2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

İnşallah canım çok teşekkür ederim desteğin için inşallah güzel haberler verebilirim

İyi bayramlar kizlar. 25 Nisan'da genetik tanili 5. Gün embriyosu transfer edilmişti. Bugün 8 . Gün bhcg değerim 0 cikti. Bana kısmet olmadı umarım sizlerin hamilelik haberlerini almaya devam ederiz
Canım çok üzüldüm yaşlarımız aynı olduğu İçin seni ayrı bi takip ediyorum , inşallah dediğin gibi kendiliğinden olur da sürpriz yapar Genetik tanılı embriyonun bile tutmaması Bende genetik ten sonuç bekliyorum demekki çok umutlanmamak gerek..

Hayır kuzum sakın umudunu kaybetme. Benim demek ki sorunum genetik değilmiş. Beni de kötü örnek olarak alma. Herkesin hikayesi ve tadavisi farklı. Umarım genetikten sağlıklı bebeğin gelsin ve sende sağlıkla kucağına alırsın . Benide lütfen etiketle güzel sonucunu alınca dualarım seninle canim

İnşallah kuzum. Olmazsa da nasip kısmet napalim dilerim burdaki can dostlardan güzel haberler gelir umut olur
bende 43 yaşındayım, 7 kere çatlatma 7 kere aşılama oldu, bir kere doğal hamile kaldım, 3. aya dönerken bebeğimi kaybettim ve artık dedim bir kerede olsa tüp bebek deneyeyim istedim ve 6. günüm bugün ayyy valla hakkımızda ne ise o olsun

Hayırlısını diliyorum kuzum artık. İnşallah senden ve tüm bekleyenlerden güzel haberler bekliyorum
Cok uzuldum canim yaaa... yukselme.ihtimali yok mu hic acaba.. benim eltimin ilk cocugundan sonra 5 sene hic cocugu olmadi ona 2 ay dogum kontrol hapi kullan sonra birak demisler baska bisey kullandimi bilmiyorum ama eger benimde tupum olmazsa bende dogal yolla olmasi icin o sekilde bisey deniyecegim.. birde folik asite devam edecegim.. coreasprine ve kortizonlu hapa... aslinda kortizon 2 aydir aliyor almak lazim ki vucudu ancak duzeltsin...

Kızlar beta hcg
10.gün 104
12gün 207.8
Çıktı doktorum 2 gün sonra yine tekrarlattı çift embiriyoydu azmı arttı sevinemiyorum hala

Kuzum burdan yükselmesi mucize artık. Çok sancılı süreçlerden geçiyoruz hepimiz. Dilerim sen bebeğine kavuşursun

Kızlar fsh estrodiol lh ve progesteron istedi doktorum (özel muayene ve şuanda kendisi bayram tatilinde) ben bu kanı nerede verebilirim devlet hastanesi yapmıyor perşembe açılıyormuş poliklinik özel hastaneler de muayene kapsamında yaparız diyorlar çok tutuyor o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…