Ama içmem gerekiyor tup bebek tedavisi içinCanım netleştirmeden bence de içme.. Ya varsa.. Ki inşallahh vardır da hiççç hiç gerek kalmaz tedavilere.. Yoksa bile önünde tedavi süreci var ona başlarsın hemen
Bugün özelde kan verme ihtimalin var mı.. Beta baktırıp öyle içsenAma içmem gerekiyor tup bebek tedavisi için
Evet canım sabah kan vercemBugün özelde kan verme ihtimalin var mı.. Beta baktırıp öyle içsen
2 kere okudum yazdıklarınızı buram buram emek her satırı maddi manevi yorucu bir süreçtir ama yılmadan tekrar ayağı kalkıp tekrar denemek ve kendini teslim edip artık o pozitifi görmenize çook çoookk sevindim illa bir sebebi oluyor işte ama bilmek zor gerçekten keşke 3. Denemeden sonra yapılsaymış bu test ama herşeyde vardır bir hayır inşallah sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle
Merhaba.Öncelikle hayırlı olsun.Allah sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin.Hangi merkez de tedavi gördünüz acaba
Kızlar transfer sonrası 6. Günüm iki saat yol gittim yol biraz bozuktu eşim yavaş kullandı ama biraz sarstı sizce bir şey olmuş mudur çok korkuyorum pişman oldum yola çıktığıma zaten tutunduysa tutunmuştur dedim hata mı ettim sizce
Hepimizin payına düşen yaşamamız gerekenler var işte burdaki herkesin yolunun uzunluğu yolundaki taşları farklı inşallah sonunda hepimizin gelmek istediği yer aynı Allah kimseye bu kadar uzun şeyler yaşatmasın çok zor ama rabbim dağına göre kar veriyor işte herkeseÇok teşekkür ederim. Umarım sen de emeklerinin karşılığını alırsın. Ben de sağlıklı devam ettiğini görürüm keyifle bu hamileliği yaşarım. Çok bekledimHepinizin payına bir çaba, başka bir terslik düştü ki buradayız. Ama sonu güzel olsun.
Daha yazmadıklarım var. Gonal-f tedavisinin bana uymaması. İki defa vitaminli bir yumurtam önden gittiği için tedavinin iptal olması. İki kere miyom, iki kere tüplerimin alınması için ameliyat olmam… Tedavinin bir aşamasında yumurtalıklarımdan birisinin neredeyse çalışmaz hala gelmesi.. biraz daha yazıp arabeske bağlamayayımher şey çok kötü değildi. Aklıma gelen, güzel olan kısımsa her zaman yumurta adedinden bağımsız mutlaka 5. Gün transfer etmeyi seçmeleri.. bazen tek embriyoyu taşıdılar ama mutlaka 5. Güne gitti ve transfer oldu.
Evet daha erken araştırılsa daha az yıpranırdık. Kendini tekrar tekrar inanırdırmak ve test günü “otur sıfır “ denmesi çok zorluyor. Böyle boşlukta, hiçlikte sallanan sarkaç gibi kalıyorsun. Ve sebebini bilmiyorsun. Geçen gün burada negatif alan bir arkadaşı görünce kendi yaşadıklarımı hatırladım ki zaten çok uzak bir zamanda olmadı bunlar. Ben de yazmak istedim.
Umarım sizler çok daha kısa bir yolun sonunda bebeğinizi kucağınıza alırsınız..
Çok teşekkür ederim cevabın için bir nebze de olsa içim rahatladı. Dikkat etmeye çalışıyorum ama abartıyor muyum diyorum. Allah çabalarımızın karşılığını verir inşallahTransfer masasından kalktıktan sonra hayat aynen devam ediyor. Tamam emek var çaba var ve doğal bir hamileliğe göre daha özenli olmak kaçınılmaz.. ama böyle şeyler pek etkilemiyor, özel bir durumun yoksa. Zaten öyle bir durum olduğunda da doktorlar kesin dille uyarıyor ve yatmanı sağlıyorlar. Hiç endişelenme ve keyfine bak bence
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki..Çok teşekkür ederim. Umarım sen de emeklerinin karşılığını alırsın. Ben de sağlıklı devam ettiğini görürüm keyifle bu hamileliği yaşarım. Çok bekledimHepinizin payına bir çaba, başka bir terslik düştü ki buradayız. Ama sonu güzel olsun.
