2022 ye enerjik girmek isteyenlerin alanı 💕💕

Merhabalaaar
Musmutlu bir sene olsun inşallah. Tek isteğim sağlık ve huzur dolu olsun

Benim hedeflerim de klasik kilo vermek
Pazartesi günü diyetisyene randevu aldım inşallah istediğim hedefe ulaşmayı çok istiyorum. Bir de eşim 2. Çocuk istiyor ama ben zayıflamadan olmaz dedim. 2. Çocukta hedef diyebiliriz belkii

Merhaba, amin inşallah sağlık ve huzur benim de tek isteğim ama tabi motive olmak için başka hedefler belirliyorum diyetisyen ne güzel olmuş valla, hayırlısıyla sağlıkla gelsin ikinci çocuk, kardeş olsun bence annesi kaç kilosun?

Aslında daha erken diye düşünüyordum çünkü kızım Mart'ta 3 yaşında olacak ben okula başladığı zaman düşünüyordum ama çoğu kişi diyorlar ki o zaman zorlanırsın okuluyla ilgilenemezsin çocuğun diyorlar o açıdan hak verdim. Bakalım nasip Evlenmeden önce 75 idim. Zaten kendimi bildim bileli kilo problemi çekiyordum. Evlendim biranda 10 kilo aldım sonra hamilelik doğum vs derken şuanda 94 kiloyum maalesef hedefim 65 olmak. Benim icin en iyi motivasyon bu olacağına inanıyorum umarım istediğim gibi olur herşey

Allah gönlüne göre versin. İlk çocuğun 1. Sınıfına denk getirmemek önemli ama bence ilk çocuk anaokuluna vs ya da 2-3. Sınıfta olursa daha iyi olur. Aynı anda ikisi ile ilgilenmeye çalışmak çok yıpratıcı kendi tecrübem bu şekilde

Yaaa öyle mi dersiniz? Çok kararsızım gerçekten. Kendimden ziyade çocuğum için o da etkilensin istemem. Bir daha düşüneceğim.

Gerçi doğana kadar 4 yaşa yaklaşır o zaman kreş ya da anaokuluna gönderecekseniz sıkıntı olmaz.
Evet bende öyle düşünmüştüm aslında bide bende pko var kızımda 1.5 sene sonra hamile kalmıştım. Yani hemen kalamiyorum öyle o yüzden yavaştan yavaştan başlayalım

Evet bende öyle düşünmüştüm aslında bide bende pko var kızımda 1.5 sene sonra hamile kalmıştım. Yani hemen kalamiyorum öyle o yüzden yavaştan yavaştan başlayalım
O zaman ertelemeyin bence de, en hayırlı zamanda güzel haberlerinizi paylaşırsınız inşallah

Allah bağışlasın, çocuk daha büyük olunca ilgilenmeni daha çok ister gibime gelmekle beraber, arada 11 ay-1 yaş kadar kısa süre ayarlanmasini da mantıklı bulmuyorum. Yeni doğum yapıp, emzirirken yine hamilelik hem tıbben çok doğru değil,(süt açısından da hoş olmuyor) hem de çocuk çok küçük. Ben de 86 yi gördüm sanıyorum. Normalde 65 tim. İnşaallah gönlünce hayırlı olur her şey, 2022 ve daima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…