Tek embryo tutmuş muhtemelen..Transferin 10. Günü beta hcg 104 iyi mi acaba ya yarın 12. Günüm doktor tekrarla dedi tekrarlıcam.
İlk transferimde 11 gün 330 du tekrarlatmamışlardı
Ayyyy ne guzel bi haberTransferin 10. Günü beta hcg 104 iyi mi acaba ya yarın 12. Günüm doktor tekrarla dedi tekrarlıcam.
Lenfosit aşısında eşimden kan alınıp lenfositleri bana verilecek.. Onun bağışıklık hücreleribi de vücudum tanısın ve reddetmesin diye.. İşe yarar mı bilmem.. En azından denedik olmadı deriz
Lenfosit aşısı 3 dozluk bir tedavi.. 1.dozunu oldum.. mayıs ve haziranda diğer dozları alacağım. Son dozu aldığım ay histeroskopi yapılacak.. Ağustos başı transfer yapılacak..
Doktorum bu sefer doğal transfer deneyecek…
Hormon değerlerim çok iyi, transfer öncesi progestron da çok iyi yükseliyor..
İlaçlar ruh halimi etkilediği için doğal siklus deneyeceğiz..
Histeroskopi benim ısrarım ile oluyor..
6 doktor gezdim hepsi bu rahime histeroskopi gerekmez dedi.. Belki çizik atabiliriz dediler.. Ama ben detaylı bakılsın istiyorum çizik atılacaksa zaten atılır..
Bütün doktorlar da ilaçları değiştirmedi..
Sağlıklı tutunan embryo olana kadar aynı devam edeceksiniz dediler..
Ben çift embryo istemiyorum. 3.de de tek deneyeceğiz bakalım
Aynen..Doğal siklus gerçekten çok rahat bir transfer şekli. İlaç yoksa şikayet de sıfır oluyor haliyle. Ayrıca daha iyi sonuçlar alındığı da söyleniyor. öyle de olur umarım.
Bu tüp bebek tedavilerinde kişiye özel bir tedavi henüz pek yok. Benim gözlemim bir kaç grup ilaç ve yöntem var onların arasında dönüp duruyoruz. Bir şey işe yaramıyorsa, ufak değişikliklerle tekrar deneniyor. Bir yerde şartlar olgunlaşıyor ve güzel haber geliyor.
Transferin yaz sonuna planlanıyor olması bir bakımdan çok iyi olmuş. Yenilenmek ve enerji, umut depolamak için yeterince zaman var. Sonuçta bu işin bize düşen kısmı moral. Ben tüm tedavi boyunca olan her şeyin o anda ihtiyacım olan şey olduğuna inandım. O zaman kafada soru işareti kalmıyor ve inanılmaz rahatlıyorsun. Sonrası için hiç bir planım yoktu mesela.. seçenek olarak tutmazsa era + Pgt var ya… bence unutun onu..! Her şey bu tedavide çözülecek. Eğer ihtiyaç duyulan oysa o da gelip sizi bu tedavide bulacak.
Ben her kontrole gittiğimde, ekibin hangi üyesine denk gelsem içimden onunla vedalaştımbu beni inanılmaz olumlu etkiledi. Artık yerimin tüp bebek merkezi olmadığını biliyordum. Ki hepimiz biliyoruz… ama bunu yaşıyordum. Tedavi başlamadan önce kısa bir tatil yaptım. Uçakta yarı uykulu yarı uyanık, bu tedaviyi düşünürken, artık sona geldiğime dair güçlü bir hisse kapıldım. O an kulağımda çalan müziği tedavinin her aşamasında o kadar çok dinledim ki. O müzik bana o an hissettiklerimi hatırlatıyor bu bana çok iyi geliyordu. günün ilgili ilgisiz saatlerinde daha çok gece uyumadan önce hala da dinlemeye devam ediyorum. O benim için sadece bir müzik değil aynı zamanda bir his, bir isteğin, bir hayalin yansıması..
Uzun tedavilerde ayarlarımız bozuluyor ve en başa dönmemiz gerekiyor.. Bence siz de kendinizle , size iyi gelecek, moralinizi yükseltecek bir yolculuğa çıkmalısınız. Rahatlayacaksınız.. neşeleneceksiniz.. ve tedavide hiç bir şey kötü gelmeyecek, kaygı uyandırmayacak.. çünkü emin olacaksınız.. olması gereken bu diye güçlü bir inanç geliştireceksiniz
Aynen..
Hiç bir tedavide kişiye özel bir tedavi yok.. Zaten ilaç grupları ve ihtimaller belli..
Dediğiniz gibi her tedavi bize başka seçenekler sunduğu için belki deyip tekrar deniyoruz..
2 aydır zihnen çok rahatladım..
Uykurken düşünüp sabah kalınca aynı şeyleri tekrar hatırlardım..
Şimdi şimdi bitti neredeyse..
İşime yoğunlaştım.. Bana çok iyi geldi..
3.dozu vurulduktan sonra..
Planımız Transfer sürecine geçtiğimde tatile çıkacağız. Yolda kadın doğum doktorlarına gidip rahim kalınlığını ölçtürmek ve transfere yakın dönmek.. Bakalım inş başarabiliriz..
Bende plan yapmamak gerektiğine inanıyorum ama elimde değil…
İlkinde nasıl tamam bitti hamileyim artık dediysem, şimdi de aynı düzeyde tutmazsa naparımı düşünüyorum…
O ruh halinden çıkmak şuan için kolay değil gibi..
Ama 3.transfer başarısız olursa üzülmemek için kendimce oluşturduğum bir ikna süreci…
Eğer 3.doz sürecinde hala stresli hissedersem psikolojik destek almayı planlıyorum..