Daha yazmadıklarım var. Gonal-f tedavisinin bana uymaması. İki defa vitaminli bir yumurtam önden gittiği için tedavinin iptal olması. İki kere miyom, iki kere tüplerimin alınması için ameliyat olmam… Tedavinin bir aşamasında yumurtalıklarımdan birisinin neredeyse çalışmaz hala gelmesi.. biraz daha yazıp arabeske bağlamayayımher şey çok kötü değildi. Aklıma gelen, güzel olan kısımsa her zaman yumurta adedinden bağımsız mutlaka 5. Gün transfer etmeyi seçmeleri.. bazen tek embriyoyu taşıdılar ama mutlaka 5. Güne gitti ve transfer oldu.
Evet daha erken araştırılsa daha az yıpranırdık. Kendini tekrar tekrar inanırdırmak ve test günü “otur sıfır “ denmesi çok zorluyor. Böyle boşlukta, hiçlikte sallanan sarkaç gibi kalıyorsun. Ve sebebini bilmiyorsun. Geçen gün burada negatif alan bir arkadaşı görünce kendi yaşadıklarımı hatırladım ki zaten çok uzak bir zamanda olmadı bunlar. Ben de yazmak istedim.
Umarım sizler çok daha kısa bir yolun sonunda bebeğinizi kucağınıza alırsınız..
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki..
inş gebeliğiniz sağlıkla sıhhatle devam eder…
Biz sebepsiz olmadığına inanıyoruz ve irdelensin istiyoruz ama bazı doktorlar ya paragöz çıkıyor gereksiz tahlil işlem yapmak istiyor bazı doktorlar iyi oluyor ama kader deneyeceksiniz diyor ama irdelemiyor..
Bu yolun o kadar çok taşı çakılı var ki.. İnş topladıktan sonra sağlıkla ilerleyecektir…
Sizin azminize hayranım
Tamam canim öyle yapcam artikBeta hcg testi yaptır canım varsa çıkar ona göre ilacını kullanmaya başlayabilirsin
Canım netleştirmeden bence de içme.. Ya varsa.. Ki inşallahh vardır da hiççç hiç gerek kalmaz tedavilere.. Yoksa bile önünde tedavi süreci var ona başlarsın hemen
Anladım çok teşekkür ederimTeşekkür ederim
Ben yurtdışında yaşıyorum. Türkiye’de hiç tedavi olmadım. Hepsi yurt dışında tek merkezde oldu. Aynı doktor ve hatta ekip ile devam ettim. Sadece bağışıklık testleri başka bir yerde yapıldı.
NasipGerçekten çok güzel özetlemişsiniz..ama keşke anlamasaydınız da öyle fark etmeden falan hamile kalmış olsaydınızparagöz bir doktora denk gelmemek, sağlığımızı öncelikli kabul etmesi çok önemli. Başta bundan memnun oluyor insan. Ama bir süre sonra negatif sayısı arttıkça başka bir şeyler denensin istiyor insan. Her şey yolunda bir cevap olmuyor. Haliyle biz de her şey yolunda ise neden olmuyor diye sorguluyoruz. Kendimizi oradan oraya vuruyoruz.
Umarım hepimizin, basit çözümleri vardır ve bir mıknatıs gibi o çözümü kendimize çekeriz. Emeklerimiz karşılığını bulur..
Amin insallah canimNasip
Herkesin imtahanı farklı..
Bizim kader yolculuğumuz tüp bebek üzerinden çizdi rotayı
Benimki sebepsiz değil..
Ama tutmaması şuan için sebepsiz duruyor..
Histeroskopi ve lenfosit aşısı sonrası gene tutmazsa era+pgt dediler..
Ama tüp bebekteki negatif almak gerçekten normal yoldan denemekten daha çok yıpratıcı..
Rabbim sabrını versin, sonrasında da denemek için güç kuvvet versin…
Nasip
Herkesin imtahanı farklı..
Bizim kader yolculuğumuz tüp bebek üzerinden çizdi rotayı
Benimki sebepsiz değil..
Ama tutmaması şuan için sebepsiz duruyor..
Histeroskopi ve lenfosit aşısı sonrası gene tutmazsa era+pgt dediler..
Ama tüp bebekteki negatif almak gerçekten normal yoldan denemekten daha çok yıpratıcı..
Rabbim sabrını versin, sonrasında da denemek için güç kuvvet versin…
Lenfosit aşısında eşimden kan alınıp lenfositleri bana verilecek.. Onun bağışıklık hücreleribi de vücudum tanısın ve reddetmesin diye.. İşe yarar mı bilmem.. En azından denedik olmadı derizSizin sebep ne bilmiyorum ama histereskopi bazen cevap olabiliyor. Bana direk yapılmadı ama ameliyatlarım esnasında mutlaka bakıldı. Lenfosit aşısını çok bilmiyorum. Ama bağışıklıkla alakalı bir konu değil mi ? Umarım sizin için cevap buradadır ve çözüm olur. Ne zaman planlanıyor transfer ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?