- 20 Kasım 2019
- 878
- 801
- 53
- 46
anladım canım, evet birşey bekleniyor ama neden erken bekleriz belirti anlamam, daha embriyomuz yeni olup tutunup byümesine zaman vermek gerekirken biz koydukları an hemen belirti arıyoruz ama elimizde değil vallaKasıklarım biraz ağrıdı başka hiçbir şey hissetmedim olmadı reglim ağrılı olmaz zaten kasıklarım da ağrımaz Belirti bekliyor insan ama ben de hiçbir belirti yok
Canım benim bugün 7. Günüm belirtilerin başlaması gerekir diye düşünüyorum lekelenmem falan da olmadı çoğunlukla yerleşme kanamasının olmasını bekliyorlar dün yolculuk yaptım yol biraz kötüydü içim hiç rahat değil yanlış bir şey yaptım bebeklerime bir şey oldu diye korkuyorumanladım canım, evet birşey bekleniyor ama neden erken bekleriz belirti anlamam, daha embriyomuz yeni olup tutunup byümesine zaman vermek gerekirken biz koydukları an hemen belirti arıyoruz ama elimizde değil valla
ama içini kötü etme canım, yani herkesde hemen aynı şeyler olmuyormuş , düşünme bence bekle zamanının gelmesiniCanım benim bugün 7. Günüm belirtilerin başlaması gerekir diye düşünüyorum lekelenmem falan da olmadı çoğunlukla yerleşme kanamasının olmasını bekliyorlar dün yolculuk yaptım yol biraz kötüydü içim hiç rahat değil yanlış bir şey yaptım bebeklerime bir şey oldu diye korkuyorum
Az kalmış biraz daha sık dişini lütfen, erken idrar testinin hiçbir faydası yok. Olumsuz olsa bile ilaçları da bıraktırmıyorlar zaten, ki pozitif ve daha idrarda çıkmıyorsa boşuna motivasyonun düşüyor, olacakta olmaz oluyor üzüntü ileKızlar merhaba transfer sonrası 7. Gün idrar testi yapsam çıkar mı
Haklısın canım sabretmek şart ama zaman hiç geçmiyor gibi hissediyorum çok zor aklımdan bir sürü şey geliyor yerleşme kanaması da yaşamadım acaba hiç mi tutunmadı diyorumAz kalmış biraz daha sık dişini lütfen, erken idrar testinin hiçbir faydası yok. Olumsuz olsa bile ilaçları da bıraktırmıyorlar zaten, ki pozitif ve daha idrarda çıkmıyorsa boşuna motivasyonun düşüyor, olacakta olmaz oluyor üzüntü ile
Geçen hafta yani 11 i. Haftaya kadar bende lekelenme yaşamamıştım hiç, ne yerleşme ne de daha sonra ki ikizler bir deHaklısın canım sabretmek şart ama zaman hiç geçmiyor gibi hissediyorum çok zor aklımdan bir sürü şey geliyor yerleşme kanaması da yaşamadım acaba hiç mi tutunmadı diyorum
Hiçbir şey yapmıyorum sadece biraz yürüyüş yapıyorum kan dolaşımını hızlandırmak için eğilmemeye uzanmamaya çalışıyorum. Ayağımı uzatırken bile çekiniyorum. Allah emeklerimizin karşılığını versin. Sizin gibi pozitif sonuç alan arkadaşlarımızın güzel dileklerini ve tecrübelerini duymak bize umut veriyor. İyi ki varsınızGeçen hafta yani 11 i. Haftaya kadar bende lekelenme yaşamamıştım hiç, ne yerleşme ne de daha sonra ki ikizler bir deKimsenin hiçbir şeyi ile kendini karşılaştırma, yemene içmene dikkat et, çok eğilme çok uzanma, çok sıcak su ile duş alma, pozitif ol pozitif düşün böyle yazmak çok kolay yaşamak zor biliyorum ama en doğrusunun bu olduğunu tecrübe ede ede öğrendik. İnşallah gönülden istediğin sonucu alırsın
Tabiki, mümkün mü hayatı durdurmak ben özel ders veriyordum ara verdim ama birçok arkadaşımız işe gidiyor, toplu taşıma kullanıyor, ee bende yemek yaptım, evimin tozunu aldım, koltuğumun üstünü süpürdüm ama mop yapmadım bak onu kocama devrettim mesela, kimyasalla hiç iş yapmadım hala da çok az muhattap oluyorum kendisi ile gibi gibi su akıyor yolunu buluyor önce Allah'a tabiki emanetiz bu zorlu süreçte ama bizde kendimiz ve bebeklerimiz için en iyisine zaten karar veririzmecburen eğiliyoruz ve mecburen yemek yapıyorum, ama eğilirken yavaş ve dikkatli oluyorum, yemek yaparken eşimden destek alıyorum, en azından diyorum ki kan dolaşımı için az hareket olsun
