişleri sahile götürüp gezeriz ayyy ne güzel hayalii bileee
Amin canım amin hepimizin gönlüne göre olsun inşallah tez vakitteCanım çok üzüldüm rabbim hakkımız da hayırlısını sağlıklısını nasip etsin gerçektenÇok zorlu yollardan geçiyoruz rabbim yolumuzu kolaylaştırsın inşallah
Amin canimAllah hakkında hayırlısını ve gönlünden geçeni en yakın zamanda versinÇok zor süreçler gerçekten Allah hepimize güç versin Sizleri gördükçe ben iyice soğudum test gününden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?