İnşallah canım çok teşekkür ederim desteğin için inşallah güzel haberler verebilirimAmin dualarım seninle inşallah mutluluğunu paylaşırız hepimiz beraber. Hem az kalmış zaten o heyecan o stres çok iyi anlıyorum seni 3 ay öncesine döndüm beklemek en zor kısmı ama umut çok güzel. Dilerim iyi haberlerle gelirsin
Tekrar kan verdiniz mi yükselmiş miTransferin 10. Günü beta hcg 104 iyi mi acaba ya yarın 12. Günüm doktor tekrarla dedi tekrarlıcam.
İlk transferimde 11 gün 330 du tekrarlatmamışlardı
Canım çok üzüldüm yaşlarımız aynı olduğu İçin seni ayrı bi takip ediyorum , inşallah dediğin gibi kendiliğinden olur da sürpriz yaparİyi bayramlar kizlar. 25 Nisan'da genetik tanili 5. Gün embriyosu transfer edilmişti. Bugün 8 . Gün bhcg değerim 0 cikti. Bana kısmet olmadı umarım sizlerin hamilelik haberlerini almaya devam ederiz
İlk denemem 38 yaşındayım . Ama öncesinde doğal yolla 1 tane 7+5 haftalık düşük 1 tane dış gebelik 5 tane de kimyasal gabelik yaşadım.Satestemur Ya çok üzüldüm kaçıncı denemeniz yaşınız kaç umarım en kısa sürede pozitifi görürsünüz
Hayırlısını diliyorum kuzum artık. İnşallah senden ve tüm bekleyenlerden güzel haberler bekliyorumBiraz dinlen kendini toplarla bu süreçte kendiliğinden olma ihtimali de vaf dediğin gibi rabbim inşallah beklemediğiniz bir anda yaşatsın bu duyguyu diliyorum ki
Hayır kuzum sakın umudunu kaybetme. Benim demek ki sorunum genetik değilmiş. Beni de kötü örnek olarak alma. Herkesin hikayesi ve tadavisi farklı. Umarım genetikten sağlıklı bebeğin gelsin ve sende sağlıkla kucağına alırsın . Benide lütfen etiketle güzel sonucunu alınca dualarım seninle canimCanım çok üzüldüm yaşlarımız aynı olduğu İçin seni ayrı bi takip ediyorum , inşallah dediğin gibi kendiliğinden olur da sürpriz yaparGenetik tanılı embriyonun bile tutmaması Bende genetik ten sonuç bekliyorum demekki çok umutlanmamak gerek..
inşallah doğal yolla olur inşallahİlk denemem 38 yaşındayım . Ama öncesinde doğal yolla 1 tane 7+5 haftalık düşük 1 tane dış gebelik 5 tane de kimyasal gabelik yaşadım.
İnşallah canım rabbim yormadan nasip etsin hepimizeHayırlısını diliyorum kuzum artık. İnşallah senden ve tüm bekleyenlerden güzel haberler bekliyorum
İnşallah kuzum. Olmazsa da nasip kısmet napaliminşallah doğal yolla olur inşallah
bende 43 yaşındayım, 7 kere çatlatma 7 kere aşılama oldu, bir kere doğal hamile kaldım, 3. aya dönerken bebeğimi kaybettim ve artık dedim bir kerede olsa tüp bebek deneyeyim istedim ve 6. günüm bugün ayyy valla hakkımızda ne ise o olsunİnşallah kuzum. Olmazsa da nasip kısmet napalimdilerim burdaki can dostlardan güzel haberler gelir umut olur
Cok uzuldum canim yaaa... yukselme.ihtimali yok mu hic acaba.. benim eltimin ilk cocugundan sonra 5 sene hic cocugu olmadi ona 2 ay dogum kontrol hapi kullan sonra birak demisler baska bisey kullandimi bilmiyorum ama eger benimde tupum olmazsa bende dogal yolla olmasi icin o sekilde bisey deniyecegim.. birde folik asite devam edecegim.. coreasprine ve kortizonlu hapa... aslinda kortizon 2 aydir aliyor almak lazim ki vucudu ancak duzeltsin...Hayırlısını diliyorum kuzum artık. İnşallah senden ve tüm bekleyenlerden güzel haberler bekliyorum
Bankada yardımcı olabilir misiniz lütfen
Çift embiriyoydu canım çok kasık ağrısı ve lekelenme yaptıayy maşallah :) darısı bizlere inşallah, neler yaşadın anlatır mısın, tek embriyo muydu
Kuzum burdan yükselmesi mucize artık. Çok sancılı süreçlerden geçiyoruz hepimiz. Dilerim sen bebeğine kavuşursunCok uzuldum canim yaaa... yukselme.ihtimali yok mu hic acaba.. benim eltimin ilk cocugundan sonra 5 sene hic cocugu olmadi ona 2 ay dogum kontrol hapi kullan sonra birak demisler baska bisey kullandimi bilmiyorum ama eger benimde tupum olmazsa bende dogal yolla olmasi icin o sekilde bisey deniyecegim.. birde folik asite devam edecegim.. coreasprine ve kortizonlu hapa... aslinda kortizon 2 aydir aliyor almak lazim ki vucudu ancak duzeltsin...
Insallah bir mucize olsun o zamanKuzum burdan yükselmesi mucize artık. Çok sancılı süreçlerden geçiyoruz hepimiz. Dilerim sen bebeğine kavuşursun
Verdim 207.8 olmuşTekrar kan verdiniz mi yükselmiş mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?