2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Transferin 10. Günü beta hcg 104 iyi mi acaba ya yarın 12. Günüm doktor tekrarla dedi tekrarlıcam.
İlk transferimde 11 gün 330 du tekrarlatmamışlardı
Tek embryo tutmuş muhtemelen..
Gayet iyi bence.. Rabbim sağlıkla sıhhatle elinize almayı nasip etsin inş

Transferin 10. Günü beta hcg 104 iyi mi acaba ya yarın 12. Günüm doktor tekrarla dedi tekrarlıcam.
Ayyyy ne guzel bi haber Rabbim saglikla kavustursun insallah

Doğal siklus gerçekten çok rahat bir transfer şekli. İlaç yoksa şikayet de sıfır oluyor haliyle. Ayrıca daha iyi sonuçlar alındığı da söyleniyor. öyle de olur umarım.

Bu tüp bebek tedavilerinde kişiye özel bir tedavi henüz pek yok. Benim gözlemim bir kaç grup ilaç ve yöntem var onların arasında dönüp duruyoruz. Bir şey işe yaramıyorsa, ufak değişikliklerle tekrar deneniyor. Bir yerde şartlar olgunlaşıyor ve güzel haber geliyor.

Transferin yaz sonuna planlanıyor olması bir bakımdan çok iyi olmuş. Yenilenmek ve enerji, umut depolamak için yeterince zaman var. Sonuçta bu işin bize düşen kısmı moral. Ben tüm tedavi boyunca olan her şeyin o anda ihtiyacım olan şey olduğuna inandım. O zaman kafada soru işareti kalmıyor ve inanılmaz rahatlıyorsun. Sonrası için hiç bir planım yoktu mesela.. seçenek olarak tutmazsa era + Pgt var ya… bence unutun onu..! Her şey bu tedavide çözülecek. Eğer ihtiyaç duyulan oysa o da gelip sizi bu tedavide bulacak.

Ben her kontrole gittiğimde, ekibin hangi üyesine denk gelsem içimden onunla vedalaştım bu beni inanılmaz olumlu etkiledi. Artık yerimin tüp bebek merkezi olmadığını biliyordum. Ki hepimiz biliyoruz… ama bunu yaşıyordum. Tedavi başlamadan önce kısa bir tatil yaptım. Uçakta yarı uykulu yarı uyanık, bu tedaviyi düşünürken, artık sona geldiğime dair güçlü bir hisse kapıldım. O an kulağımda çalan müziği tedavinin her aşamasında o kadar çok dinledim ki. O müzik bana o an hissettiklerimi hatırlatıyor bu bana çok iyi geliyordu. günün ilgili ilgisiz saatlerinde daha çok gece uyumadan önce hala da dinlemeye devam ediyorum. O benim için sadece bir müzik değil aynı zamanda bir his, bir isteğin, bir hayalin yansıması..

Uzun tedavilerde ayarlarımız bozuluyor ve en başa dönmemiz gerekiyor.. Bence siz de kendinizle , size iyi gelecek, moralinizi yükseltecek bir yolculuğa çıkmalısınız. Rahatlayacaksınız.. neşeleneceksiniz.. ve tedavide hiç bir şey kötü gelmeyecek, kaygı uyandırmayacak.. çünkü emin olacaksınız.. olması gereken bu diye güçlü bir inanç geliştireceksiniz

Aynen..
Hiç bir tedavide kişiye özel bir tedavi yok.. Zaten ilaç grupları ve ihtimaller belli..
Dediğiniz gibi her tedavi bize başka seçenekler sunduğu için belki deyip tekrar deniyoruz..
2 aydır zihnen çok rahatladım..
Uykurken düşünüp sabah kalınca aynı şeyleri tekrar hatırlardım..
Şimdi şimdi bitti neredeyse..
İşime yoğunlaştım.. Bana çok iyi geldi..
3.dozu vurulduktan sonra..
Planımız Transfer sürecine geçtiğimde tatile çıkacağız. Yolda kadın doğum doktorlarına gidip rahim kalınlığını ölçtürmek ve transfere yakın dönmek.. Bakalım inş başarabiliriz..
Bende plan yapmamak gerektiğine inanıyorum ama elimde değil…
İlkinde nasıl tamam bitti hamileyim artık dediysem, şimdi de aynı düzeyde tutmazsa naparımı düşünüyorum…
O ruh halinden çıkmak şuan için kolay değil gibi..
Ama 3.transfer başarısız olursa üzülmemek için kendimce oluşturduğum bir ikna süreci…
Eğer 3.doz sürecinde hala stresli hissedersem psikolojik destek almayı planlıyorum..
3. de artık bu mevzuyu kapatacağım bence de ama era testi şuan tatile ciddi para vermemi engellediği içinde aklımda kalsın

