2022de hangi ayda tup bebek tedavisine başliyacaksiniz ..buyurun kizlar 😊😊

Onun kolayı var canim iğne ucu girmesindemi zorlanıyorsun anlatıyım ona gore

Merhaba kızlar 6gün önce opu oldum 20 folikül çoğu boş olgun olmayan döllenmeyen geriye 1 kalan yumurtamla bomboş düşünüyorum yaş 29 testlerin tahlillerin iyi ama yumurtaların kalitesizmis hemde çok
Yumurta kalitesi için ne önerirsiniz

Merhaba kızlar 6gün önce opu oldum 20 folikül çoğu boş olgun olmayan döllenmeyen geriye 1 kalan yumurtamla bomboş düşünüyorum yaş 29 testlerin tahlillerin iyi ama yumurtaların kalitesizmis hemde çok
Amh kaç gelmişti acaba yumurta kalitesini arttırmak İçinde yeşil mercimek baklagiller ve çiğ kuruyemiş bunlar aşırı önemliymiş

Merhaba canım polen arı sütü bal ve hurma poleni ve hayıt tohumu karışımını kesinlikle tavsiye ederim 👌

Herkese şimdiden bol şans. Ben de bugün başladım iğnelere gonal-f günlük 225 , 5 gün yapıcam. Pazarteside ultrason.
Dün 4 yumurta gördü umarım kalitelidirler.

Günaydın kızlar💛
Kimlerin tedavisi, ne durumda?
Benim cuma(28 Ocak) opu oldu, çarşamba transfer olucam inşallah.

ocakta bir kimyasal oldum. adet olunca doğal transfer deneyeceğiz dedi doktor. ovulasyonun 15. günü kontrolde rahim kalınlığını yeterli görmedi. ilaçlı transfer için tekrar adet olmayı bekleyeceğim. bir aksilik çıkmazsa her şey yolunda giderse şubat olacak gibi transfer :)

Back
X