3. de artık bu mevzuyu kapatacağım bence de ama era testi şuan tatile ciddi para vermemi engellediği içinde aklımda kalsın
İnş öyle olurEra testi nedeniyle tatile ciddi para vermemeniz iyi olmuş. Su akacak yolunu bulacak, era testine ya da tatile harcanmayan o para minik mucizenizi kucağınıza almaya hazırlanırken onun ihtiyaçlarına harcanacak olsun
İnşallah bu sefer bebeğinize sağlıkla kavuşursunuzDoğal siklus gerçekten çok rahat bir transfer şekli. İlaç yoksa şikayet de sıfır oluyor haliyle. Ayrıca daha iyi sonuçlar alındığı da söyleniyor. öyle de olur umarım.
Bu tüp bebek tedavilerinde kişiye özel bir tedavi henüz pek yok. Benim gözlemim bir kaç grup ilaç ve yöntem var onların arasında dönüp duruyoruz. Bir şey işe yaramıyorsa, ufak değişikliklerle tekrar deneniyor. Bir yerde şartlar olgunlaşıyor ve güzel haber geliyor.
Transferin yaz sonuna planlanıyor olması bir bakımdan çok iyi olmuş. Yenilenmek ve enerji, umut depolamak için yeterince zaman var. Sonuçta bu işin bize düşen kısmı moral. Ben tüm tedavi boyunca olan her şeyin o anda ihtiyacım olan şey olduğuna inandım. O zaman kafada soru işareti kalmıyor ve inanılmaz rahatlıyorsun. Sonrası için hiç bir planım yoktu mesela.. seçenek olarak tutmazsa era + Pgt var ya… bence unutun onu..! Her şey bu tedavide çözülecek. Eğer ihtiyaç duyulan oysa o da gelip sizi bu tedavide bulacak.
Ben her kontrole gittiğimde, ekibin hangi üyesine denk gelsem içimden onunla vedalaştımbu beni inanılmaz olumlu etkiledi. Artık yerimin tüp bebek merkezi olmadığını biliyordum. Ki hepimiz biliyoruz… ama bunu yaşıyordum. Tedavi başlamadan önce kısa bir tatil yaptım. Uçakta yarı uykulu yarı uyanık, bu tedaviyi düşünürken, artık sona geldiğime dair güçlü bir hisse kapıldım. O an kulağımda çalan müziği tedavinin her aşamasında o kadar çok dinledim ki. O müzik bana o an hissettiklerimi hatırlatıyor bu bana çok iyi geliyordu. günün ilgili ilgisiz saatlerinde daha çok gece uyumadan önce hala da dinlemeye devam ediyorum. O benim için sadece bir müzik değil aynı zamanda bir his, bir isteğin, bir hayalin yansıması..
Uzun tedavilerde ayarlarımız bozuluyor ve en başa dönmemiz gerekiyor.. Bence siz de kendinizle , size iyi gelecek, moralinizi yükseltecek bir yolculuğa çıkmalısınız. Rahatlayacaksınız.. neşeleneceksiniz.. ve tedavide hiç bir şey kötü gelmeyecek, kaygı uyandırmayacak.. çünkü emin olacaksınız.. olması gereken bu diye güçlü bir inanç geliştireceksiniz
10. Gün için normal bi değer canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam etsinTransferin 10. Günü beta hcg 104 iyi mi acaba ya yarın 12. Günüm doktor tekrarla dedi tekrarlıcam.
bence yapıp da ruh halini değiştirme canım, çıkmayabilir, üzülürsün boşuna, zamanı gelince kanda çıkınca boşuna üzülmüş olursunKızlar merhaba transfer sonrası 7. Gün idrar testi yapsam çıkar mı
Haklısın canım insan gün sayıyor inanki korkuyor ne yapsa ters bir hareket mi yaptım diyor öğrensek de rahatlasakbence yapıp da ruh halini değiştirme canım, çıkmayabilir, üzülürsün boşuna, zamanı gelince kanda çıkınca boşuna üzülmüş olursun
az kaldı, düşünmemeye çalışcaz, napalım, inşallah olumlu sonuçları öğreniriz, bugün benim de 5. günüm, sabırsızım ama valla dayanıyorum dayancam :)Haklısın canım insan gün sayıyor inanki korkuyor ne yapsa ters bir hareket mi yaptım diyor öğrensek de rahatlasak
Yaaa hadi hayırlı olsun senin belirtilerin nelerdi nasıl hissediyordun lütfen bizimle paylaşTransferin 10. Günü beta hcg 104 iyi mi acaba ya yarın 12. Günüm doktor tekrarla dedi tekrarlıcam.
Dayanmak lazım aslında ama insan merak ediyor aslında çok bir zaman değil. Güzel sonuçlarımızı paylaşırız inşallahaz kaldı, düşünmemeye çalışcaz, napalım, inşallah olumlu sonuçları öğreniriz, bugün benim de 5. günüm, sabırsızım ama valla dayanıyorum dayancam :)
şu zamana kadar var mıydı bir değişiklik birşey sende paylaşır mısın canımDayanmak lazım aslında ama insan merak ediyor aslında çok bir zaman değil. Güzel sonuçlarımızı paylaşırız inşallah
ayy maşallah :) darısı bizlere inşallah, neler yaşadın anlatır mısın, tek embriyo muyduTransferin 10. Günü beta hcg 104 iyi mi acaba ya yarın 12. Günüm doktor tekrarla dedi tekrarlıcam.
Kasıklarım biraz ağrıdı başka hiçbir şey hissetmedim olmadı reglim ağrılı olmaz zaten kasıklarım da ağrımaz Belirti bekliyor insan ama ben de hiçbir belirti yokşu zamana kadar var mıydı bir değişiklik birşey sende paylaşır mısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?