Era testi nedeniyle tatile ciddi para vermemeniz iyi olmuş. Su akacak yolunu bulacak, era testine ya da tatile harcanmayan o para minik mucizenizi kucağınıza almaya hazırlanırken onun ihtiyaçlarına harcanacak olsun

Era testi nedeniyle tatile ciddi para vermemeniz iyi olmuş. Su akacak yolunu bulacak, era testine ya da tatile harcanmayan o para minik mucizenizi kucağınıza almaya hazırlanırken onun ihtiyaçlarına harcanacak olsun
İnş öyle olur
Hamile kalırsam daha çok gezmek istiyorum…
Görmek istediğim ülkeler, şehirler var..
Daha az uçak bileti, daha sakin ve konforlu bir tatile nasip olur inş
Bebek nasibi ile gelecektir.. Onun zıbını içinde para ayrımak istemiyorum.. Zaten rahme düştüğü andan itibaren şunu almak lazım bunu almak lazım dedirtiyor

Kızlaar selam düşünmekten uyku tutmadı birşey soracağım. Ben normalde estrofem kullanarak transfer olacaktım ama piyasada bulunmadığı için dr um tedaviyi doğal siklus ile değişti. Yalnız bende pkos var ve yumuttam çok geç çatlıyor zaten.
Ctesi kontrole gittim rahim 3 çizgi görüntüsünde yumuttam 19mm. Güzel kan tahliliyle çaylamasını saptayacağız dedi doktorum.
Bugün lh (5)ve e2 (211) baktık daha yükselmesini bekleyeceğiz lh ın dedi perşembe tekrar kan istedi. Bugün regl nin 14. Günü. Lh yükselecek mi emin deilim çok kaygılandım pkos olup bu şekilde transfer olan oldu mu lütfeenn yardımm Çatlatma iğnesi vermeyecekmiş.

İnşallah bu sefer bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz
Mesleğinizi çok merak ettim öğrenebilir miyim özel değilse? Anlatımınızdaki akıcılık ve bakış açınız beni etkiledi sosyal medyada görsem bu kim diye tıklayıp inceleyeceğim bir profil uyandırdı belleğimde Her şey gönlünüzce olsun doğru zamanda inşallah

10. Gün için normal bi değer canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam etsin

bence yapıp da ruh halini değiştirme canım, çıkmayabilir, üzülürsün boşuna, zamanı gelince kanda çıkınca boşuna üzülmüş olursun
Haklısın canım insan gün sayıyor inanki korkuyor ne yapsa ters bir hareket mi yaptım diyor öğrensek de rahatlasak

Haklısın canım insan gün sayıyor inanki korkuyor ne yapsa ters bir hareket mi yaptım diyor öğrensek de rahatlasak
az kaldı, düşünmemeye çalışcaz, napalım, inşallah olumlu sonuçları öğreniriz, bugün benim de 5. günüm, sabırsızım ama valla dayanıyorum dayancam :)

az kaldı, düşünmemeye çalışcaz, napalım, inşallah olumlu sonuçları öğreniriz, bugün benim de 5. günüm, sabırsızım ama valla dayanıyorum dayancam :)
Dayanmak lazım aslında ama insan merak ediyor aslında çok bir zaman değil. Güzel sonuçlarımızı paylaşırız inşallah

ayy maşallah :) darısı bizlere inşallah, neler yaşadın anlatır mısın, tek embriyo muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…