- 15 Mayıs 2010
- 6.715
- 5.835
- 398
- Konu Sahibi Duru_ sude
Bende iyiyim okul ev koşturuyorumÇıkıyor kız nasıl çıkmıyoriyiyim sen nasılsın bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende iyiyim okul ev koşturuyorumÇıkıyor kız nasıl çıkmıyoriyiyim sen nasılsın bakalım
Önce bi klomen dene ondan sonra diğer alternatiflere bakın.Bende iyiyim okul ev koşturuyorum3_4 gün sonra yumurtlama dönemi geliyor bu ayda değerlendirme yapacağız önümüzdeki ay ya tüp Bebek yada klomen tedavisi başlayacağız ..
Aynen bir kaç ay denemek istiyorum belki tutarÖnce bi klomen dene ondan sonra diğer alternatiflere bakın.![]()
Benim de geçen çarşamba çatlama oldu, beklemedeyim. En sıkıcı kısım yaniAynen bir kaç ay denemek istiyorum belki tutarsen ne alemdesin?
benim de 2 aydır erteleniyo.geçen ay prolaktin yüksekti.şimdi de progesteron. bakalım bu ay ne olacakE2 değerim çok yüksekti ama çok şükür düzelmiş ve eğer bir aksilik çıkmazsa 17 gün sonra transferim olucak
İnşallah hayırlısı ile olur kendinizi rahat bırakın stres yaptıkça hormonlarda değişiklik gösteriyor zaten tedavide kullandığımız ilaçlar da çok ağır Allah yardımcımız olsunbenim de 2 aydır erteleniyo.geçen ay prolaktin yüksekti.şimdi de progesteron. bakalım bu ay ne olacak
Merhaba benim de adetle birlikte transfere başlayacağım.subat ayına denk geliyor 3. Denemem . Bir hiç neden yok ama extra işlemler yaptıracağım bu sefer kısmetARKADAŞLAR MRB HERKESE
DONDURULMUŞ EMBRİYOM VAR 2. TÜP BEBEK DENEMEM OLACAK
BENDE OCAK SONU ADET BEKLİYORUM TRANSFER İÇİN
HERŞEY OLUNDA GİDERSE ŞUBATTA TRANSFERİM OLACAK İNŞ
BOL POZİTİFLİ HABERLER ALMAK DİLEĞİYLE
Merhaba benim 3. Denemem olacak. Pazartesi günü hiperoskopi yaptık. Adet olmayı bekliyorum. Tekrar yeni heyecan ve yeni umutlar . En azından tutmuş bir çocuğunuz var ne güzel.Merhabalar kızlar☺
Oncelikle yeni yılımız 2022 bizlere umut dolu sağlıkla bebeklerimizi kucağımiza alacağımız güzel bir yil olmasini diliyorum❤❤
tüp bebekle bitane oğlum var 6 yaşında ..bir tane daha kardes olsun istiyoruz..dondurulmuş embriyo transferim oldu tutmadı ..tekrardan devam edeceğiz. .2022 yilinda tüp bebek yaptırıcak arkadaslar ..Bu süreçte destek olmak tecrübelerimızı konuşmak için actim konuyu ...hangi ayda yaptiracaksiniz ?konuştukça bir liste yaparız diye düşündüm ..2022 yılı bizim yıl olmasını diliyorum ❤❤❤❤
Benim yıllardır doktora giderim sürekli hormon testleri ama hepsi normal geliyor. Kendiliğinden boş kese yaşadım sonra biraz ara verdik. Yıllarca olur diye bekledim dedim hic bir sorunum yok neden tüp bebek aşılama yapayım diye direndim ama olmadı. Hsg çekildim. Genetik testler yaptırdık. Kan testleri hiperoskopi hrsey yolunda ama olmuyor . Hatta sorunum olmadığı için 1 . Deneme de olur diye düşündüm ama şuan 3. Deneme yapacağız. Sebepsiz olması çok zor bir sebep olsaydı da onu çözseydik diyorum .Kızlar merhaba sebepsiz infertilite de tüp bebek şansı nasıl acaba aramızda sebepsiz infertilite olan var mı