ayyy öyle canım benim Allah ol derse olur ama tabiki dikkat ederek :) ben ilk gün yattım ama sonra ertesi gün sakin hareketlerle dolandım, grafikerim bilgisayarda işlerimi yapıyorum, kalkıyorum yemek yemeğe ya da yemek yapmaya ama evi temizlemiyorum, çamaşırı kocama astırıyorum , süpürgeyi kocama yaptırıyorum, şişeme su doldurcak kocama doldurttuyorumTabiki, mümkün mü hayatı durdurmak ben özel ders veriyordum ara verdim ama birçok arkadaşımız işe gidiyor, toplu taşıma kullanıyor, ee bende yemek yaptım, evimin tozunu aldım, koltuğumun üstünü süpürdüm ama mop yapmadım bak onu kocama devrettim mesela, kimyasalla hiç iş yapmadım hala da çok az muhattap oluyorum kendisi ile gibi gibi su akıyor yolunu buluyor önce Allah'a tabiki emanetiz bu zorlu süreçte ama bizde kendimiz ve bebeklerimiz için en iyisine zaten karar veririz
Canım çıkmayabilir çünkü ben 6. Günde kan verdiğimde değer çok küçüktü idrar yapsam çıkmazdı iki gün daha bekle idrar için. Fakat kan verirsen muhakkak küçükte olsa bir değer çıkacaktır.Kızlar merhaba transfer sonrası 7. Gün idrar testi yapsam çıkar mı
Çok teşekkürler canım bir çok yorum okudum her türkü test günün beklicez yine bekleriz napalım yeter ki olumlu sonuç çıksınCanım çıkmayabilir çünkü ben 6. Günde kan verdiğimde değer çok küçüktü idrar yapsam çıkmazdı iki gün daha bekle idrar için. Fakat kan verirsen muhakkak küçükte olsa bir değer çıkacaktır.
Amin dualarım seninle inşallah mutluluğunu paylaşırız hepimiz beraber. Hem az kalmış zaten o heyecan o stres çok iyi anlıyorum seni 3 ay öncesine döndüm beklemek en zor kısmı ama umut çok güzel. Dilerim iyi haberlerle gelirsinÇok teşekkürler canım bir çok yorum okudum her türkü test günün beklicez yine bekleriz napalım yeter ki olumlu sonuç çıksın
Bayram bize pek uğurlu gelmedi ya üst üste hepinizi böyle görmek beni üzdü gerçektenİyi bayramlar kizlar. 25 Nisan'da genetik tanili 5. Gün embriyosu transfer edilmişti. Bugün 8 . Gün bhcg değerim 0 cikti. Bana kısmet olmadı umarım sizlerin hamilelik haberlerini almaya devam ederiz
Diyecek bişey yok kuzum. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Rabbim sizlere nasip etsin inşallahBayram bize pek uğurlu gelmedi ya üst üste hepinizi böyle görmek beni üzdü gerçektenne diyeceğimi veya ne denmesi gerektiğini bilmiyorum inan rabbim daha fazla artmadan yormadan nasip eylesin inşallah canım
İnşallah canım insan negatif ihtimalini düşünmek istemiyor ama herşey olma olasılığı var işteDiyecek bişey yok kuzum. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Rabbim sizlere nasip etsin inşallah
Yok kuzum zaten 2 yumurta toplanmıştı ikisi 5. Güne gelmişti. İkiside genetik teste gitti. 1 tanesi sağlıklı gelmişti. Bilmiyorum biraz karısıgim. Çok düşük yasadim artık sanırım yoruldum da. Belki bir daha denemeye bilirim. Doğal yolla olursa olur . Olmazsa da kendimi eşimi daha fazla yıpratmak istemiyorum.İnşallah canım insan negatif ihtimalini düşünmek istemiyor ama herşey olma olasılığı var iştene yapmayı düşünüyor sun nasıl devam etmeyi varmıydı geride kalan emriyo hatırlamıyorum
Biraz dinlen kendini toplarla bu süreçte kendiliğinden olma ihtimali de vaf dediğin gibi rabbim inşallah beklemediğiniz bir anda yaşatsın bu duyguyu diliyorum kiYok kuzum zaten 2 yumurta toplanmıştı ikisi 5. Güne gelmişti. İkiside genetik teste gitti. 1 tanesi sağlıklı gelmişti. Bilmiyorum biraz karısıgim. Çok düşük yasadim artık sanırım yoruldum da. Belki bir daha denemeye bilirim. Doğal yolla olursa olur . Olmazsa da kendimi eşimi daha fazla yıpratmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?