- 15 Şubat 2022
- 305
- 489
- 23
Verdim yine aynı ya canım yok yok aramadı da çok saçma asistanlar ilacı bırakın diyor aptalca bir şey aynı senin gibi yani benimde durumumozmut sen tekrar mi kan verdin canım doktor aramadı sanırım takip edemedim de bugün
Hayırlısı olsun canım ..Asistani ilaçları bırak diyerek beni aydinlatti ben düşünememiştim bunubayram sonrasi doktor arayacak dedi bakalım ne diyecek. Hakkimizda hayırlısı olsun insallah
Renk önemli, ne renk lekelenmenAmin canım benim çok teşekkür ederim lekelenmelerim oluyor endişelenmelimiyim bilmiyorum
Di mi kuzum yaaaBugün ne kadar çok negatif haberimiz oldu yarabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Ben de merak ediyorum ne diyecek belki iste rahim filmi cizik atma vs isteyecektir. Vardi 5 tane daha şükür olsunHayırlısı olsun canım ..
Bakalım ne diyecek Mustafa bey
Kalan embriyon varmı ?
Aynen canim hic beklenmedik bir sey söylüyorlar sanki sinir bozucuVerdim yine aynı ya canım yok yok aramadı da çok saçma asistanlar ilacı bırakın diyor aptalca bir şey aynı senin gibi yani benimde durumum
Senin doktor da mi Mustafa beydiHayırlısı olsun canım ..
Bakalım ne diyecek Mustafa bey
Kalan embriyon varmı ?
Bekliyorum bende henüz hiçbirşey yapmadımYok canım bayramin 2. Günü yapicam ama pek umudum yok. Sen naptın kuzum ?
7 mayıs canım , ama yapabileceğimden pek emin değilim kaçabilirimAmin canimolsun hic öyle düşünme inşallah güzel sonuçlar alırsın bizi mutlu edersin. Ne zamandi senin test günün
Varmış daha canım dinlen bol bol. tuttuysa bu aralar tutuyordur ilk günler önemli. İnşallah bize yüksek sayilar yazman nasip olur7 mayıs canım , ama yapabileceğimden pek emin değilim kaçabilirim
Aa benim doktorum da Mehmet AğarÖncelikle hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin iniallahhh
Bir kaç soru sorabilir miyim..
Kaç cm di kistiniz..ne kadar zamandır istiyordunuz.. Bahçecide hangi doktora tedavi oldunuz..
Urfa da Mehmet Ağar la aşılama denedik olmadı, tüp öncesi belki İmran Ayhanla son bir deneme yapıp kendimi Bahçeciye bırakmayı düşünüyorum.. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında umut işte..
Ben 5.haftamdan beri kan sulandırıcıyı tamamen kestim başlayamıyorum çünkü sürekli kanamam var malesef. Pıhtılaşma sorununuz yoksa sorun olmaz. Zaten de iğneye devam ediyormuşsunuz kanamaya dönerse ona da ara verirlerKızlar kahverengi ara ara leke çok açık renk ve sarı lekelenmelerim 6. Günden beri devam ediyor. Bu gün pozitif sonuç aldım doktoruma bildirdim fitilin kahvemsi sarımsı renkte geldiğini. Doktorum coraspirini kesmemi oksapar iğneye ve diğer tüm ilaçlara devam etmemi söyledi. Coraspirini kesmem kötü bi sonuç doğurur mu korkuyorum
Ayyy belki karşılaşmış bile olabilirizAa benim doktorum da Mehmet AğarSağ Yumurtalığımda kistim 2cm ve 3cm di. İlk tüp bebek denemesinden sonra sol tarafta da oluştu. Evlilikte 5.yılım 3senedir istiyorduk. Bahçecide tek doktor var Zeki akkuma tedavi oldum ilk denememde oldu çok şükür önceki denemelerim Antep deydi.
Yine 5 mi çıktı degerinVerdim yine aynı ya canım yok yok aramadı da çok saçma asistanlar ilacı bırakın diyor aptalca bir şey aynı senin gibi yani benimde durumum
Amiiinn İnşallah canımVarmış daha canım dinlen bol bol. tuttuysa bu aralar tutuyordur ilk günler önemli. İnşallah bize yüksek sayilar yazman nasip olur
En yakın arkadaşımın düğünü var bugün düğündeyim şuanVarmış daha canım dinlen bol bol. tuttuysa bu aralar tutuyordur ilk günler önemli. İnşallah bize yüksek sayilar yazman nasip olur
Evet asla randevu saatinde giremiyorsun çok kalabalık,riskli gebelik olduğu için ona gidiyorum yoksa özel hastaneye üçte bir fiyatına giderdim sanırım. İnşallahAyyy belki karşılaşmış bile olabiliriz
Doktor iyi de aşırı kalabalık..
Bahçeci Zeki Akkumda tüp bebeğe başlayacağız haziranda bizde. Ay inşallah ilkte pozitif görürüm ben dee
Seninde sağlıkla ilerlesin inşallahhhşuan hangi iğne ilçalara devam ediyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?