MRBMerhaba benim de adetle birlikte transfere başlayacağım.subat ayına denk geliyor 3. Denemem . Bir hiç neden yok ama extra işlemler yaptıracağım bu sefer kısmet
İşlem derken 2 defa sadece transfer yaptık. Tutmadı. Şimdi pazartesi hiperoskopi oldum rahime çizik atıldı. Transfer sonrası serum olacak bir de embriyo yapıştırma o hangi aşamada bilmiyorum ama bu seferde dedik böyle deneyelimMRB
İŞLEM DERKEN NE YAPTIRACAKSIN
Hem senin hem de kendi adıma çok üzüldüm şuan bizde öyleyiz 2 senedir sebepsiz yere olmuyor herşey yolunda hatta üst seviyede denilecek kadar iyi ama olmadı olmuyor aşılama yaptrdk bu ay ama regl olcam belli aşılama şartlarını yaptırıp tüp bebeğe geçmek istyrm inşallah o tutar bariBenim yıllardır doktora giderim sürekli hormon testleri ama hepsi normal geliyor. Kendiliğinden boş kese yaşadım sonra biraz ara verdik. Yıllarca olur diye bekledim dedim hic bir sorunum yok neden tüp bebek aşılama yapayım diye direndim ama olmadı. Hsg çekildim. Genetik testler yaptırdık. Kan testleri hiperoskopi hrsey yolunda ama olmuyor . Hatta sorunum olmadığı için 1 . Deneme de olur diye düşündüm ama şuan 3. Deneme yapacağız. Sebepsiz olması çok zor bir sebep olsaydı da onu çözseydik diyorum .
HAYIRLISI OLSUN İNŞ.İşlem derken 2 defa sadece transfer yaptık. Tutmadı. Şimdi pazartesi hiperoskopi oldum rahime çizik atıldı. Transfer sonrası serum olacak bir de embriyo yapıştırma o hangi aşamada bilmiyorum ama bu seferde dedik böyle deneyelim
Şimdiki aklım olsa aşılamayı hiç yaptırmazdım 2 kez aşılama yaptım Normalde 3 kere yaptırmak gerekiyor tüp bebeğe geçerken ikinci eşim istediği için yaptırdım Bana kalsa direkt tüp bebeğe geçerdimHem senin hem de kendi adıma çok üzüldüm şuan bizde öyleyiz 2 senedir sebepsiz yere olmuyor herşey yolunda hatta üst seviyede denilecek kadar iyi ama olmadı olmuyor aşılama yaptrdk bu ay ama regl olcam belli aşılama şartlarını yaptırıp tüp bebeğe geçmek istyrm inşallah o tutar bari
3 e mi çıktı şimdide daha bu ay 2 defa şart dediler rapor İçinŞimdiki aklım olsa aşılamayı hiç yaptırmazdım 2 kez aşılama yaptım Normalde 3 kere yaptırmak gerekiyor tüp bebeğe geçerken ikinci eşim istediği için yaptırdım Bana kalsa direkt tüp bebeğe geçerdim
Rapor çıkarmadım ben ilk başladığım zaman 3 kez asilamadan sonra tüp bebeğe geçiyoruz demişti doktor ondan dedim3 e mi çıktı şimdide daha bu ay 2 defa şart dediler rapor İçin
hayırlı olsunMerhaba ben de bu ay sonu regl bekliyorum şubat ayında tedaviye başlayacağız inşallah
Bn rapor İçin yaptırtıyorum aşılamaları mecburi şart diyeRapor çıkarmadım ben ilk başladığım zaman 3 kez asilamadan sonra tüp bebeğe geçiyoruz demişti doktor ondan dedim
inşallah. hepimize hayırlı evlatlar nasip olur inşallahARKADAŞLAR MRB HERKESE
DONDURULMUŞ EMBRİYOM VAR 2. TÜP BEBEK DENEMEM OLACAK
BENDE OCAK SONU ADET BEKLİYORUM TRANSFER İÇİN
HERŞEY OLUNDA GİDERSE ŞUBATTA TRANSFERİM OLACAK İNŞ
BOL POZİTİFLİ HABERLER ALMAK DİLEĞİYLE