2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Asistani ilaçları bırak diyerek beni aydinlatti ben düşünememiştim bunu bayram sonrasi doktor arayacak dedi bakalım ne diyecek. Hakkimizda hayırlısı olsun insallah
Hayırlısı olsun canım ..
Bakalım ne diyecek Mustafa bey
Kalan embriyon varmı ?

Kızlar kahverengi ara ara leke çok açık renk ve sarı lekelenmelerim 6. Günden beri devam ediyor. Bu gün pozitif sonuç aldım doktoruma bildirdim fitilin kahvemsi sarımsı renkte geldiğini. Doktorum coraspirini kesmemi oksapar iğneye ve diğer tüm ilaçlara devam etmemi söyledi. Coraspirini kesmem kötü bi sonuç doğurur mu korkuyorum

Aa benim doktorum da Mehmet Ağar Sağ Yumurtalığımda kistim 2cm ve 3cm di. İlk tüp bebek denemesinden sonra sol tarafta da oluştu. Evlilikte 5.yılım 3senedir istiyorduk. Bahçecide tek doktor var Zeki akkuma tedavi oldum ilk denememde oldu çok şükür önceki denemelerim Antep deydi.

Ben 5.haftamdan beri kan sulandırıcıyı tamamen kestim başlayamıyorum çünkü sürekli kanamam var malesef. Pıhtılaşma sorununuz yoksa sorun olmaz. Zaten de iğneye devam ediyormuşsunuz kanamaya dönerse ona da ara verirler

Ayyy belki karşılaşmış bile olabiliriz
Doktor iyi de aşırı kalabalık..
Bahçeci Zeki Akkumda tüp bebeğe başlayacağız haziranda bizde. Ay inşallah ilkte pozitif görürüm ben dee
Seninde sağlıkla ilerlesin inşallahhh şuan hangi iğne ilçalara devam ediyorsun canım

Varmış daha canım dinlen bol bol. tuttuysa bu aralar tutuyordur ilk günler önemli. İnşallah bize yüksek sayilar yazman nasip olur
En yakın arkadaşımın düğünü var bugün düğündeyim şuan He oturuyorum tabiki oynamıyorum ama mecburdum gelmeye Allahım korusun , ben önlemimi alıyorum sonrası Allaha emanet Bugün 7. Günü bebeklerin ya tutunmuşlardır tutundularsa

Evet asla randevu saatinde giremiyorsun çok kalabalık,riskli gebelik olduğu için ona gidiyorum yoksa özel hastaneye üçte bir fiyatına giderdim sanırım. İnşallah şuanda fitil progestan kullanıyorum sadece kanama oldukça da pruloton vuruluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…